Eski bursiyerlerin bursu yattı dün. bu sene başvuranlar için henüz bir bilgi yok. 1 ay içinde haber verilir size de. |
İTO Burs 2015 (27. sayfa)
-
-
ben de bu sene ilk kez başvurmuştum maile cevap olarak burs sonuçlarının daha açıklanmadığını, açıklandığı taktirde web sitesinde duyurulacağını belirtmişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, burs sonuçları açıklandı mı ya da ne zaman aciklanacak bilgisi olan var mı bu sene başvuru yapanlar için.
Yeni bursiyerler tahminen ne zaman açıklanır? Bahar dönemi başlamak üzere ama daha hiç haber yok. Eski bursiyerler cevaplarsa sevinirim.
-
açıklayın da yolumuzu bulalım diye mail atmama çok az kaldı
+1 be kardeşim...
hiç bir zaman belli olmuyor aylık yatırdıkları paranın tarihi bile hiç aynı değil ilk 4 ayı yatırdılar mesela ayın 23ü oldu şubat ayı hala yok
-
Kurumla, bursun ne zaman açıklanacağı ile ilgili iletişime geçen var mı
-
mart sonuna yetiştirmeye çalışıyorlarmış
Herhangi bir haber alan var mı yeni bursiyerler hakkında. Kaç ay oldu bir şey yok
-
sizlerin iletişim kurduğunu mail adresi nedir
Burs@ito.org.tr
Hala bi şey yok iletişime geçen oldu mu arkadaşlar
Bi haber olunca buraya yazarmısınız arkadaşlar beklemedeyiz hala
Şimdi bu belge gönderenlerin kesin oldu mu veya onlarla iletişime geçildi mi çünkü ben belgeleri gönderdim fakat kimse bir dönüş sağlamadı olup olmadığını bile bilmiyorum birisi aydınlatabilirse sevinirim
belgeler ile ilgili beni aradilar. birkac eksik bir sey vardi, mail ile atmami soylediler. yaklasik 1 hafta once yeni bursiyerleri sordugumda degerlendirmler devam ediyor dedier.
yüksek lisans bursu ne kadar hiç duyan ya da bilen var mı acaba
burs sonuçları açıklandı arkadaşlar hepinizin bilgisine
-
belge teslim etmeye giden oldu mu mülakat falan yaptılar mı
İlk gönderdiğimiz belgelerde onu verdik zaten özellikle belirtilmediğine göre bize ait olanı istiyorlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X