Şimdi Ara

İtiraf Et Rahatla! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özür dilerim xx(adı bende saklı) sevdiğim halde başka kız için terkettim seni...Ama pişman olmadım terkettiğim akşam kız başkasıyla çıktı
  • ee nuriler kolay yetişmiyor
  • knightta her türlü hileyi yaptım nerdeyse
    ama özür dilemiyorum haketmişlerdi
  • İtiraf ediyorum;

Kız msn adresi ile erkekleri kandırıp kamera açıyorum ve videolarını çekiyorum youtube da 1 videom var şimdilik. Diğerini yüzüm görünüyor diye kaldırdım. Dahada video çekmeye devam edecem.

Bir tanesini boxerı ile ayağa kaldırdımda çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 30 Eylül 2007; 13:02:13 >
  • k.o oynayan herşeyi haketmiştir zaten..

• quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

Özür dilerim xx(adı bende saklı) sevdiğim halde başka kız için terkettim seni...Ama pişman olmadım terkettiğim akşam kız başkasıyla çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

İtiraf ediyorum;

Kız msn adresi ile erkekleri kandırıp kamera açıyorum ve videolarını çekiyorum youtube da 1 videom var şimdilik. Diğerini yüzüm görünüyor diye kaldırdım. Dahada video çekmeye devam edecem.

devammmm
  • Yeni sınıfımda sadece 2 tane kaşar var kendimi çok kötü hissediyorum
  • nuri alço yakında kitapta çıkarır ''Nurinin Muzurlukları''
  • quote:

İtiraf ediyorum;

Senden korkulur
  • özür dilerim anne ve baba size attığım tüm yalanlardan ötürü alışkanlık haline geldi.... şifre koydular pc ye başka oturum açtım öyle girdim sorduklarında bilmiyorum o ne bilgisayarcı açmış dedim..... oks zamanı okuldan dershaneye gittiğimizde dershaneden kaçıp internete gittiğim için özür dilerim....
  • yeni sınıfımda hiç kaşar yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

yeni sınıfımda hiç kaşar yok.

• İtiraf ediyorum...
    10 Yıllık arkadaşımın sevdiği kıza asıldım...
    Ama kız onu sevmiyodu reddetmişti de banane

Bu arada Nuri Alço bn senin büyük hayranınım göbeğime bi imza alabilirmiyim
  • "Özür dilerim, ülkeyi bu hallere getiren oylardan birini de ben verdim." diyecek olan yok mu ?

Üzgünüm hayat, yıllarca sana inandım...
  • quote:

Yeni sınıfımda sadece 2 tane kaşar var kendimi çok kötü hissediyorum

ehueh 4-5 tane var hepside bana bakıyo
  • Valla itiraf edecek pek bir olayım yok. Ot gibi yaşadım.
  • itiraf ediyorum küçükken komşunun köpeğini ıssız bi yere zincirle bağlamıştım yemeğini felanda koymuştum sonra komşu köpeği heryerde aradı buldu bunu yapanı bi bulursam döveceğim dedi bende korkudan söyleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 30 Eylül 2007; 14:13:40 >
  • itiraf ediyorum abla küçükken çok gıcıktın rotringleri nasılda batırırdın koluma piskopattın o zamanlar ama şimdi krem peyniri gibi oldun iyi geçiniyoruz çok şükür
  • Bizim mahallenin En güzel ve efendi kızıyla cıktım Kız daha sonra kaşar oldu Üzgünüm Ama kızın içinde Varmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.