Şimdi Ara

itopya.com güvenilir mi ? Bu sistem nasıl ? Bütçe 2.000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videoda gördüm kendim toplayınca diğer sitelerde 2000 tlyi geçiyor burda neden bu kadar ucuz ? Sizce alınır mı ?

https://www.itopya.com/Donanim-Arsivi-3-INTEL-G4560-MSI-GTX1050TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar/

Başka bi yerden 2000 tlye alabileceğim güvenilir bu site var mı bu sistemi bios güncellemeside yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskanikovv -- 28 Şubat 2017; 22:26:16 >

• ütopyayı bilemem de o sistem gayet güzel bir sistem bundan daha iyisi yok zaten o fiyata
  • Hocam pek güvenemedim açıkcası inventusa baktım orda kapıda ödeme var ama aras ve yurtiçi kargo güven vermiyor.

En fazla 2000 tlye izmirde direk nakit olarak nerden toplayabilirim böyle bir sistemi bilen varsa lütfen yardım etsin teşekkürler.
  • Güvenilir, ilk alışveriş yapan siz olmayacaksınız.
  • Ordaki fiyatlar dolara endeksli, fiyatlar oynuyor.
    Ayrıca ups ile çalışıyorlar ötesi yok kargoda sıfırXsıfır sıkıntı.

Sipariş sonrası edit;
    1 günde ups ile +450 KM'ye teslimat, ayrıca bios update için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 4 Mart 2017; 16:49:47 >
  • Snaıyorum forumda aktif bi hesapları bile vardı az sonra gelirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnventus bu işin ehlidir. Bu fiyata gerçekten daha iyi bir sistem toplanamazdı. Sistem çok güzel, ayrıca güvenilir olmasa önermezdi. Bence bu kadar endişe etmeyin.

Yine de kafanızda soru işareti kaldıysa vatanda toplayabilirsiniz.

İnventusda online aom segmentte bu işin ehlidir, nirvanasıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa ve psunun dandik oldugunu soylediler elimizde kalmasin sonra sistem ozellikle psu hakkinda kotu yorumlar var hep acaba kullanan var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inventus diyorsunuz da ne kadar güvenilir? Nova mı me vardı tam hatırlamıyorum millet yarı yolda bırakmasınlar ya da onların devamı?

• omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Inventus'dan daha güvenilir bir firma yok benim gözümde. Müşteri memnuniyeti politikalarını hiç değiştirmediler.
    https://forum.donanimhaber.com/corsair-ax860-sorunu-ve-inventus-bilgisayar--124341131

@Geralt.
    O güç kaynağının gerçek değerlerini veren iyi bir güç kaynağı olduğunu düşünmüyorum. Sistem her ne kadar çok az güç harcasa da ben olsam öyle bir güç kaynağına sistem emanet etmezdim.
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam okuduğum yorumlar hep olumsuz yönde en iyisi aynı özelliklerde başka kasa ve psu toplamak
  • inventusdan sistem topladım yeni güvenilirdir, kasa içi kablo vs. çok düzenli topluyorlar. kargolaması iyi, hızlı gönderiyorlar.
  • Acıbadem e-5 üzerinde gördüm dükkanlarını sanki ama... Bilemedim.
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için acaba hangi kargo şirketini kullanıyorsunuz ?
    Selamlar bende konuda paylaşılan sistemi yaklaşık 1 hafta sonra almayı düşünüyorum acaba yerinize gelip elden satın alabilir miyim? Araya kargo vs girsin istemiyorum.
    hocam sizden sipariş verdiğimizde toplanan sistemin parçalarının kutu ve faturaları da geliyor mu kargoyla? Birde garanti her parça için ayrı ayrı mı yoksa sistem için genel bir garanti mi var?
    hayırlı satışlar. sitenize baktım fakat genelde diğer sitelere göre 100 tl civarı fazla fiyat yani taksit vade farkı fazla bu kötü olmuş
  • itopya güvenilir bişey olmaz kargolarada o kadar takma hepsi aynı
  • Vallahi kendim gidip aldım çok cana yakın insanlar. Bir sıkıntı yaşamadım . Tavsiye ediyorum.
  • kasa güç kaynağı adamı şüphelendiriyor benim de aklıma geldi bu sistem. o konuda bilgilendirme olursa sevinirim. kasa neyse de güç kaynağı hakkında tecrübesi olan var mı. kasayla beraber alınca 250tl oluyormuş bide o açıdan bakmak lazım tabiki de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.