Tekrar söylüyorum GS liler buraya gelip yorum atmasın, konu sizleri ilgilendirmez.
Çevik Kuvvet Görevlisinden İtiraflar
Cumartesi günü bir kaç kişi gece 1'de kadıköy rıhtımdan 130a kadıköy - tuzla otobüsüne bindik. "U" diye adlandıracağım arkadaşımın yanına bi süre sonra bir çevik kuvvet görevlisi oturdu ve olaylar gelişti:
U: Böyle bir günün sonunda olabilecek en kötü şey bu.
Polis: Ben mi?
U: Evet, sen!
Polis: Ben ne yaptım?
U: Üzerindeki yetiyor... Artık bağlar tamamen koptu.
Polis: İçeride ne oldu?
U: Sen bilmiyor musun? 6-7 tane polisin tribünü tahrik etmesiyle başladı, sonra tribüne gaz bombası attılar, insanlar dışarı çıkmak istedi ama kapılar kapalıydı, bunun üstüne koridorlara gaz bombası attılar ve olaylar başladı.
P- Ben dışarıda görevliydim, insanların öfkeyle dışarı çıkmalarını kaçan şampiyonluktan dolayı sanıyordum.
U: Dışarıda da aynıydınız, ne fark vardı ki?! İnsanlık dışı davranıyorsunuz, her yere bomba attınız, içinde kadın ve çocukların bulunduğu fırına bile attınız! O can pazarında insanların öfkeli olması kadar doğal birşey var mı?
Polis: Bak, geçen hafta BJK maçında görevliydim. Beşiktaşlılar ağzımıza sıçtı, ne gaz ne cop talimatı geldi. Ben copumu çektim, amirim "ne yapıyorsun sok onu yerine" diye küfür etti. Geçen hafta TS maçını görmüşsündür, bütün gün olaylar vardı orada, hiç öyle görüntüler olmadı. Kesin orada da talimat verilmemiştir ama Fenerbahçe’yle ilgili bir şey olduğunda talimatlar net geliyor: biber gazı,cop. Talimatı uygulamazsan amirler küfür ediyor, hatta kemerle dayak yediğimiz oluyor, anlamadım bu işi.
U: İçeride gaz bombasından insanlar ölseydi ne olacaktı? O kadar kadın, çocuk, yaşlı vardı.
Polis: Benim de boynuma şişe geldi, içerideki 6-7 şerefsiz (polisler için söylüyor) yüzünden hepimiz yanıyoruz.
U: Bu ülkede helikopterden biber gazı sıkıldı mı daha önce herhangi bir olayda?
Bu polisin de iyi niyetli, temiz yürekli, saf bir insan olduğu düşünülmemeli kesinlikle. Henüz sakalları bile çıkmamış, akademiden yeni mezun toy bir delikanlı sadece. İçinde hala biraz insanlık kalmış. Fakat onun da vicdansız, duygusuz ve düşünce yetisinden yoksun bir makineye dönüşmesi çok uzun sürmeyecektir ne yazık ki.
İnsanlıkları yok olan varlıkların insanlığımıza kast etmesine artık yeter!
toplum gözünde fenerbahçeyi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Kim sallamişsa Fena sallamiş hayal gücü kuvvetliymiş...
Polis Seni Bunca olay sonrasinda Kaale alacakta Oturup Senle sohbet muhabbet edecek olani biteni anlayacak He... ?
Harbiden kim yazmişsa bunu Fena uçmuş... Taşkinlik çikarirsan Dayak da yersin Jopta yersin bu kadar basit..
Kendinizi kandirmaktan Artik vazgeçin... BİR KAÇ taraftar görünümlü holigan tribünde olay çikarmasa bunlarin Hiç biri olmazdi.. Poliste aşiri güç kullanmazdi..
Polis Seni Bunca olay sonrasinda Kaale alacakta Oturup Senle sohbet muhabbet edecek olani biteni anlayacak He... ?
Harbiden kim yazmişsa bunu Fena uçmuş... Taşkinlik çikarirsan Dayak da yersin Jopta yersin bu kadar basit..
