31 inde getirin demişler o yüzden kimse gitmemiştir muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
31 inde getirin demişler o yüzden kimse gitmemiştir muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim olmamış arkadaşlar alanları tebrik ediyorum :') < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bursların ne zaman yatacağı söylendi mi acaba hiç kimseye, bilgisi olan varsa yazabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Toplamda ne kadar yatırıldı acaba size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadşlar ibb bursu iptal edilmesi içi talep açtım evrakları götürdüğün gün hala sonuçlanmadi burs ta yatmadı henüz ne yapmam gerek acaba suan ve aynı durumda olan var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beklemedeyim ben de |
Bursu yatmayanlar oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba bursunuz yatti mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
düzeltene kadar kesiyorlar hatta zorunlu staj ders olarak gözüküyor ise yaz döneminde tamamlayıp işletmen lazım transkripte |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomesia -- 20 Haziran 2022; 13:8:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyerfanhoydonk -- 20 Haziran 2022; 22:58:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla bu haziranda son bursumu alıcam 5 senedir aynı hiç bir değişiklik olmadı her yıl eski bursiyerlere bile vermeleri güz dönemi sonunu buluyor ama bu sene kadar geciktiklerini hiç görmemiştim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomesia -- 21 Haziran 2022; 13:18:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |