Bugün Ticaret Odası ile görüştüm. Yatan burslar doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin bursuymuş. Yukarıda 'burs yattı' diyen arkadaş ya yüksek lisans öğrencisi ya da doktora öğrencisi yani. Keşke bunu belirtseydi. İnsanları telaşlandırmazdı durduk yere. Oradaki sorumlu bey daha önceden burs alan lisans öğrencileri için evrak sürecinin hala başlamadığını söyledi. KYK ile beraber gidiyorlarmış. KYK kredi/burs sonuçları açıklandığı zaman evrakları isteyeceklermiş. Burslardaki gecikmenin sebebi de KYK'yı beklemeleriymiş. ''Biz de öğrencilere burslarını Kasım gibi yatırmak istiyoruz ama öğrenciler bizim kurumumuzdan burs alırken Kyk'dan da burs almaya çalışıyor. Böyle olunca geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyoruz. Bu yüzden mecburen KYK'nın kredi/burs sürecinin bitmesini bekliyoruz'' dedi. Ayrıca lisans öğrenci için burs ücreti belli değilmiş. Kyk ile orantılı bir artış yapacaklarmış Bursları da evrak sürecinden sonra ocak ayı içinde yatırmaya çalışacaklarmış |
İTO Burs 2015 (30. sayfa)
-
-
Çok teşekkürleeerrr bilgilendirme için 💓 dönem bitmeden elimize geçse keşke burs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylı bilgi için teşekkür ederiz gerçekten 🙏
Bir an burs yattı deyince tedirgin olduk haliyle. Umarım bir an önce yatar şu burslar. Yine bir gelişme olursa buraya yazalım arkadaşlar. İrtibatta kalalım 🙏🙏
iyi akşamlar, burs yattı mı/yatmadı mı/sınavıma dair güncel gelişmeler neler diye girdiğim bir platform işlevini yerine getirdiği için bir daha girme gereğini duymadım ve dolayısıyla da herhangi bir soru görmedim. insanları "durduk yere telaşlandırmak" gibi bir hedefim yoktu.
ben de eski bursiyerim en son transkript istenmişti burs sorgulama ekranına bilgilerimi yazdığımda olumsuz sonuçlandı yazıyor eski bursiyer olup bursu kesilen var mı
Muhtemelen burs için yeni başvuranları ilgilendiren bir sayfa o çünkü ben de bilgilerimi girince kazanamadınız yazısını gördüm. Daha sonra rastgele bilgiler yazınca yine kazanamadınız yazısı çıktı biz eski bursiyer olduğumuz için yeni kazananlarin listesinde gözükmüyoruz. Bu yüzden telaşa gerek yok.
Merhaba arkadaşlar ben bu sene başvuru yaptım da süreçleri pek bilmiyorum. Öncelikle yüksek lisans için burs miktarı ne kadar bilen varsa ve söylerse çok sevinirim. İkinci sorum mülakatta belgelerin kontrol edildi bir iki yanlış belge dışında oldukca güzel geçti. Belge yükleme aşamasına gelinmisse ito veriyor genelde diyorlar ama bu söylentinin gerçeklik payı nedir belirtirseniz çok sevinirim :)
Yüksek lisans sürecini hiç bilmiyorum nasıl işliyor
Geçmiş lisans bursiyerleri için evrak ile ilgili haber var mı arkadaşlar? Kyk açıklanalı 10 gün oldu. Evrakların istenmesine dair sms, mail vs. gelmedi
Ben de lisans bursiyeriyim. Herhangi bir mesaj mail sms vb. bana da gelmedi henüz. KYK bursu açıklandıktan sonra umutluydum ama bunlarda hâlâ tık yok. Neyi bekliyorlar anlamıyorum.
peki arkadaşlar belge yükledikten sonra sonuçları ne zaman ve nasıl öğreneceğiz? Sizler için geçmiş senelerde nasıldı süreç
-
Hala ses seda yok değil mi arkadaşlar evraklar için
itoya mail atın baskı olsun neyi bekliyorlar hala
-
Arkadaşlar bugün mail geldi İTO dan evrak istiyorlar 10 Ocak salı günü için...
Bana gelen mail'de 11 Ocak diyor. Fazla öğrenci olduğundan bir de banka hesap açma işlemleri olacağından bölmüş olabilirler
-
Eski Bursiyer misiniz? Yeni Bursiyer mi?
Arkadaşlar bir sebepten dolayı bu bursu kaybedeceğimi düşünüyordum o yüzden sene başında başka bursalara da başvurmuştum ve birinden olumlu dönüş oldu. Onu aldım, miktarı küçük. Sonra bunun da iptal olmayacağı belli oldu ama İTO başka yerden burs alma diyor miktarına bakmaksızın. Başka yerden de burs aldığımı anlayabilirler mi? Yurt parası, otobüs parası, yiyecek vs. derken elime geçen miktar yetmiyordu zaten şimdi anca yetecek ikisini de alabilirsem. Ne yapmalıyım sizce bana akıl verin lütfen. Bu arada sadece bilgisi ya da deneyimi olanlar cevap versin, altıncı hissi olanlar değil :)
-
lisans eski bursiyerler için mail gönderdiler
-
Olumlu olacağını nereden anladınız
Hocam ben zaten bu bursu alıyordum, bu sene için belge istediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X