Herkese iyi geceler. Direkt konuya girmek gerekirse(ki gerekir), yakın zamanlarda malum videoları izlemek için girdiğim sayfalarda, bir kaç tane pedofili içeriği ile karşılaştım ve ne yapacağımı şaşırdım. Mesela geçenlerde Twitter'da, şu an adını hatırlamadığım bir sayfada, "Liseli kız ..." ile başlayan bir video gördüm ve o an aklıma, şikayet etme fikri gelmediği için direkt uygulamayı kapattım ve sayfayı arama geçmişimden sildim sadece. Aradan geçen 1-2 hafta sonrasında ise başka sayfalarda tekrardan pedofili olduğunu düşündüğüm bir video gördüm ve bu sefer şikayet etmeyi akıl ettim. Bilmiyorum o şikayet ettiğim video kaldırıldı mı; ama benim aklıma takılan şey şu ki, genel anlamda bu tür içerikler konusunda, bunları şikayet etmek dışında yapabileceğimiz bir şey yok mu?Örneğin bir Change.org kampanyası gibi bir şey başlatarak, Twitter ve diğer sitelerde, Instagram gibi bazı sosyal medya platformlarında olduğu gibi +18 içerik paylaşımını yasaklatamaz mıyız? Bu sadece bir fikir. Başka bir çözümü varsa o da olur çünkü bu konu kafama çok takıldı.
Çöp bilgisayarım için oyun önerisi
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki pc öyle bir pc ki, vice city bile bile benim için fazla lüks bir oyıun. O yüzden bana, hesap makinesinde düşük grafiklerle oynayabileceğim oyun önerebilir misiniz? Tür olarak aksiyon macera ilk tercihim tabii ki ama Pc nin durumu yüzünden seçimi size bırakıyorum.
bugün medicalapark hastanesinde muayene oldum. Doktor, eczacının hazırlaması için, reçeteye bir ilaç karışımı yazdı ve onu götürüp eczaneye verdim. İlacımı aldım eve geldim vs. her şey tamam. Fakat ardından, e-nabız üzerinden şu reçeteye bakayım dedim; fakat bakamadım. Çünkü e-nabız sisteminde gözükmüyordu. Daha önce gittiğim hiçbir özel hastanede böylesine saçma bir durumla karşılaşmadım. Neyse, konumuza dönecek olursak eğer, elimdeki reçete'yi okuyabilecek ve yazan ilaçların ismini söyleyebilecek bir doktor veya eczacı var ise, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Reçeteyi buraya bırakıyorum, iyi akşamlar.(bu arada şimdi fark ettim, yukarıda bir de "tanı" yazan bir bölüm var. Orada ne yazdığını da söyleyebilirse, çok çok çok daha mutlu olurum)
Anakart ekran kartı uyumsuzluğu
ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 model anakart sahibiyim Asus Dual Radeon RX 5500 XT Evo OC 8G (DUAL-RX5500XT-O8G-EVO)
model ekran kartı alacağım hem uyum sorunu olurmu hemde darboğaz olurmu onu merak ediyorum birkaçtane siteden baktım anlayamadım ve bahsettiğim ekran kartını orada bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Almanya'da oturum hakkı
|
Takas
Hesap Paylaşımı
|
Kablosuz klavye + mouse
|
AM3 AMD FX 8X 8350
|
Ryzen 3 1300X şu an alınır mı?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.489 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware