Şimdi Ara

İtopya Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yakup548

Hani akpliler konuyu her konuyu 15 temmuza baglar ya,

Sen de onlarin bi başka versiyonusun
    Konu ne ara akpye geldi

Alıntıları Göster
    Çaktırma dur şimdi arada lafı sokalım işte😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

Çaktırma dur şimdi arada lafı sokalım işte😂😂😂

Alıntıları Göster
    Ahahahahhahahshshj

• quote:

Orijinalden alıntı: Galayev

Bende tam ddr4 sisteme geçiyordum. Sizin bu şikayetten önce forumda itopya ile ilgili şikayet okudum. Bunun üzerine biraz araştırdım, gördüm ki millet bin pişman.
    Qp bilişimi kendim rastgele nette buldum. Araştırdım baya, sonuçta dünya para harcıyoruz pc bileşenlerine.
    Baktım firma temiz, millet mutlu, bende verdim siparişi.
    Agalar yalan olmasın persembe akşam verdiğim sipariş, cumartesi malatyaya bulunduğum ildeydi. Kargo şirketi yetistirememis cumartesi. Pazartesi teslim aldım ürünü sabahtan.

Siz siz olun, aradığınız da muhatap bulabileceğiniz, garanti gibi bazı süreçler de müşteri ile ilgilenebilen firmalardan alın ürünlerinizi. Varsın 50 lira fazla olsun. Sonuçta bi parçaya icabında 1000 1500 lira gibi paralar veriyoruz.
    (Bu arada qp bilişim fiyat olarak aldığım parçaları en uyguna satandı)
    yahu bende geçen perşembe fare aldım qp den adamlar ne maile cevap veriyor ne de chatten bir muhatap bulabiliyorum 1 haftadır kargoya hazır yazıyor faturayı bile bastılar ortada ürün yok muhatap yok

ben bir daha bir şey almam qp den

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Hocam sitelerine girince öyle yaziyor, ama ürün çoktan ilcenizdeki kargo sirketine gelmiştir. Bende Perşembe verdiğim siparişi kargoya verilmedi yazinca cuma günü, aradım adamları, anında müşteri hizmetlerine bağlandım. O sıralarda sistem topladığım için başka yerlerdende ikinci el ürün aksesuar vs almistim. Kargo sirketlerinden mesajlar gelmişti. Adamlar meğer cuma kargoya vermisler, fakat sistemlerinde daha sipariş hazırlanıyor diyo.

Siparişlerim kismindan kargo takibe bi bakin. Yada mesajlarim kismina , büyük ihtimalle gelmiştir kargonuz .

• Galayev kullanıcısına yanıt
    bakıyorum her gün yazmıyor kargo takip falan

1 haftadır faresiz kaldık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Mayıs 2020; 0:5:24 >
  • Benzer sorunları ben de yaşadım. Çok ilgisizler. Almayın Almayın Almayın!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.