Şimdi Ara

Itools HATA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İpad'e bilgisayarıma indirdiğim itools programı ile hiçbirşey atamıyorum.. ''unable to ascertain the compatibility of itunes please check out internet'' diye bir hata alıyorum devamlı..İtunes ve itools son versiyonları indirdim fakat sonuç hüsran..Yardımcı olabilir misiniz?

İpad de jailbreak yok

• itools sürümü ve itunes sürümü uyumlu olmalı..ayrıca şimdilik itools ios 7.1 sürümünü desteklemiyor..eğer cihazınız ios 7.0.4 ise iTools 2013 Build 1115 ve itunes 11.1.3 sürümlerini sorunsuz kullanabilirsiniz eğer başka bir problem yok ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

itools sürümü ve itunes sürümü uyumlu olmalı..ayrıca şimdilik itools ios 7.1 sürümünü desteklemiyor..eğer cihazınız ios 7.0.4 ise iTools 2013 Build 1115 ve itunes 11.1.3 sürümlerini sorunsuz kullanabilirsiniz eğer başka bir problem yok ise..

Hocam küçük bir yanlışınızı düzeltmek isterim, iTools 7.1 ile hiçbir sıkıntı çıkarmadan çalışıyor. iTunes'in son sürümünü yükleyenlerde var bu sorun. iTunes 11.1.3 yükledim bugün, hem iPad'de hem iPhone'de sorunsuz çalıştı iTools. (İki cihazım da 7.1)
  • Konudan uzak kaldım bırazcık özür dilerim..Sorunu çözdüm.Buradan aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olması açısından açıklamasını yapayım..

Itunes 10.7 versıyonu ve itools son sürümünü indirerek sorunu hallettim..Fakat ince bi ayrıntı var..Itunes eski bir sürüm olduğu için itools u her kapatıp açtıktan sonra son sürüm olmadığı hatasını verıyor..Bunu ise ''AppleApplicationSupport'' programını her bağlanmak ıstedıgınızde denetım masasından kaldırıp tekrar sadece ''AppleApplicationSupport'' eklentısını yuklerseniz aşabiliyorsunuz..Itunes'ı komple kaldırıp baştan yüklemektense sadece ''AppleApplicationSupport'' eklentisini kaldırıp yüklemeniz yeterli..

Umarım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı oluruz...

• xavi06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,bu çözüm benim de işime yaradı,
    Şöyle bir sorun da ben yaşıyorum;
    8 gb boyutunda,içinde filmlerim olan bir app var,
    Bunu itools ile bilgisayarıma yedeklemiş,ipad'den silmiştim,
    Dün tekrar ipade yüklemek istedim ama
    İTOOLS bunu ipade yüklerken % 50 ye gelince yüklemeyi tamamlıyor,
    Cihazdan uygulamaya baktığımda 8 gb değil de 4 gb kadar filmim yüklendiğini görüyorum,defalarca sildim/yükledim ama düzelmedi.
    Çaresini bilen olur diye paylaşayım dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi kardeşim bu konuda hiç bilgim yok..Umarım sorununu çözersin.İleride bizde yaşayabiliriz aynı sıkıntıyı..Sayende bizde öğrenmiş oluruz
  • xavi06 kullanıcısına yanıt
    sa hocam k.b bi sorum olucak ''AppleApplicationSupport'' eklentisini nasıl yapıcam wındows8 kullanıorum pmden anlatırsan sevınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cydia Impactor Hataları
    6 yıl önce açıldı
    program download failed hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Teşekkür ederim,bu çözüm benim de işime yaradı,
    Şöyle bir sorun da ben yaşıyorum;
    8 gb boyutunda,içinde filmlerim olan bir app var,
    Bunu itools ile bilgisayarıma yedeklemiş,ipad'den silmiştim,
    Dün tekrar ipade yüklemek istedim ama
    İTOOLS bunu ipade yüklerken % 50 ye gelince yüklemeyi tamamlıyor,
    Cihazdan uygulamaya baktığımda 8 gb değil de 4 gb kadar filmim yüklendiğini görüyorum,defalarca sildim/yükledim ama düzelmedi.
    Çaresini bilen olur diye paylaşayım dedim

Bu sorun ile ilgili baska bir konuda @Honanim Daber adli kullanici aşağidaki gibi bi şey yazmis.

İsterseniz bi deneyin.

quote:

Bendede 1 gblık whatsappı yüklerken oluyor. iTunes ten bile yüklesem aynı, dosya boyutu büyük olunca hata veriyor bazen. Şunları uygulayabilirsiniz.
    Ekran zaman Aşımı -> asla
    Uçak modu
    Arka planda uygulama güncelleme -> kapalı
    App Store'den çıkış.

Birden fazla denemeniz gerekebilir ama yüklüyor bunları yaparsanız.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98490770

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tongbu daha bir kullanışlı sanki. Bu tip hatalar pek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.