Şimdi Ara

Itopya DADG2 Sistemi İçin Öneri-Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kasa toplamayı dusunuyorum. PC sitelerindeki hazır sistemlerin bir çoguna baktım, videoları inceledim hem en son karar kıldıgım kasa hakkında dusuncelerinizi duymak hem de aklımdaki sorulara cevap bulmak istiyorum.

İlk olarak Nvidia GFX 1660 Super 6GB ekran kartıyla bir sistem dusundum, Sistem 1 hazır sistemde bulunan AMD Ryzen 5 1600'u 2600'e çıkardım ve fiyat direkt 3800'e tekabul etti. Montaj islemi, kargo vesaire diyerekten ucret 3900'u asmis oldu. Aklımda en basında bu sistem vardı ama daha sonrasında youtubedan RX 590-GFX 1660S fps karsılastırma videolarını izledikten sonra aralarındaki farkın (-en azından fps konusunda bir çok oyunda-)neredeyse fark olmadıgını farkettim, hatta bazı oyunlarda RX590 çok daha iyi performans veriyordu videolara göre. Bu sebeple baska bir sisteme yönelmeye karar verdim. En sonunda DADG2'yi buldum ve bir kaç arkadasıma goruslerını sordum, aralarından biri bir kaç öneride bulundu ve bunları yapmazsam pisman olacagımı belirtti. Bu degisikliklerle birlikte normalde 3799,00 TL olan fiyat 3966,00 TL'ye çıktı. Asagıda yaptıgım degisisiklikleri yazıyorum dusuncenizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Sadece degisiklik yaptıklarımı yazıyorum

Ekran kartı RX 590 8GB yerine, ASUS ROG STRIX Radeon RX580 T8G Gaming 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı (+56TL)

SSD ADATA 240GB yerine, TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SATA3 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) (+151TL)

HDD tamamen çıkarıldı, onun yerine SSD yukarıda yazdıgım gibi yukseltildi (-231TL)

Kasa COOLER MASTER MB501L 600W Carbon USB 3.0 Mid yerine CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa (+172TL)

Anakart GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 yerine MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 (+17TL)

• P1 killer'ı direkt alın veya dadg2'yi hdd çıkartıp ssd'yi 480 yapıp alın. Diğer değişiklikler mantıksız ve gereksiz. (Hele ki fark vererek rx590 yerine 580 almak)
  • Hocam RX 580'de kampanya sayesinde 230TL geri ödeme alınabiliyor. ASUS Kampanyasını kontrol edin göreceksiniz. Anakartı bu sekilde almam sayesinde guya ileride Ryzen 9 serisinden yararlanabilirmisim arkadasıma göre.
  • tversky kullanıcısına yanıt
    iki anakart da aynı sokete sahip
  • hocam benim izlediğim videolarda da 1660super 580-590u vs geçiyor. ayrıca 590 ın güç tüketimi acayip fazla. bence şu an p1 killer bu iyat bandında rakipsiz alın geçin derim.
    yükseltme olarak 100 lira farkla bellekler 3200mhz yapılabilr.
  • tversky kullanıcısına yanıt
    9 Aralık 2019 - 19 Ocak 2020 tarihleri arasında, bilgilerinizi ve faturanızı kaydedip yükledikten sonra Geri Ödemenizi alın.

Hocam konudan bağımsız olarak bunu nasıl yapabildiğimizi biliyor musunuz? Faturamızı SS alıp ASUS'un mail adresine mi atıyoruz? Onlar parayı nereye yatırıyor? Bunu yapan olmuş mu
  • Bende rx 590 alacakken gidip 1660 super aldım. Emin ol 1660 super 590 dan daha iyi. Fps, soğutma ve de tdp yani güç tüketimi konusunda. Banada bu 1660 superi timeguard nickli arkadaş önerisi sağolsun.
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Özelden tam olarak sisteminizi yazma sansınız var mı hocam detaylı sekilde fiyatıyla birlikte vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tversky

Özelden tam olarak sisteminizi yazma sansınız var mı hocam detaylı sekilde fiyatıyla birlikte vs?
    Atıyorum hocam.
  • Dun bu konuyu açtım, bugun sabahın korunde sistem ilkten 4100 daha sonrasında 4200 oldu saka gibi inanamıyorum. Bugun siparis verecektim guya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.