< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İtopya AOC 27 27G2U 144Hz 1ms Monitor ve PNY 500GB SSD (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Arkadaşlar pny ssd için mağaza ile görüştüm tanıdık var hep sorunlu çıkıyormuş iade alıp duruyorlarmis bilginiz olsun . Arkadaşım satmadı bana o yüzden :))
Mavi ekran verdiriyormus hep filan anlattı birşeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha önce 2tb olanını kullandım bir sorun yaşamamıştım.
-
Kioxia mı pny mi ona göre sipariş vereceğim?
monitor dun geldı herhangı bır sıkıntı yok.
-
Monitörü ben de dün teslim aldım kırık, yarık, ölü piksel vs. hiçbir sorun çıkmadı allahtan iade etmekten korkuyordum, cidden bu kurda çok güzel bir fırsat olmuş oldu. Ayrıca 144 hz kullanınca mağaradan çıkmışa döndüm o nasıl akıcılık 75 hz TN ile eziyet etmişim 3 senedir gözlerime.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pny'yi 12400f li sisteme taktım canavar gibi, yılların markası eskiden ekran kartlarını da kullanırdım bi ara tr piyasasından çekilmişti diye şimdi ki insanlar pek bilmiyor.
-
Bende amazondan almak istiyorum ama surekli hata alıyorum ürün teslim etmeye uygun değildir diye ?
Adresten kaynaklı olabilir.
-
Banada geldi ölü pixel yok hafif sağ alt tarafında ışık sızması var o kadar
-
monitör sesini arttırma şansımız var mı ?
-
çok teşekkürler ben kampayayı kaçırmıştım letgodan biri 700 koymuş bende anlaştım kargoyu bekliyorduk arkadaşım senin bu yazıyı gönderdi araştırdım doğru iptal ettim konuşup nasip artık dedik iki gün sonra yine letgoda samsung evo plus 500 gb buldum 6 aylık 5,4 tb kullanılmış 700 tl onu aldım
-
monitoru kullananlar contrast ve parlaklık ayarlarını nasıl yaptı acaba ? 2 gundur deniyorum hala tam oturtamadım ayarları
-
2021 açıklamasında 170 yazıyor
-
SSD için soruyorum. Elimizdeki ürünün TBW'si değiştirilmiş modele olup olmadığını nasıl anlarız?
Henüz bir oynama yapmadım hocam standart halde bıraktım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
monitör eski fiyata gelirse diye yazayım güzel fiyatmış.
-
-
Makbule geçti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X