Şimdi Ara

İtiraf Et Rahatla! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: proxTed

quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

Şu anda bi kızdan hoşlanıyorum ama çıktığı var şerefsizlik yapıcam ben çıkıcam

Aynen bende şerefsizlik yapıcam

bende yapıyım bende sizin çıktıklarınızla çıkıyım sonraki üye de onunla ondan sonra ondan sonra .... gitsin

• itiraf ediorm şu anki kız arkadasimla cıkmak icin onu erkek arkadasindan ayrılmaya ikna ettim umrumda diil cocu tanimiorm
  • alsancakta sevincin karşısındaki otobus duraklarinin oradaki eczanenin onune gece isedim :D cok icmistik ve tuvalet yoktu napim kameraya da el sallamıştım bir de

• İtiraf Ediyorum;
    Karşı Apartmanda oturan Dayı nın Mercedesin önündeki Simgesini kırıp ben anahtarlık yaptım
    İtiraf ediyorum kasti olarak can sıkıntısından birinin camını kırdım özür dileirm:(
    Aşkım seni çok sefiyorum
    İtiraf ediyorum 8 yaşıdnayken arkadaşımın Topu benden güzel diye ben tpunu patlattım sorna dövdü beni gerçi
  • İtiraf ediorum ,

Baba mynette girmeni engellemek için yaptıgım şeylerden haberin yok Bunun için ozur diliyorum

Bilgisayarım da key. war we kişisel bilgilerini girenlerin hepsinin herşeyini biliorum ( Napim Benim oturuma girmesinler )

Cok yakın bi arkadasım benim kendisine cok güvendigimi zannettigi kadar ben ona o kadar hiç güvenmiyorum

Sınıftaki yeni gelen kıza aşık oldum

• 1 saat önce 3 jant tamiri ve 4 lsatik balansa 70 ytl bayıldım çok pis girdi
  • itiraf ediyorum ben sucsuzum
  • Okulda püsküfüt dolabını arkadaşla ben devirdim
  • İtiraf ediyorum,

• Eski kimyacımızın MSN adresini ben kırdım.

• Begüm senden hoşlanıyorum.

• Esssski sevgilinin MSN'ine ve Space'sine gizli isimlerle "Hepimiz seniz hepimiz ******yuz", "Koca popolu androit" gibi mesajları ve yorumları ben yazdım. Ayrıca geceleri gizli numaradan arayan da bendim.

• Futboldan anlamıyorum.

• Nazım, cep telefonumdaki Doom 95 oyununda senin Ultra-Violence seviyesi ile son bölümdeki Baron'lara kadar gelip kaydettiğin kayıtları silip oyunu baştan oynayan bendim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Eylül 2007; 19:21:43 >

• itiraf ediyorum silkroad'26 kisi hackledim ve bir japonun 200 milyonu sayesinde zengin oldum
  • sevgilimle ayrılmak için kredi kartıma olan borcunun bitmesini bekliyorum. benim kredi kartımla cep telefonu almıştıkta ona son 3 taksit kaldı. şimdi ayrılırsam son 3 taksit bana kaçaçak 3 ay daha çekecem seni sonra şuttttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: össer

sevgilimle ayrılmak için kredi kartıma olan borcunun bitmesini bekliyorum. benim kredi kartımla cep telefonu almıştıkta ona son 3 taksit kaldı. şimdi ayrılırsam son 3 taksit bana kaçaçak 3 ay daha çekecem seni sonra şuttttt

Bu çok güzelmiş

Aikido her ne kadar barış yanlısı bir spor olsada ben adam dövmeyi öğrenmek için gidiyorum. Sonrada dövecem tabi

• itiraf ediyorum dün iş yerinde yanlış sevkiyat yaptım öğrendiklerinde öpücekler
  • itiraf ediyorum. bak sana kavga ederken kullanacağın artistik bi hareket öğreteceğim ayağına bir arkı dövüp rahatlıyorum sonra arkadaş hareketi yapmayı beceremiyo ve daha pis dayak yiyor
  • itiraf itiraf nereye kadar itiraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 30 Eylül 2007; 22:31:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

itiraf itiraf nereye kadar itiraf

sırlar kalmayana kadar
  • Pardon Anneee! Halıyı Ben Yaktım
  • benim msni hacklemeye çalışan arkadaşımın gizli sorusunu çözdüm ve onu hackledim

sınıfımdaki 3 kişi hariç herkese uyuz oluyordum sürekli olsun bitsin ilişkisi içindeydim içimden küfür ediyordum

komşunun wirelessını kullanmak zorunda kaldım

kimyacının bana 0 vermesi sonrası beni küçümsemesi ve diğer yazılısından 94 alıp götünde patladımı demem

bizim arabının kapısını çizen pisliğin bmwsinin kaportasını anahtarla çizdim

benle yazılı notlarında rekabet eden tipleri geçince alın buda size kapak olsun demem

2 yıl sonra yanında olacam bekle beni mi amor (ama ailem bunu bilmiyor...)

• itiraf ediyorum anne baba lise sondaki takdiri paso kopyayla aldım ve arkadaşlarımın hakkını yedim

• iöo'da herkes anarşistti. beinm arkamda ülkücüler var fln hava atarlardı. bende dayak yememk için böyle bir konuşmanın içinde kalırsam benim arkamda .....ler var diye bişey keserdim. hatta bazen olmayan şeyleri fırlatırdım şunlar var diye :D uzun zaman önceydi çok şükür. :D daha geçen sene demeyin uzun süre okula hiç gitmedim geçen sene ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.