Nasıl olur da benden gizli ameliyat olursun evlat?Ben eve gelinceye kadar dur sen
quote:
Orijinalden alıntı: Millennium
quote:
Orjinalden alıntı: yusufyusufyusuf
FITIK AMELİYATI OLDUM AMA FATHER BİLMİYOR.
Nasıl olur da benden gizli ameliyat olursun evlat?Ben eve gelinceye kadar dur sen
12 yaşında 5 metre duwardan düşdüm we kolum kırlırdı dişm kırıldı kafamda 12 dikiş wardı bide işte asıl itiraf etcem şey kafa tasım çatlamışdı
quote:
Orijinalden alıntı: reos
12 yaşında 5 metre duwardan düşdüm we kolum kırlırdı dişm kırıldı kafamda 12 dikiş wardı bide işte asıl itiraf etcem şey kafa tasım çatlamışdı
Alıntıları Göster
öğrenciyken bindiğim minibüs kaza yapmıştı. ben ön camdan fırlayıp bahçeye (toprak yani) yayıldıydım. ama bişey olmadı. ev arkadaşımda aynen 1 metre kadar ileri düşmüştü. ikimizde ailelere bişey söylemedik. hemen telaş yapıp gelirler diye. anlatamazsın ki "bişey olmadı, gelmeyin" desen de gelecekler. Sonra söyleriz dedik. olay olalı 9 sene oldu hala söylemedik.
ama bu şimdi tam itiraf olmadı. nerden girip okuycak bizimkiler bunu. ben olduğumu nerden bilcekler. boşuna yazdık. neyse silmiyeyim şimdi okadar yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
öğrenciyken bindiğim minibüs kaza yapmıştı. ben ön camdan fırlayıp bahçeye (toprak yani) yayıldıydım. ama bişey olmadı. ev arkadaşımda aynen 1 metre kadar ileri düşmüştü. ikimizde ailelere bişey söylemedik. hemen telaş yapıp gelirler diye. anlatamazsın ki "bişey olmadı, gelmeyin" desen de gelecekler. Sonra söyleriz dedik. olay olalı 9 sene oldu hala söylemedik.
ama bu şimdi tam itiraf olmadı. nerden girip okuycak bizimkiler bunu. ben olduğumu nerden bilcekler. boşuna yazdık. neyse silmiyeyim şimdi okadar yazdım.
bu topike mesaj atmamanız beni aşırı rahatsız ediyor. atmayanları boğasım geliyor. atın leyn diyesim geliyor. bu topiği neden ayakta tutmak istediğimi bilmiyorum. az önce düşün düşün...... yaptım...
quote:
Orijinalden alıntı: yusufyusufyusuf
bu topike mesaj atmamanız beni aşırı rahatsız ediyor. atmayanları boğasım geliyor. atın leyn diyesim geliyor. bu topiği neden ayakta tutmak istediğimi bilmiyorum. az önce düşün düşün...... yaptım...
Alıntıları Göster
bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
'a gıcık oluyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: yusufyusufyusuf
bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
'a gıcık oluyorum...
Alıntıları Göster
seviyorum bende unutmak istiyo gibi görünsemde hiç istemiyorum.. pzt. onu görüceğm için mutluyum yoksa ------------>
quote:
Orijinalden alıntı: kutay0
seviyorum bende unutmak istiyo gibi görünsemde hiç istemiyorum.. pzt. onu görüceğm için mutluyum yoksa ------------>
Alıntıları Göster
ben korkağın biriyim...
quote:
Orijinalden alıntı: kutay0
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: freeman90
benzer bişey başımda vardı. açılma konusunda gaza ihtiyaçın varsa söyle, cok iyi gaz veren ark var. cok etkili!
quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
quote:
Orjinalden alıntı: freeman90
benzer bişey başımda vardı. açılma konusunda gaza ihtiyaçın varsa söyle, cok iyi gaz veren ark var. cok etkili!
Alıntıları Göster
trinidad tobago ya sinir oluyorum.biz gidemiyoz onlar gidiyo
quote:
Orijinalden alıntı: crushing1
trinidad tobago ya sinir oluyorum.biz gidemiyoz onlar gidiyo
Alıntıları Göster
yusuf u özledim... rahmetlik iyi dostumdu. seni unutmayacağım yusufyusufyusuf
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat zorlu
yusuf u özledim... rahmetlik iyi dostumdu. seni unutmayacağım yusufyusufyusuf
Alıntıları Göster
vefat mı etti? eger öyleyse başın saolsun..
quote:
Orijinalden alıntı: ChuKu
vefat mı etti? eger öyleyse başın saolsun..
Alıntıları Göster
1 yıl oldu... iyiydi ama... neyse...
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat zorlu
1 yıl oldu... iyiydi ama... neyse...
Alıntıları Göster
3 saatlik uykuyla duruyorum hala uykum yok uyuyasım yok
quote:
Orijinalden alıntı: cADDy
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cADDy
imzandaki kedi çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: serkaN
quote:
imzandaki kedi çok güzel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
quote:
imzandaki kedi çok güzel
ying-yang kedilerinden yang olan o olayları her zaman kötü açıdan yorumlayan asabi kedi avatardaki de ying yani sevimli, saf, neşeli, yalanıp duran ikisinin toplamı ben oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cADDy
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
quote:
imzandaki kedi çok güzel
ying-yang kedilerinden yang olan o olayları her zaman kötü açıdan yorumlayan asabi kedi avatardaki de ying yani sevimli, saf, neşeli, yalanıp duran ikisinin toplamı ben oluyorum
Alıntıları Göster
itiraf ediyorum ben bir kelim ve saçlarımı kazıyorum