Kendinizi kandirmaktan Artik vazgeçin... BİR KAÇ taraftar görünümlü holigan tribünde olay çikarmasa bunlarin Hiç biri olmazdi.. Poliste aşiri güç kullanmazdi..
Buna ne demeli? Polis neden birşey yapmıyor size? Yerde bir ton koltuk var polis anca bakar böyle bön bön
Son olarak talep ettim konuma yorum yapmayın yine hazmedemiyorsunuz yorum yapıyorsunuz. Yapmayın kardeşim!
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
"Cumartesi günü bir kaç kişi gece 1'de kadıköy rıhtımdAn 130a kadıköy - tuzla otobüsüne bindik. "U" diye adlandıracağım arkadaşımın yanına bi süre sonra bir çevik kuvvet görevlisi oturdu ve olaylar gelişti:"
Kalın yerleri tekrardan okumanı tavsiye ediyorum.Çevik kuvvet gelip muhabbet için oturmamış,yer olmadığı için oturmuştur.Olayları kimin başlattığı ise açık açık görülüyor,videolarda,resimlerde.Siz hala Fenerbahçe ve taraftarına bok atma peşindesiniz.Çıkarın artık şu at gözlüklerinizi.
Lami cimi yok bu işin,10 dakika boyunca kendi takımını alkışlayan,maç boyunca tek bir olay bile çıkartmayan Fenerbahçe taraftarı mı suçludur?Hatırladığım kadarıyla,Selçuk İnan bir korner kullanırken "bir" tane çakmak atıldı sahaya,o da önüne düşen çakmağı aldı ve attı.Başka bir olay yoktu maç esnasında.
Muslera yerden kalktığın da alkışlayan taraftar mı Galatasaray şampiyon oldu diye olay çıkarttı?
Son kullanma tarihi 2011 olan biber gazlarını,3 Temmuz'dan beri üzerimizde bitirmeye çalışıyorlar.10 Temmuz'da ki yürüyüşte,"gerekirse gerçek mermi kullan" emri geliyor.Sarı Melekler şampiyon olduğunda dış hatlarda,taraftarıyla buluşurken bir taraftarın atkı vermesi istemesi üzerine polisin müdahele etmesiyle olaylar çıkıyor.4-5 yaşında ki küçücük bir kızın kolu kırılıyor.Çağlayan'da her seferinde,vatan haini gibi saldırıyorlar ve en son Kadıköy'de yaşanan olaylar isyanı simgeliyor.
Umarın yarın öbürgün sizinde başınıza gelir bu tarz olaylar.Hiçbir suçu olmayan,hamile kadınlarınız,yaşlı taraftarlarınız,daha su'ya "bu" diyen küçücük taraftarlarınız biber gazı yer ve bizleri o zaman anlarsınız.
quote:
Boş konuşuyorsun. Doğuda terör örgütü polisin anasını ağlatıyor tek bir kez vur emri çıkmadı, adamlar coplanmıyor bile. Burada Shaktar maçından sonra, yürüyüşlerden sonra ve bu maçtan sonra en ufak bir şeyde kadın çocuk demeden coplayıp biber gazı sıkıyorlar. Böyle bir emniyet yok arkadaşım. Kendinizi kandırmayın. Hepimiz biliyoruz polislerin ne olduğunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
quote:
Boş konuşuyorsun. Doğuda terör örgütü polisin anasını ağlatıyor tek bir kez vur emri çıkmadı, adamlar coplanmıyor bile. Burada Shaktar maçından sonra, yürüyüşlerden sonra ve bu maçtan sonra en ufak bir şeyde kadın çocuk demeden coplayıp biber gazı sıkıyorlar. Böyle bir emniyet yok arkadaşım. Kendinizi kandırmayın. Hepimiz biliyoruz polislerin ne olduğunu.
Alıntıları Göster
Tape varmı tape?
Tapeye inanmayan siz buna mı inanıyorsunuz, korkun bari allahtan.
ee yapsan da yapmasan da suclusun. fener taraftari mimlenmis. en iyisi komple topyekun sahaya girmekti.
