Bildirim
itools ''unable to ascertain the compatibility of itunes please check out''
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Murat Alper
Arkadaşlar müzik ve resimlerimi telefona atmak istediğimde bu uyarı ile karşılaşıyorum.Telefon güncel IOS 7.0.4 , Itunes da güncel iTunes 11.1.4 sürümü yüklü, bu sorunu nasıl çözebilrim?
Ben de yaşamıştım aynı sorunu itunesin eski sürümünü kurmamı önerdiler yenisini sildim eskisini kurdum düzeldi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam itunes eski versyonunu yükledim,itunes çalışmıyor artık ama itools gayet güzel çalışmaya başladı -
Güncel itunes ve itools, esk versiyon itunes ve itools ile denendi ama hala aynı hatayı veriyor, yok mudur çözümü? -
Tongbu programını kullan iTools gibi güzel bi program
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intiveydemila -- 22 Şubat 2014; 11:55:43 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: intiveydemila
Teşekkürler deneyim, bu arada çözümü de buldum.
Son versiyon itunes ile sorun var, bunun üzerine eski versiyon itunes indirmiştim (iTunes64Setup1110) itunes' ı hiç açmadan direk itools' a girdim, şimdi sorunsuz atıyorum müzikleri. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
quote:
Son versiyon itunes ile sorun var, bunun üzerine eski versiyon itunes indirmiştim (iTunes64Setup1110) itunes' ı hiç açmadan direk itools' a girdim, şimdi sorunsuz atıyorum müzikleri.
Yeniyi silmeden eskisiyimi kurdunuz bendede aynı sorun var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
quote:
quote:
Son versiyon itunes ile sorun var, bunun üzerine eski versiyon itunes indirmiştim (iTunes64Setup1110) itunes' ı hiç açmadan direk itools' a girdim, şimdi sorunsuz atıyorum müzikleri.
Eskisini sildim, yenisini kurdum. Kurulum sonrasında itunes' u hiç çalıştırmadan, itools ile devam ettim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
quote:
quote:
Eskisini sildim, yenisini kurdum. Kurulum sonrasında itunes' u hiç çalıştırmadan, itools ile devam ettim.
aynı sorun bendede var kac gundur muzık yada vıdeo atamıyorum son sürümle denedim senın dedıgın sürümle falanda denedim olmadı baska bı caresı yokmudur bunun
-
BNerde okudum hatırlamıyorum ama itunes 10.7 versiyonunu yükledim. Ardından itools son versiyon yükledim. İtunes çalıştırmadan itools kullandım sorunsuz çalıştı. Bir dene derim.
Denetim Masasından itunes-Bonjour ve Apple'ye ait tüm herşeyi kaldır.
itunesin 11.1.3 versiyonunu indir (www.filehippo.com) adresinde bulabilirsin.
11.1.3 versiyonunu kur çalıştır. çık itoolsu çalıştır. -
Tongbu'yu dene. itunesle itoolsla uğraşma
quote:
Orijinalden alıntı: Boshful
Denetim Masasından itunes-Bonjour ve Apple'ye ait tüm herşeyi kaldır.
itunesin 11.1.3 versiyonunu indir (www.filehippo.com) adresinde bulabilirsin.
11.1.3 versiyonunu kur çalıştır. çık itoolsu çalıştır.
tesekkurler sızın dedıgınız gıbı yaptım oldu cok sagolun -
ben de 11.1.3 versiyonu yükledim çalıştı
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X