Şimdi Ara

ithalatçı garantili telefon alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl bormal 1 yıl ithalatcı sorun yaşarmıyım

• Hayır. Garanti tipi zaten ithalatçı dediğin şey. Garantilik bir durumun olmazsa hiç bir farkı bile olmayacak. Ki kullandığım hiçbir telefonumu garantiye verme durumunda bulunmadım. Garantiye işiniz düşse bile problem değil. Türkiye distribütör servisi yerine ithalatçı firma bakıyor telefonun sorununa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s6 1500tl mi neydi ithalatçı garantili,fiyatı bence iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 4 Haziran 2016; 20:03:42 >
  • HungryRabbitJumps H kullanıcısına yanıt
    gönül rahatlığıyla kullanabilirmiyim yani
  • Aradaki fiyat farkına bağlı

• Sanırım iphone. Sakın bulaşmayın 1 ayda temin edemiyorlar bir cihazı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralel ithalat note 5 kullanıyorum, samsung teknik servisi aradım sordum bugün ithalatçı garantili note 5 kullanıyorum bir sıkıntı olursa samsung türkiye olan herhangi bir servise telefonu götürebilir miyim diye, evet dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Kandirma milleti samsung garantisi olmayan telefonu garantiden tamir onatimi icin samsung servisine veremessin eksik sormussun eksik cevap vermisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Kandirma milleti samsung garantisi olmayan telefonu garantiden tamir onatimi icin samsung servisine veremessin eksik sormussun eksik cevap vermisler.

Birader kimseyi kandırdığım falan yok, inanmayan 444 77 11 Ürün ve Müşteri Destek Hattını arayabilir. Bilip bilmeden sallıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 4 Haziran 2016; 21:22:21 >
  • Alınmaz, net. Cevap yazanlar saçmalamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Biladerim benim herhangi bi samsung servisine onarum icin verebilirsin ama parasi neyse alirlar senden.garanyiden ucretsiz deisim yada onarim yapmazlar neden israr ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Biladerim benim herhangi bi samsung servisine onarum icin verebilirsin ama parasi neyse alirlar senden.garanyiden ucretsiz deisim yada onarim yapmazlar neden israr ediyorsun.

Valla ben bayanın söylediğini direk buraya yazıyorum; bir sıkıntı olursa samsung yetkili servisine para vererek yaptırabilir miyim diye sordum senin bildiğin şekilde bildiğim için, oda garanti dahilinde işlem yapılıyor yani samsung yetkili servisinde ek ücret ödemeden işlem yapabilirsiniz dedi.
    Ilginc ben birebir servise gidip sormustum vede olmaz dediler garantisine hangi sirket bakiyorsa ona gondermelisiniz dedi.

• bende öyle biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: melo183

1 yıl bormal 1 yıl ithalatcı sorun yaşarmıyım

Bak bir galaxy wonder bir htc birde lg g4 aldım. Hiçbiri ithalatçı garantili değil. Bu zamana kadar hiç telefonu garantiye göndermedim, eğer yeni telefon alırsam ucuz olsun, ithalatçı garantili alayım dedim. 2 hafta önce lg g4 kapandı ve bir daha açılmadı. Garanti için bimekse yolladım, bimeks yedek ürün lg g3 verdi. Telefonum 10 iş günü sonra elime ulaştı, anakart yenilenmiş. Eğer ithalatçı garantim olsaydı yedek ürün alamazdım, bir aydan önce gelmezdi. Bu değişim ücretsiz olmazdı.

Sen seç.

• Phylian kullanıcısına yanıt
    ortada risk var bütce sınırlı zaten 1 yıl apple türkiye garantisi var çok sorun olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melo183

gönül rahatlığıyla kullanabilirmiyim yani

Şüpheniz olmasın kendi telefonum da ithalatçı garantili.

• Lg g4 aldim. Telefonunkamerasi problemli cikti 2. Haftasinda firmayi aradim ve geri yolladim. Bilin bakalim noldu, tabi beklediginiz sey olmadi,
    Telefonu pazartesi yolladim, Carsamba gunu onayladilar ve Persembe yeni telefon elimdeydi. Bazi firmalar cidden iyi bu konuda. Sadece iyi niyetli olun onlarda iyi niyetli olacaktir.

Konuya dönersek fazla para verecegime ithalatci alirim 400 tl kar ettim. 1100 e geldi telefon 100 tl puanla.

• İthalatçı garantili telefon almayın arkadaşlar. Özellikle Delta servis garantili telefon hiç almayın. Telefonum arıza yaptı Delta servise gönderdim 3 ay olacak telefonum halen gelmedi. Şikayet sitelerine bakın benim şikayetime benzer bir çok şikayet var bu konuda..
  • Hb den alacaklar evo bilisimin yorumlarini bi okusun. Bu ithalatci garantisinin " yav yegenim garantisi benim " diyen adamdan farkı yoktur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.