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
ee yapsan da yapmasan da suclusun. fener taraftari mimlenmis. en iyisi komple topyekun sahaya girmekti.
Beyler Fenerbahçe şikeci, taraftarıda terörist tamam mı uzak durun şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: jocabonita
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sahaya yansıyan bir şey yok. Boşverin.
quote:
Orijinalden alıntı: GuestMember
Sahaya yansıyan bir şey yok. Boşverin.
Alıntıları Göster
Polise terörist deyin bari tam olsun. Ulan dışarıda teröristlerin vermediği kadar kamu mallarına zarar verdiniz, sonra polis şöyle polis böyle. Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
Polise terörist deyin bari tam olsun. Ulan dışarıda teröristlerin vermediği kadar kamu mallarına zarar verdiniz, sonra polis şöyle polis böyle. Yazık.
Alıntıları Göster
Cool Story Bro
quote:
Orijinalden alıntı: Nehars
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
şahsen sunu soleyim hiçbir goruntuyu izlemeyen ve o olayların gs ye karsı oldugunu sanan insan sayısı hala cok fazla ki ondan bu tepki bu kdr buyuk...goruntuleri izeledikten sonra fblilere hak verdim saha içindeki olaylar tamamiyle polisin sucu...saha dısındaki olaylar içinde suclayamıyorum cunku o olayları cıkartan terorist felanda olabilir kimse bilemez
quote:
Orijinalden alıntı: gs2910
şahsen sunu soleyim hiçbir goruntuyu izlemeyen ve o olayların gs ye karsı oldugunu sanan insan sayısı hala cok fazla ki ondan bu tepki bu kdr buyuk...goruntuleri izeledikten sonra fblilere hak verdim saha içindeki olaylar tamamiyle polisin sucu...saha dısındaki olaylar içinde suclayamıyorum cunku o olayları cıkartan terorist felanda olabilir kimse bilemez
Alıntıları Göster
Harbi serin hikayeymiş kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: -Deadmau5-
quote:
Buna ne demeli? Polis neden birşey yapmıyor size? Yerde bir ton koltuk var polis anca bakar böyle bön bön
Son olarak talep ettim konuma yorum yapmayın yine hazmedemiyorsunuz yorum yapıyorsunuz. Yapmayın kardeşim!
burda taraftar sahaya yansımamış ama:)
quote:
Bu yazdıkların başına dert açar. Geçen sene stad yakmaya çalıştıgınızda havadan sondurmek için gelinmişti. Bu sene aynı şeyi denemenize ramak kala bu mudahale geldi. Evet suçlusunuz çunku defalarca aynı seyleri yaptınız. Polis'i savunmuyorum burda.Fakat gecen senede iki direk arasından sokamadıgınız top yüzünden bir sürü insanın gunahını almıştı yönetimdeki insanlar. Evet içinizde o kadar temiz insanlar var ki bu mudahelenin zerre kadarını haketmiyolar. Fakat stad yansaydı ve orda toplu ölümler gerçekleşseydi eğer eminim bugun de emniyetin ne kadar aciz bir kurum oldugunu konusucaktık. Gelmeyin böyle oyunlara arkadaşlar.. Bizede yaptı siyasiler bunu. Başbakana ıslık açılıstaki olaylar vs.. Siyasetin sporda işi yoktur. Bu kişileri kendi içimizde bulup bize zarar vermelerini engellememiz lazım. Ben bu işlerde pkk teror orgutunun fırsatçılık yaptıgına inanıyorum. Bugunden daha iyi gün bulamazlardı. O kadar korsan bilet vardi ki. O stada art niyetli bir çok insan girmiştir. Biraz daha sağ duyulu olmalıyız , olayı sadece polise yıkmak çözüm değildir. Hayattan beklentisi olmayan ve uyusturucunun köpeği olmuş okula bile gitmemiş adamların amigo'luk yapmasına göz yummaya devam edilirse. Yarın obur gun bu ülkede futbolda yasaklanır hale gelicektir. Gs fb bejeke ts farketmez. Tribunlerin temizlenmesi lazım.
