Neden it olduğunuzu düşünüyorsunuz ben tipsiz olduğum için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtim ben it diyenler
-
-
tipsizim + bazen zekasız hareketler yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gayet değerli biriyim de iş bulmak imkansız omg o kadar ingilizce kastık ingilizce kullanan firmalar beni almıyo
-
cok kıloluyum ayıyım demekte icimden gelmiyor
Zayıf iradeli, özgüvensiz ve tembel olduğum için. İtim ben it hav hav
-
Hayallerini gerçekleştirememiş bir insanım. Toplumdaki çoğu insandan zekiyim, etik ve ahlak anlayışım yüzünden onlardan daha varlıklı değilim sadece. Eğer etik ve ahlakımı bir kenara bıraksaydım şuan para içinde yüzüyor olurdum ama yine mutlu olmazdım.
Mutlu olamam ve olamayacağım. Saplantılıyım ve sürekli geçmişteki güzel günlerim aklıma geldikçe üzülürüm elimden bir şey gelmez. Gerçekleştiremediğim hayaller, ebeveynlerimi dinlediğim için alt üst olan hayatım boşa giden ömrüm.
Eğer bir noktada kendime it diyeceksem bu ebeveyn veya başkalarının verdiği aklı öğütü dinlediğim için olur. Tavsiyem anne babayı dinlemeyin onlar mutlak doğru değiller. Hayatta kimseyi kendinizden üst görmeyin, aynı zamanda kimseyi küçümsemeyin.
En önemlisi hayata anlam yüklemeyin hayatın anlamı yoktur.
-
Benimki sadece tipsizlik değil malesef.
Kendime şöyle bir baktım ve galiba malım. Mal olduğumu düşünüyorum. Yaşadığım bazı olaylardan sonra daha iyi anladım
-
Up
Aşırı derecede tembelim hiç bir şey için çabalamıyorum sonra başaramayınca zırlıyorum ve çok kıskancım
Hastayım çalışmıyorum 60 yaşındaki babamdan para alıyorum. Özgüvensizlik de var. Tam bir yüküm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birey olamadım ekonomik bağımsızlığım yok itim it
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eylemsizlik, korkaklık
özürlünün teki olduğum için itim ben it. hırrr harrrr
-
Up
yaşadığım problemleri düşünmeye ve yazıya dökmeye bile enerjim kalmadı. Otum ben ot....düşünemiyorum hiçbir şey
-
Ekonomik özgürlüğüm yok, özgüvensizim, tembelim ve hayatta istediğim en ufak şeyleri elde etmeye yakın bile değilim.
-
güncelleme
tipsiz+işsiz olduğum için
İş noldu
Her akşamın bir sabahı vardır.
tipsizim işsizim dişsizim daha ne olsun awk üçü bir arada itim ben it
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X