Şimdi Ara

Ryzen 3 1300X şu an alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El sistem buldum. Bilgisayardan fazla anlamıyorum o yüzden tavsiyenizi bekliyorum.

Özellikler;
    -A320m pro ddr4, 2 ram slot ddr4 G-Skill Ripjaws 8gb 3000Mhz soğutuculu ram
    -Amd Ryzen 3 1300X işlemci
    -Msi gtx1050 ti ekran kartı.

Fiyatı 2.800 olmakla beraber bu sistemde Csgo, pubg, gta5, just cause 3 vb. oynayacağım. İşimi görür mü ve ne kadar götürür beni. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzuuzatırmısın -- 10 Ağustos 2018; 23:7:54 >

• Konu yanlış yerde işlemci bölümüne yazmalısın.

Sistem yeterli güzel 1050ti var. İşinide görür. Ama fiyat konusuna hakim degilim yani 2. el fiyatlara. Eğer 2800 makul bir fiyatsa biraz ölücülük yaparak fiyatı aşağı çekip alabilirsin.
  • WolfBite kullanıcısına yanıt
    Birşey soracağım.

Anakart: Asus gaming AM3 uyumlu EZ Bios SLI/CF 2133mhz.
    İşlemci: AM3 AMD FX 8X 8350, 8 çekirdek 4.4ghz 16mb önbellek.
    Ekran kartı (Bozuk): Asus R9 270 2gb, 256 bit GDDR5, DirectX 11,12 CF destekli, GPU Tweak O.C. edilebilir
    Ram: GSKILL 12GB CL9 O.C. edilebilir.

Ekran kartı bozukmuş fakat birşey soracağım. Bu bilgisayarın işlemcisi güncel oyunlar için elverişli mi? Ve benim fikrim buna bir adet Gtx1060 6gb takmak, uyumlu mudur, yoksa darboğaz yapar mı?
  • Eski zamanın güzel işlemcilerinden ama sorunun cevabını bilemiyorum. Testler varsa bak. İşlemci kullanımı %100 ken ekran kartı %100 olmuyorsa darboğaz var demektir. Yani ekran kartı tam kullanılmıyorsa darboğaz var demek.

Bence bu konuyu işlemci kısmına yaz daha detaylı yardım alırsın.
  • WolfBite kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum seni de çok uğraştırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.