< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (24. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar küçük bir vakıftan burs alma durumum var fakat ito fark eder diye korkuyorum farklı yerden burs alıp da yakalanan oldu mu hiç arkadaşlar
-
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler.
Geçen sene İTO bursunu almıştım. Hazırlık sınıfından birinci sınıfa geçtim, herhangi bir dersten kalmadım. Bu sene benden ıslak imzalı transkript istediler, belgeyi gidip elden verdim. Bu sene de bursu almaya devam eder miyim? Eğer kesin değilse başka burslara da başvurmak istiyorum da. Bir de babamın çalıştığı şirkette sadece orada çalışanların çocuklarına burs veriyorlar, oraya da başvursam mı diye düşünüyorum ama sıkıntı olur diye korkuyorum.
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim
-
Tabii ki almaya devam edersiniz. Lisans bitene kadar veriyorlar. Başka yerden burs alma durumu ise çok riskli, farketmeleri olasılık dahilinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyorsunuz, cevap için teşekkürler.
-
Geçen sene burs almaya başladım en son transkript istediler daha sonradan bir şey istemediler değil mi?
Ben de geçen sene burs almaya başladım. Yazın ıslak imzalı transkripti elden teslim etmiştim. Sonradan bir şey istemediler. Size de mi mail geldi?
-
Size ne maili geldi acaba
Arkadaşlar, eski bursiyerlerden şimdilik sadece transkript isteniyor. Geriye kalan tüm belgeler Aralık ayı başında istenir. Geçen yıl 8 Aralık'ta mail attılar bunun için. Kasım ayında falan da isteyebilirler tabii ki, tamamen odaya kalmış.
Bilginize.
Belgesi eksik olanlar en son 30 Eylüle kadar getirsin diyordu. Ben zaten götürmüştüm belgelerimi. Arayıp "Bu herkese atılan bilgilendirme amaçlı bir mail mi?" diye sordum, evet dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarpuzluLimon -- 4 Ekim 2021; 12:28:38 > -
Çok teşekkürler. Ben geçen sene ilk defa aldım bursu. Her sene Kasım-Aralık aylarında mı belge istiyorlar? Bir de eski bursiyerlerden transkript harici ne istiyorlar acaba bilginiz var mı?
-
Bên dê geçen sene burs almaya başladım ağustos ayında transkript belgemi gönderdim ama bana böyle bir mail gelmedi bir sorun olduğu için mi acaba
Ben bu yıl ikinci kez eski bursiyerim. Yani ilk kez benden Aralık ayında istendi. Bu yıl daha erken de olabilir, yine Aralık ayında da. Şimdilik eski bursiyerlerden sadece transkript isteniyor. Aralık ayında istenen belgeler şunlardı:
· 1 adet fotoğraf,
· Öğrenci belgesi, (Üniversitenizden alınmış, asıl ve yeni tarihli, ıslak imzalı ya da e-imzalı, disiplin suçunuz olup olmadığını, Vakıf Üniversitesi ise ÖSYM’den %100 burslu olduğunuzu gösterir şekilde)
· KYK kredisi alıyor iseniz e-devletten (barkodlu) yeni tarihli belge,
· KYK kredisi almıyor iseniz KYK bursu da almadığınızı gösterir e-devletten (Kredi / Burs Durum Belgesi Sorgulama barkodlu) ya da KYK ofislerinden alınmış (barkodlu ya da ıslak imzalı-kaşeli) yeni tarihli belge,
· https://www.turkiye.gov.tr adresinden alınmış barkod doğrulama kodlu ve yeni tarihli “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü”,
· https://www.turkiye.gov.tr adresinden alınmış barkod doğrulama kodlu ve yeni tarihli Adli Sicil Kaydı bulunmadığına dair belge,
. YKB Elmadağ Şubesi hesap numaranızı gösterir belge (online bankacılık çıktısı ya da hesap defteri fotokopisi)
Tüm bunlardan sonra ise en son Ocak ayında burs taahhütnamesi ve başka yerden burs alınmadığına dair belge istenmişti kargo ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgim yok, mailinizi kontrol edin isterseniz. Başka bir arkadaş da söylemişti mail geldi diye. Ben arayıp sorduğumda bilgilendirme amaçlı olduğunu söyledi, adımı söyledim kontrol etti ve sorun yok dedi. Gerekli belgeler için biz size tekrardan mail atacağız demişti.
-
Benim YKB'de hesabım yok, ikinci sene oradan açmamızı mı istiyorlar? Bir de burs her sene böyle geç mi yatıyor acaba? Yani şükür şu an sorun yok ama paraya ihtiyaç olması durumunda geç yatması garip geldi bana.
-
her sene tekrardan mülakat falan yapıp adli sicil kaydı vs kontrol ediyorlar muhtemelen o yüzden uzun sürüyor. toplu yatıyor ekimden itibaren olan burs
-
arkadaşlar ben de ilk defa geçen sene burs aldım bu senede sadece transkript yolladım, burs ödemeleri yeni bursiyerler ile aynı anda mı başlıyor örneğin geçen sene mart gibi yattı bu senede mi öyle yatacak toplu bir şekilde
-
2 sene önce yapı krediden hesap açtırmışlardı. Eski bursiyerlerin bursu da ilk olarak ocak sonu şubat başı gibi yatıyor toplu şekilde.
Daha erken yatar ama ocak veya şubatı bulur.
Arkadaşlar bu dönem mezun olma durumum var yine de burs alabilir miyim ? Kesilmesi için herhangi bir engel yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X