Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben belgeleri zamanında vermiştim. Geçen ay da bu ay da yattı. Sizin gibi geç belge verenlerin bu ay geç yatacak galiba bilemiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourstruly -- 14 Nisan 2021; 19:33:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliifg

Merhaba yazın sigortalı bir yerde çalışırsam ito bursumu keser mi? Bilgisi olan var mı?

Hayır kesilmez. Ben Haziran Eylül ayları arasında (burs yatmayan dönem) çalıştım sorun olmadı.

Ancak SGK kaydını ve işten çıkışını isteyecekler. Burs döneminde sigortan devam ederse bursun kesilir.

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seln16 -- 22 Nisan 2021; 16:6:43 >
  • Gerçekten ay bitti hala burs yok ortada. Arayıp soran var mı? 10 gün önce aradığımda biz belgeleri yolladık kurum nisan ayı içerisinde yatırır demişlerdi.

• DEXTERSDARKPASSENGER kullanıcısına yanıt

peki part time çalışılan yer sigorta yapıyorsa o zaman da burs kesiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bayanmilena

Evet kesilir. Yaz döneminde çalışacaksınız. Haziran Eylül arası sorun olmaz. Ben yazın çalıştım.

Lakin burs aldığınız dönemde çalıştığınız tespit edilirse aldığınız burs miktarı faiziyle geri alınıyor.

Zaten burs sözleşmesinde taahütname imzalıyorsunuz bu konu ile ilgili.

Ek not: Staj yapıyorsanız ya da kendi okulunuzda görevli öğrenci olarak çalışıyor ve bunun için sigorta yatıyorsa sorun teşkil etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER

Hayır kesilmez. Ben Haziran Eylül ayları arasında (burs yatmayan dönem) çalıştım sorun olmadı.

Ancak SGK kaydını ve işten çıkışını isteyecekler. Burs döneminde sigortan devam ederse bursun kesilir.

Alıntıları Göster

çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bayanmilena

PART TİME çalıştığını belgelersen burs aldığın süre içinden de çalışabilirsin sıkıntı olmaz yalnız kısmı zamanlı sözleşme imzaladığını belgesini kanıtlaman gerekiyor

• Eğer yarı zamanlı staja kabul alırsam kuruma bildirip ona göre hareket edeceğim. Cevabınız için çok teşekkür ederim..

• Haziran bursu yatan var mı ya da yatacak mı

• Haziran bursu yattı :)

• arkadaşlar ben güz döneminde aldığım bir dersten kaldım. Bahar döneminde dersi tekrar alıp geçtim bursuma bir zararı olur mu bu durumun.

• quote:

Orijinalden alıntı: juansdon

arkadaşlar ben güz döneminde aldığım bir dersten kaldım. Bahar döneminde dersi tekrar alıp geçtim bursuma bir zararı olur mu bu durumun.

büyük ihtimalle olmaz.

• arkadaşlar ito dönemin transkript belgelerini ne zaman istiyor tek dersten kalma durumum olabilir o dersi de yaz okulu ile verebilirim ama yaz okulu son sınav tarihi de 27 eylül, ekim gibi mi istiyor belgeleri acaba geçen dönemlerden alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Üniversitem transkriptten ff notumu sildirme hakkı tanıyor. Bir dersten kaldım sizce bursumda sorun olur mu?

• Eğer sildirirsem sorun olur mu yani?

• Ders planındaki derslerinden alttan kalan olursa bursun kesilir diye biliyorum. Ama sen yine de bir ara sor belki yardımcı olurlar.

• nick name bulamıyorum N kullanıcısına yanıt

Yaz okulunda ders aldığını arayıp söylediğinde yaz okulunda aldığın derslerin de sonucunu gösteren transkriptini mail ya da elden teslim ediyorsun. Süre konusunu da kafana takma sınav tarihlerini ve sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirtirsin. Yardımcı oluyorlar.

• Arkadaşlar merhaba. geçtiğimiz dönem ben de burs aldım. normal dönemlere ait derslerimi sorunsuz verdim. Başarısız dersim yok. Ancak yaz döneminde üstten 1 ders aldım. transkript teslim ederken sınavlarım bitmemiş olacak muhtemelen. Bu durumu sorun ederler mi? Nasıl bir yol izlemem gerekir?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.