Besiktasin adini yazarken adam gibi yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
quote:
Bu yazdıkların başına dert açar. Geçen sene stad yakmaya çalıştıgınızda havadan sondurmek için gelinmişti. Bu sene aynı şeyi denemenize ramak kala bu mudahale geldi. Evet suçlusunuz çunku defalarca aynı seyleri yaptınız. Polis'i savunmuyorum burda.Fakat gecen senede iki direk arasından sokamadıgınız top yüzünden bir sürü insanın gunahını almıştı yönetimdeki insanlar. Evet içinizde o kadar temiz insanlar var ki bu mudahelenin zerre kadarını haketmiyolar. Fakat stad yansaydı ve orda toplu ölümler gerçekleşseydi eğer eminim bugun de emniyetin ne kadar aciz bir kurum oldugunu konusucaktık. Gelmeyin böyle oyunlara arkadaşlar.. Bizede yaptı siyasiler bunu. Başbakana ıslık açılıstaki olaylar vs.. Siyasetin sporda işi yoktur. Bu kişileri kendi içimizde bulup bize zarar vermelerini engellememiz lazım. Ben bu işlerde pkk teror orgutunun fırsatçılık yaptıgına inanıyorum. Bugunden daha iyi gün bulamazlardı. O kadar korsan bilet vardi ki. O stada art niyetli bir çok insan girmiştir. Biraz daha sağ duyulu olmalıyız , olayı sadece polise yıkmak çözüm değildir. Hayattan beklentisi olmayan ve uyusturucunun köpeği olmuş okula bile gitmemiş adamların amigo'luk yapmasına göz yummaya devam edilirse. Yarın obur gun bu ülkede futbolda yasaklanır hale gelicektir. Gs fb bejeke ts farketmez. Tribunlerin temizlenmesi lazım.
Besiktasin adini yazarken adam gibi yaz
Alıntıları Göster
La Fontaine' den masallar. Şimdi siz diyorsunuz ki polis bizi sahaya çağırdı bizde indik biber gazı yedik. Buna kim inanır yav? İnmeyin kardeşim sahaya. Bunu anlamayan var mı? Sahaya in-me-ye-cek-si-niz. Dostluk maçında bile sahaya inmiş bir takımın taraftarına polis nasıl davranmalıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbul
La Fontaine' den masallar. Şimdi siz diyorsunuz ki polis bizi sahaya çağırdı bizde indik biber gazı yedik. Buna kim inanır yav? İnmeyin kardeşim sahaya. Bunu anlamayan var mı? Sahaya in-me-ye-cek-si-niz. Dostluk maçında bile sahaya inmiş bir takımın taraftarına polis nasıl davranmalıydı?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
Alıntıları Göster
@Jocabanita mısın nesin aklını başına devşir Beşiktaş'ın adını yazarken bundan sonra 2 kere düşün, Ayrıca Beşiktaş lı kısıma gelirsek Beşiktaş-Galatasaray maçında biber gazı atılmadı ama jopla yeni açığa girdiler televizyonda yok bu görüntüler. Bizimkiler jopları ellerinden filan aldılar baya bi arbede yaşandı ama Kadıköy'deki kadar olmadı.
Kurgu;
quote:
U: Sen bilmiyor musun? 6-7 tane polisin tribünü tahrik etmesiyle başladı, sonra tribüne gaz bombası attılar, insanlar dışarı çıkmak istedi ama kapılar kapalıydı, bunun üstüne koridorlara gaz bombası attılar ve olaylar başladı.
Gelişme;
quote:
Polis: Bak, geçen hafta BJK maçında görevliydim. Beşiktaşlılar ağzımıza sıçtı, ne gaz ne cop talimatı geldi. Ben copumu çektim, amirim "ne yapıyorsun sok onu yerine" diye küfür etti. Geçen hafta TS maçını görmüşsündür, bütün gün olaylar vardı orada, hiç öyle görüntüler olmadı. Kesin orada da talimat verilmemiştir ama Fenerbahçe’yle ilgili bir şey olduğunda talimatlar net geliyor: biber gazı,cop. Talimatı uygulamazsan amirler küfür ediyor, hatta kemerle dayak yediğimiz oluyor, anlamadım bu işi.