Başka alınacak ucuz bir şeyler var mı ? Kargo ücreti ödeyeceksek bir işe yarasın bari. |
İtopya İndirimler - 64 gb usb 3.1 flash bellek 29 tl (2. sayfa)
-
-
Kingstonun bu serisi çöp.
Hızı usb 2.0 gibi.
Ömrü de kelebek gibi.
2 tane aldım.
İlki 1 ay.
İkincisi 6 ay çalıştı.
Kingstona durumu yazdim adamlar orali değil.
Bu seri sorunlu 5 tl olsa alınmaz.
Bende çok çok ucuza almıştım.
Tecrübe etmek isteyen alsın denesin. Şanslıysanız birkaç ay kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bir adet 16 gb lığı var, ara ara kullanıyorum, şu anda sıkıntı yok.
Ama genel olarak sıkıntılı bir seri ise alınmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu belleğin standardı yok gördüğüm kadarı ile. Bazıları 10-15 yazma hızı görürken bazıları 25mb civarı görmüş. Kimisi ise 10'u geçememiş. Tamamen şansa bağlı kalitesi.
-
64 gb işe yaramaz ki. Çok daha büyük boyutlarda olanlar iyidir. Bende 8 gblık var 8 yıldır kullanıyorum. Ufak dosya vb taşımak için. Yani basit işlemler için ufak boyutlarda da yeterli gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de 16gb lığı var yazma,okumada sıkıntısı yok ama PC , TV'ye takarken tam takınca görmüyor az geri oynayınca görüyor beyenmedim ama
Fiyatı iyi diye aldım 64 gblık aldım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 5 Temmuz 2021; 22:5:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatı 30tl ise yarar :)
-
kingston-datatraveler-100-g3-32gb-usb-30-usb-bellek?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
@Citizen eskiden her şeye citizen yazılırdı hala forumun programcısı mı ?
-
2008'de yeni çıktığında pahalıyken biraderle şunun 8gb olanını almıştık birader kaybetti ama ben hala kullanıyorum windowsu hala bununla kurarım.
www.incehesap.comOCZ 16 GB DIESEL-ALIMINYUM MINI USB 2.0 BELLEK - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/ocz-16-gb-diesel-aliminyum-mini-usb-2-0-bellek-fiyati-8095/ -
benim usb bellek geldi. iş yerinde usb 3.0 olmadığından deneyemedim. Eve geçince bakarım. Koca kutuda göndermişler aynı amazon gibi. İçine kağıt sıkıştırmamışlar tek fark. Atmış kutunun içine gerçi zarar gelcek durumda değil zaten. Koca kutu israf oluyor pek neyse artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley2008'de yeni çıktığında pahalıyken biraderle şunun 8gb olanını almıştık birader kaybetti ama ben hala kullanıyorum windowsu hala bununla kurarım.
www.incehesap.comOCZ 16 GB DIESEL-ALIMINYUM MINI USB 2.0 BELLEK - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/ocz-16-gb-diesel-aliminyum-mini-usb-2-0-bellek-fiyati-8095/Efsane üründür. 2 adet hala kullanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X