Şimdi Ara

ithalat yoluyla kaydedilen imei ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde s3 var bunu yakın zamanda iphone 4 le takas ettim bendeki pasaport kayıtlı üste 100 lira verdim şimdi telefonun arkasındaki ıme ile telefondaki imei uyuşmuyor mcks 'nin sitesinde ise

Durumu :  IMEI NUMARASI KAYITLIKaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEIÜretici : Üretici: Siemens China Ltd Pazar Adı: CF75 S30880-S6010- Model Bilgileri: AdonisSorgulama Tarihi 04.05.13

Şimdi anlamadığım bu cihaz imei klonlumu kapanma riski varsa nerden öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yamans0758

Arkadaşlar elimde s3 var bunu yakın zamanda iphone 4 le takas ettim bendeki pasaport kayıtlı üste 100 lira verdim şimdi telefonun arkasındaki ıme ile telefondaki imei uyuşmuyor mcks 'nin sitesinde ise

Durumu :  IMEI NUMARASI KAYITLIKaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEIÜretici : Üretici: Siemens China Ltd Pazar Adı: CF75 S30880-S6010- Model Bilgileri: AdonisSorgulama Tarihi 04.05.13

Şimdi anlamadığım bu cihaz imei klonlumu kapanma riski varsa nerden öğrenebilirim

klonlamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce eski 3310 umun imesini yeni yurtdısından alınma imitasyon iphone5 e girişi yaptim
    aynısını dedi
    nokiayi belki 5/6 yıldır kullanmıyorum
    klonmu değilmi bende anlayamadım
    iphoneden ikitane aldim fakat birisi imeisi kayıtlı geldi onda bilmem kaçındı yasa kapsamında kayıtlıdır diyor
    anlamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten İmei Kaydı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.