Şimdi Ara

itouch & iphone 3.1.2 jailbreak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.1.2 sürümünde de aynı şey geçerli eğer doğru anlıyorsam yani pc den blackra1n programını çalıştırmak yeterli,

demek istediğim bilgisayar kullanımı 3.0 sürümünde de gerekiyor heralde (programı çalıştırmak için)
  • ipod 3g 8gb lıklara jb yapılmıyormuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __True___Crime__

ipod 3g 8gb lıklara jb yapılmıyormuuuu

iPod Touch 3G 32 ve 64 Gb olarak mevcut. Arada yazılım değil, donanım farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: __True___Crime__

ipod 3g 8gb lıklara jb yapılmıyormuuuu

iPod Touch 3G 32 ve 64 Gb olarak mevcut. Arada yazılım değil, donanım farkı var.

peki applicationları yuklememin farklı bi yolu varmı
  • kapatıp açınca gitmeyen jb çıkmadımı daha ya ne saçma bişidir o kapatmamak ipodu
  • Yoo hiçte saçma değil. Sık kullanan bir kişi isen zaetn ipodu kapatmıyorsun kapatırsan açılıp kapanma sürecinde daha fazla batarya bile yer.
  • iyi diyorsunda yani dışarı çıkarken şarjı bitecek kapanacak falan gerginliği yaşıyor insan kapanınca haydii baştan kur aleti falan filan ondan dedim, pili falan azalıyor geriliyorum yahu çıksın adam gibi bir jailbreak artık
  • yardım edeyim

3.1.2 fwli iphone 3g de blackrain le jb yapılıyor. yönergelerinden snra sim kilidi kırılsın istiyosanız snowu da yükleyin. ve zaman verin işlemlerin oturması için.. kapanıp açılma süresi uzarsa merak etmeyin.

3.1.2 fw li ipod touch 3g 32 ve 64 lük ler için: blackrain le jb yaparsınız ancak cihaz açılıp kapanınca tekrar restore ile birlikte itunes bağlantısı isteyecektir. yani tam olarak olmayacaktır. kısaca 3g 3.1.2fw itouch lar için jb işlemi tethered (geçici). yapan olursada kapanmamasına dikkat edersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matteo Messina -- 28 Kasım 2009; 3:37:54 >
  • Dostlar Selamlar;
    Banada bir yardım edin lütfen.
    Geçen gün 2.el bir ipod TOUCH cihazı satın aldım.
    Gayet güzel çalışıyor filandı.
    İtunese bağladım versionu güncelledim.
    Gidiş o gidiş :) cihaz yalan oldu itunese bağla simgesi çıkıyor bağlıyorum üstten kullanıcı adı ve şifrem ile login oluyorum ama gene yok
    restore ettim gene yok.Birkaç yazılım indirim shıft ve restore ıle onları yükledim tuhaf hatalar verdı. Sanırım cihazım yurt dışı o nedenle birşeyler var ama çözemedim gitti.
    Şimdi restore ettim gene aunı hatayı verdi işte
    The ipod ipod could not be restored. An unknown error occurrued (1603)
  • Zaten hepsi yurtdışı, onunla alakası yok.
    1 şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.
    Görmeden 1 şey diyemem.
  • üstadim ben mecidiyekoydeyim yakinsan gelip gosteyim yada uzaktan erisim filanmi yapsak
    jb yi gectim normal acamadim cihazi :) hevesim kursagimda kaldi
  • Lüleburgaz'dayım ben.
    Forumda diğer arkadaşlardan yardım edebilecek çıkabilir.
  • itch 3g de tethered jb problemini çözebilen varmı acaba??
  • arkadaşlar blackra1n sitesinde windows için olanını yükleyince vista çalışmayı durduruyo "make it rain" e bastığım zaman . bi terslik mi var eski telefonuma burdan yapmıştım , 2 laptop da da denedim ama çalışmıyor program
  • 3.1.3'ün jb si çıktı mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.