Şimdi Ara

- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Forumu takip ederseniz tam resim belli olur. Tek bir mekanda hepsinin yazıldığını görmedim.

parça parça baz alırsak ezberden:

10100f 800'e düşüyor, h510'lar 1000'lere düşüyor, 6500xt, 1650'den daha iyi bir kart, 3500'e düşüyor. Kasa, PSU ve RAM çok düşmüyor, bulmak lazım onlarda. Aynı SSD var, 560'a aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Aynen,
    4000 TL 1650 için çok demişler, fiyatları öldürerek yazmama rağmen 2250 tutar demek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olana bu zamanda çok iyi fiyat

• Almak istiyorum ama teknolojiye bayadır uzak kaldığım için tereddütteyim ya.

• White1nk kullanıcısına yanıt

hocam giriş seviyesi f/p yüksek bir kasa ben olsam ekran kartını alır satar 6600le keyfime bakardım gerisi iyi parcaların dönem dönem youtuberlarla anlasıp iyi sistemler cıkarıyorlar.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim ancak al sat olmadan fiyat farkı ile ekran kartını siteden değişmem mantıklı mı ? Birde aynı sitede şu ürün nasıl sizce ;

www.itopya.com
    ADAL-NEPTUNE/Intel Core i5 10400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/adal-neptuneintel-core-i5-10400fgigabyte-geforce-rtx-2060-d6-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h18395

• White1nk kullanıcısına yanıt
    Buda alinabilir i5+2060.7kllik sisteme 6600 ekletmiyor.Bu islerden anlamiyorsaniz i5 2060da alinabilir is gorur ama ben min 8gb olmali diyorum gpu kisminda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.