< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (25. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne zaman yatacak ve bu sene ne kadar yatıracaklar o da merak konusu. 800ün altında olmaz inşallah her şey inanılmaz pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyerfanhoydonk -- 9 Aralık 2021; 1:58:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bildirmende fayda var ne olur ne olmaz sonra tutup da mahkemelik olma çünkü mezun olma durumunda kesiyorlar sanırım
-
kyk burs kredi sonuçları açıklandıktan sonra yatmaya başlar henüz açıklanmadı bu sene 2 3 güne açıklanır muhtemelen ondan sonra belki belge isteyebilirler tekrar adli sicil kaydı vs
-
KYK sonuçları açıklandı arkadaşlar. İto her an belge isteyebilir. Bilginiz olsun.
mail geldi 21-22-23-24 Aralık, 10:00-16:30 saatleri arasında istenen belgelerin elden teslim edilmesi gerekiyormuş
-
Burs 900 tl olmuş ve ocakta yatacakmış.
Bugün belge teslim etmeye gittim ordaki görevli söyledi.
Lisans için mi?
muhtemelen lisanstır evet
-
Evet lisans.
İto bursu yattı mı? Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Bana daha yatmamış
Bana da yatmadı kardeşim.. ondan merak ettim.
Dönem bitti nerdeyse hala yatmadı:(
Pazartesi günleri yatıyor 10-17 gibi yatar bence
İki senedir ocağın 20si ila 28i arasında yatıyor burslar muhtemelen yine o tarihler arasında yatacaktır.
Yatıracakları 900 lira gibi komik bir rakam zaten 700 lirayken aldığımızın yarısını zar zor alıcaz. Gün geçtikçe yatıracağınız para eriyor. Kendileri de farkında…
yatırdıkları zaman haber verin lütfen
-
Arkadaşlar merhaba. Bu sene başvurdum ve ilk aşama olumlu diye bilgi maili aldım kargoyla evrakları 23-3 aralık arasında gönderdim. Daha sonra bilgi verilmedi, sizce durum nedir?
Muhtemelen sorun yoktur çünkü evraklarla ilgili bir sorun olduğunda geri dönüş yapıyorlar.
bursu yatan varmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X