Şimdi Ara

İtopya AOC 27 27G2U 144Hz 1ms Monitor ve PNY 500GB SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben daha önce itopyadan monitor aldım ölü pixel çıktı. begenmedim dedim 14 gün süre içinde geri gönderdim iade aldılar.

• fırsatı paylaştığınız için teşekkür ederim monitörden aldım

• Dün akşam ssdyi aldık bugün kargoya verilmiş, itopya da baya baya gelişme var.

• ucel kullanıcısına yanıt

Haklı olabilirsin ama maalesef herkese bu şekilde yaklaşmıyorlar. Bazen de servisin görmesi gerekiyor diyorlar.

• Tearz kullanıcısına yanıt

Yasal olarak cihazı bozmadıysan 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade almak zorundalar diye biliyorum.

• ucel kullanıcısına yanıt

Haklısın ama bazı firmalar keyfi olarak bu süreçte zorluk çıkarıyorlar. İtopyada bu firmalardan bir tanesi. Daha önce tecrübe eden arkadaşlarım olduğu için oradan biliyorum. Umut ediyorum ki yine problemsiz bir alışveriş gerçekleştirirsin. İyi günlerle kullan.

• Tearz kullanıcısına yanıt

Ölü Pixel falan çıkmaz ise sorunsuz gelirse zaten iade etmem. ama sorunlu bir cihaz gelirse hakkımı korurum tüketici hakem heyetine başvuru yaparım.

• Zowie XL2411K den geçsem mi acaba diye düşünürken fırsat bitti.  Yine de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 4 Haziran 2022; 13:29:39 >
  • 27' 1080p leş kombo

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Bu fiyata 2k bul alalım.

• M2 ssd için takipteyim şuan stok mağazalarda gözüküyor. Siteye düşünce almayı düşünüyorum.

• mtolgae kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata 2K bulman gerekmiyor, 24' 1080p alacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

bayılıyorum bu ahkamlara

• yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt

Stokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bildirdiğiniz için arada yeniliyorum ama kaçırdım.

• yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt
    Ben hemen gördüm mesajı ama web stoğu yoktu, arkadaş yanlış görmüş olabilir veya 1 stok falan vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 4 Haziran 2022; 23:31:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt

Vardı o an hocam . Ben almadım yarın gider mağazadan alırım diye. Evimin önünde sayılır mağazası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 4 Haziran 2022; 23:33:7 >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt

Çok seri şekilde bitti öyleyse, küçük stoklar giriliyor veya iptal/iadeden dolayı da olabilir. Belki forumdan başka bir arkadaş alabilmiştir. Haber verdiğiniz için teşekkürler, ara sıra takip edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 4 Haziran 2022; 23:43:46 >
  • acmtncy A kullanıcısına yanıt

XLR8 CS3030 M.2 2280 NVMe Gen3x4 SSD-PNY

kendi sitesinde 500 lük için 800tbw yazıyor ?

• https://www.pny.com/file%20library/company/support/product%20brochures/solid%20state%20drives/xlr8-ssd-cs3030-sell-sheet.pdf

Eski datasheetlerde 800tbw, ver. 08-20-2021 olan datasheette ise 170tbw yaziyor. 2021'de güncellenmiş. Linkte dediğim datasheeti bulabilirsiniz. Sitesindeki yazilar eski olduğu için hala 800 yaziyordur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.