|
Bildirim
Ee noldu rekabet edemediniz mi
|
aynen öyle. ben de evimin çatısına iki direk diktim, ucunda pilonlar çekiyorum elektriği atmosferden beleşe oh mis. insanlar salak yahu para veriyor elektriğe.
|
Bunlar tedbir alana kadar çinliler avrupanın üzerinden bulldozer gibi geçecekler.
Lityum madenlerinin %70'inin çinlilerin eline geçtiği söyleniyor. Tüm dünyanın başına fena bela olacaklar. |
bir kere üretim tesislerinin kapasitesi var, optimum çalışmada 40kw üretir mesela. sen 2kw harcarsan kalanını diğer hatlara transfer ederler veya yurtdışına satılır, talebe yetişilemezse yine aynı şekilde diğer hatlardan veya yurtdışından alırsın. gereğinden fazla üretilmişse de toprağa deşarj etmen gerekir depolayamadığın için. söylediğiniz 'tez' en başta enerjinin dönüşümü kanununa ters. paralel kablolarla atmosferik elektrik çekiliyormuş falan nerede enerjinin dönüşümü? nesi fizik bunun nesi bilim? formülünü yazın, hiç değilse ampirik deneylerle ispatlanmış olsun.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Avrupa elektrik üretiminde ne kullanıyor? |
hani "evroba" özgürlükler ülkesiydi yeghenım? özgür pazar falan? noldu amerikan, ingiliz, fransız öven arkadaşlarım, kardeşlerim? |
|
|
|
|
|
Çinli'ler clio parasina C SUV satarak bizim piyasada rüzgar estirdi. Şimdi sıra Avrupa'da :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |