Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enteresan bir kurummuş bu İTO. İlk aşama olumlu dendi belge talep ettiler gönderdik. Sonra ses seda çıkmadı. Hayret bari olumsuz diye bilgi verin ne diye insanları beklentiye sokuyorsunuz yani.

• Dönem bitti memlekete gidiyorum hala yatmadı burs. Cidden çok değişik bi kurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur da mülakat için tarih alırsanız buraya yazar mısınız? en azından belge başvurusundan geçemediğimizi öğreniriz

• Bu tarihten sonra bir de mülakat mı yapacaklar?

Benim ilk başvurum mülakat kesin yapılıyor mu mutlaka acaba

• Mülakat denilen şey belgeler elden teslim edilirken sorulan birkaç sorudan oluşuyordu. Yani tüm belgeleri verdikten sonra olacağını sanmıyorum.

Bu arada bursun ne zaman yatacağını odaya soran olursa yazsın buraya. Ocak ayı dediler ama geçen yıl gibi şubatı bulacak neredeyse.

• peki belge tesliminden sonra bursu yatmayan kimse oldu mu, bir bilginiz var mı?

• Ben belge teslim ettim kargoyla mülakat filan hiç bilmiyorum. Dün mail attım sonuçlar sitemizden duyurulacak dendi. Artık ne anlamak gerekirse:)

• ne zaman açıklanacağını bilen var mı

• Şubat ayında yatıracaklarmış. Ekimde yatırmaya başlasalardı kredi kartı faizinden bu kadar içerde olmazdım. Ayrıca doların durumu fiyatlar da apayrı bir mevzu. Bizim bursiyerlerin bir tepki koyması lazım yoksa bunlar bu şekilde devam edecekler. Çok belli..

• piyerfanhoydonk P kullanıcısına yanıt

Kurumdan mi öğrendiniz Şubat ayında yatıralacağını?

• Surekli erteliyorlar. Acaba neden bu kadar yavas isliyor surec? Donem bitti hala yatirilmasini bekliyoruz.

Subat ayinin sonunda mi basinda mi yaticak? Net tarih verildi mi?

• Geçen sene 12 Şubat ondan önceki sene 18 Şubat tarihinde 5 aylık olarak yatırıldı arkadaşlar. Yeni alacaklar varsa bu zamanlarda yatırıyorlar.

benim son senem her sene böyle ilk bursu toplu halde ocak şubat gibi yatırıyorlar değişeceğini sanmam

• Yatmış arkadaşlar.

• Benim burs yattı

• 4 aylık burs yatmış sonunda. Hayırlı olsun herkese :)

• Arkadaşlar benim ilk senem belge teslim ettim de iletişime geçilmedi ve daha yatmadı. Normal mi? İlk senesi olan arkadaşların durumu nedir?

• her ay bugünlerde mi yatacak bilginiz var mı?

• Arkadaşlar ben de bu sene ilk defa başvurdum ve tüm belgeleri gönderdim fakat bir dönüş olmadı siz yatmış falan demişsiniz de herhangi bir bankadan hesap falan açmadım ben yatanlar eski bursiyer falan mı? Bir de geri dönüş alan olduysa yazabilir mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.