Şimdi Ara

İtopya bayram indirimi başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bugün vatandan aldım. Çok çok iyi soğutuyor ve sıfır ses var. İlk başta kabloları yanlış taktığım için fena gürültü oldu söküp kabloların yerlerini değiştirince düzeldi. Wtach dogs 2 4k full ayarlarda 62 dereceyi geçmedi stok fan ile 83 lere kadar çıkıyordu. Cpu intell 10400f de kullanıyorum. Boşta 32 derecelerde geziyor. Fan ve pompa sesi sıfıra yakın duymak imkansız gibi almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Dolar 7TL bandına ilerlerken yapılan indirim gayet güzeldi.

Hatta bir ara fiyatları artırdılar, sonra geri düşürdüler.

Fırsattan yararlandım. Ram, monitör ve kasa alma imkanım oldu.

Son 2 haftadır piyasayı ve fiyatları takip ediyorum, ikinci eldeki sarı sayfacıların ikinci ele istediği fiyatlarla sıfır ürünler alma imkanım oldu.

İtopya geç gönderir vs. buna kafayı takmıyorum, zira önümüz bayram, bayram boyunca zaten yetişmeyeceğine eminim.

İtopya ile bir kez cayma hakkı sorunu yaşadım, onu da hiç uzatmadan icra takibi yaparak çözdüm. Paramı da takip kesinleştikten sonra iki gün içinde faiz, yargılama gideri, vekalet ücretiyle tahsil ettim. Özetle, fiyatlar iyi, itopyanın sorunlu yapısı ise hukuki yöntemle hızlıca çözülebiliyor.
    Merhaba konu itopya ile alakalı değil fakat müsaitseniz bir özel mesaj atabilir miyim farklı bir firmadan yaptığım alışverişte 2500tl değerinde sıfır kütu bir ürün yerine ikinci el açılmış ürün yolladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajea- -- 30 Temmuz 2020; 10:21:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Aynen dün aldığım ürün için sabah ups ile kargolandı diye mail geldi.
    Bende aşağıdaki gibi diyor. Sizde de aynı mı?

İtopya bayram indirimi başladı
  • Bayram indiriminden ürün alacakları FİYAT konusunda uyarmak istiyorum.

Ben 3 adet ürün aldım, bu ürünlere ara ara bakıyorum ve fiyatlarının arttığını görüyorum. Akabinde bazen siparişime bakarken, fiyatlara bakıyorum, fiyatların tekrar benim aldığım seviyelere düştüğünü görüyorum.

Sonuç olarak örneğin ;

POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasayı 379TL ' almıştım, şuan 429TL gözüküyor.

AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör 999TL'ye almıştım, ara sıra 1179TL olarak görüntüledim.

Kısaca fiyatlar ara ara yükseliyor, ara ara düşürülüyor. Haliyle alacağınız ürünlerin fiyatlarını iyi takip edin derim.
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    Hocam satın alınan hesapta, aldığınız ürünün fiyatı kampanyasız fiyata dönüyor. Hesabınıza giriş yapmadığınızdan veya farklı tarayıcıdan vs. muhtemelen tekrar kampanyalı fiyatı görüyor olabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olabilir ama örneğin ramlerde fiyat hep sabit kalıyor. Bilemiyorum, ben yine de uyarmak istedim.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Bende böyle.

• Roundpi R kullanıcısına yanıt
    veee kart elimde. ilk itopya alışverişimde makul sürede elime geldi. çekirge 1 sıçradı, bakalım darısı 2 ve 3e :))
  • Benim hala formula şubede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mausepad geldi kullanıyorum bile.😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 4 Ağustos 2020; 20:23:55 >
  • Benim Cooler Master Liquid 120mm Radyatör soğutucum elime ulaştı. Beklenmedik performans :) Şuan sistemi dağıtıyorum radyatör için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.