< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTOPYA İndirimleri Bu Başlık Altından (6. sayfa)
-
-
yok baba ekran kartı ya anakart var
-
Ryzen 5 3600 ve asus dual 6600xt ile görüntü zevki yaşayacağım bi monitör önerebilirmisiniz f\p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzVolkan -- 25 Mart 2022; 8:57:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de arayıştayım hocam. Henüz kendime uygun ve beni en az 8-10 yıl götürecek monitörü bulabilmiş değilim. Bulduklarım bütçemin en az 2 kat üstü maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran açıkken kenarlardaki siyah kısım hiç hoşuma gitmedi. Aynı fiyatta AOC var istersen onu da biraz araştır.
www.itopya.comAOC 27 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/aoc-27-27g2u-144hz-1ms-vga-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor_u9096 -
Fiyat çok iyi değil mi? 4500 TL
www.itopya.comAMD RYZEN 7 5800X 3.8GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm Tray Islemci| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/amd-ryzen-7-5800x-38ghz-32mb-onbellek-8-cekirdek-am4-7nm-tray-islemci_u12462 -
Hala stok varmış şaşırdım,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alındıgı tarıhe göre 400 -450 tl
sıfırı zaten 570 tl olan ürüne kim neden 500 versin ki ?
-
Razer BlackShark V2 X için 449 tl bir fiyat var ama alınır mı ? bir önce ki indirimi kaçırdım ama şuan alıp almamak konusunda kararsızım..
-
5800x fiyatini guncellememis olsalar bu aksam siparis gececektim :( @itopya.com
-
Agalar g435 alan varmı
www.itopya.comLogitech G G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYAhttps://www.itopya.com/logitech-g-g435-lightspeed-mavi-kablosuz-oyuncu-kulakligi_u15152
Şu renk var 999 TL siyah olanın kampanyası bitmiş.
-
Gaming genden almıştım, hafif küçük tatlı bir kulaklık, kafanız büyükse tavsiye etmem
Ben beyaz rengini almıştım bir kere taktım kenara kaldırdım, iade de almıyorlar kulaklık çok güzel ama Corsair Void Eliteye göre bir tık küçük, rahat edemedim
Ben de Corsair HS50 ile Razer BlackShark V2 X arasında kaldım. Ya da biraz daha mı beklesem, bilemedim.
-
amazonLogitech G Pro X 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Blue Voice Mikrofon Teknolojisi, 50 mm Hassas PRO-G Sürücüleri, DTS Kulaklık:X 2.0 Surround Ses, Profesyonel Tip USB Dijital Ses Kartı, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TLX61W7
İtopyada indirime girin G pro x amazondada indirimde.Ben amazondan aldım, bugün geldi.Kulaklık çok rahat ,beklediğimden hafif gerçekten.Komforu bayağı iyi.5 Saattir kafamda olmasına rağmen sanki yok gibi,kulaklarıma baskıda yapmıyor,ama ilginçtir ki kulaklığı çıkartırken sanki sımsıkı kafanızı sarmış hissiyatı veriyor.Kutu içeriğide zengin.
Suan memnunum kulaklıktan.Alcaklara tavsiye ederim.Ben deri pedlerini direk kumaşla değiştirdim çünkü deri soyuluyor ben Mersindeyim birde nemden o derinin 3 günlük ömrü olur burda.Eski g930 kulaklığımdan biliyorum.
-
Hocam bende amazondan aldım dün kullandımda sanki baş ağrısı yaptı gibi hizsettim bilgisayarla kablolu kullanmak istiyorum telefonda bluetoothla eğer elinde type c 3.5 mm dönüştürücü varsa kulaklığı kapatıp pc nin 3.5 mm ile çalışıyormu deneme şansın varmı
Hocam matbilgisayara bi bak bence. Sarı sitede de 5800X ilanı var kendi sitesinde de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sagolun hocam baktim, yalniz urunler "garantisi biziz abi" tarzinda urunler. pek mantikli gelmedi
-
CORSAİR Hs70 Pro modelinde bariz dipses sorunu var arkadaşlar. Almayin. Ayrıca cihazın yazılımını kurmadan taktığınızda daha yüksek ses verirken, uygulamayı yükleyince ses %20 azalıyor. Enteresan bir cihaz.
Amazon’da aynı fiyata yakalamıştım iade ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X