Şimdi Ara

itouch & iphone 3.1.2 jailbreak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar blackra1n kullanarak 3.1.2 fw cihazımızı nasıl update yaparız kısaca anlatıyorum ama öncelikle şunu belirteyim
    İPHONE 3G & 3GS UNLOCK CİHAZLARA UYGULAMAYIN UNLOCK GİDER
    vede ipod 3gde cihazı resetlediğnizde jb gidiyor ondan kapatıp acılmaması gerekiyor uyku moduna alacaksınız...

1-Cihazı bilgisayarımıza bağlıyoruz itunesdan check for update diyoruz 3.1.2 bilgisayarımıza yükleniyor sonra restore diyim ipodumuzu 3.1.2 ye yükseltiyoruz
    2-http://blackra1n.com/ sitesine giriyoruz ve sol altta windows işaretine tıklıyoruz ve dosyayı kaydediyoruz
    3-Bilgisayarınıza inen blackra1n simgesini çift tıklıyoruz ve karşımıza çıkan pencereden make it rain yazısına tıklıyoruz
    4-Bi süre bekledikten sonra ipodumuzda apple logosu çıkıcak ve tekrar cihaz açılacaktır
    5-ipodumuzdan blackra1n simgesine tıklıyoruz ve karşımıza cydia,rock,icy diye 3 secenek çıkıyor
    6-yüklemek istediklerimizi işaretliyoruz ve install diyoruz ve işlem tamam (install etmek için wifiye gereksinimimiz var)

şahsen denemedim 3.0la mutluyum arada cihazı kapatmam gerekiyor bidaha eve gel jb et fln ugraşamam ama sorularınız olursa cvplamaya çalışırım
    görsel anlatım isteyenler içindehttp://www.youtube.com/watch?v=unvvjGjXQI8 burda adam açıkça anlatmış :D

TEKRAR SÖYLÜYORUM UNLOCK YAPILMIŞ 3G & 3GS LERDE DENEMEYİN....!!!!!!!!!!!!!!

• bi arkadaşın söylediğine göre cydia ve icy aynı anda yüklenince sorun cıkarıyormuş
    deneyen olursa bildirsin sonucu yada yaşadıgı hataları çözdüyse nasıl çözdüğünü
  • wi-fi olayı canımı sıkıyor benim. şu kablolu bağlantıyı wireless card a sahip laptopta wireless olarak göstersek de ipod u öyle nete bağlasak oluyor sanırım. ben de wireless bağlantı yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

wi-fi olayı canımı sıkıyor benim. şu kablolu bağlantıyı wireless card a sahip laptopta wireless olarak göstersek de ipod u öyle nete bağlasak oluyor sanırım. ben de wireless bağlantı yok çünkü.

onu bende baya bi araştırdım buldumda bişeyler ama wireless card olmadıgı için yapamadım
  • ya ben cihazı 3.1.2 yaptm ama wifi çekim gücü düştü ve bğlı oldugu modmler dahlnde nete grmio!
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

wi-fi olayı canımı sıkıyor benim. şu kablolu bağlantıyı wireless card a sahip laptopta wireless olarak göstersek de ipod u öyle nete bağlasak oluyor sanırım. ben de wireless bağlantı yok çünkü.

onu bende baya bi araştırdım buldumda bişeyler ama wireless card olmadıgı için yapamadım

bende wireless card var nasıl yapabilirim bi bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ya ben cihazı 3.1.2 yaptm ama wifi çekim gücü düştü ve bğlı oldugu modmler dahlnde nete grmio!

ozamn 3.0a geri downgrade yapıcaksın istiosan ve tabi cihaz 3g deilse 3g ise 3.1.1 e downgrade yapman gerekiyor

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ bu siteden kendi cihazınıza göre olan fwyi secebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm burdada nasıl downgrade yapılır anlattım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba jb yapmadan öncede aynı sorun varmıydı yoksa jb yapıncamı oldu..?
    3.1.2 orj. fwde deneme şansın oldumu..?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

bende wireless card var nasıl yapabilirim bi bilginiz var mı?

http://cazisoft.com/2008/how-to-connect-the-iphone-to-the-internet
    burda adam adım adım anlatmış iyi güzelde biyerde Select “Create an ad hoc connection” demiş ama bende o çıkmıyor işte wireless kartım olmadıgı için sanırım çünkü arkdasımın laptopunda denedim cıktı

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=202656
    burdada bişeyler anlatılmış

http://en.kioskea.net/forum/affich-6015-internet-via-iphone
    buda baska bi site oku sonuna kadar sonunda bişeyler anlatmış adamlar

wireless modemim var pikatel airmax 101 ama driver cdsi yok ondan kuramıyorum
    bi dene bakalım eğer çalışıyorsa onuda yeni bi başlık altında açarız

• Arkadaşlar İpod Touch 3g 8gblıklarla jailbreak denemeyin vakit kaybı olur. Yapabileni de görmedim kendimde defalarca farklı yöntemleri denedim. Olmuyor..
  • @leylu, yaptım sanırım ben bu adhoc olayını. kablolu ağı paylaşıma açtım, kablosuz ağda pc min ismini gördü. ipod gelince bağlanacak sanırım.
  • quote:

@leylu, yaptım sanırım ben bu adhoc olayını. kablolu ağı paylaşıma açtım, kablosuz ağda pc min ismini gördü. ipod gelince bağlanacak sanırım.

daha ipod yokmu elinde sabırsızlanıyorum sonucu ögrenmek için eger oluyorsa ya gidicem bilgisayarcıya bu modemi kur dicem yada wireless kart alıcam

hangi linkten yaptın onuda sölersen tam olcak

• Arkadaşımın yardımıyla kendim yaptım.

Ağ bağlantılarına girdim. Kablolu bağlantıya sağ tıkladım özelliklere geldim gelişmişe geldim. Oradan paylaşıma açtım.

Sonra kablosuz bağlantıya sağ tıkladım, kablosuz ağlar sekmesine geldim oradan kablolu ağın ismini yani pc nin ismini vs. ekledim. wireless bağlantı kabloluyu gördü. Notebookumun wireless ı bunu gördüyse ipod da görecektir muhtemelen. Hatta diğer wirelessla bağlananlar bile görebilir. 45 mbit neti paylaşıma açtım şu anpolonya gdansk'ta olan arkadaş varsa gelsin girsin çatır çatır
  • quote:

Arkadaşımın yardımıyla kendim yaptım.

Ağ bağlantılarına girdim. Kablolu bağlantıya sağ tıkladım özelliklere geldim gelişmişe geldim. Oradan paylaşıma açtım.

Sonra kablosuz bağlantıya sağ tıkladım, kablosuz ağlar sekmesine geldim oradan kablolu ağın ismini yani pc nin ismini vs. ekledim. wireless bağlantı kabloluyu gördü. Notebookumun wireless ı bunu gördüyse ipod da görecektir muhtemelen. Hatta diğer wirelessla bağlananlar bile görebilir. 45 mbit neti paylaşıma açtım şu anpolonya gdansk'ta olan arkadaş varsa gelsin girsin çatır çatır

anladım hade hayırlı olsun bklm cihazla deneme şansın oldugu zaman sonucu bana bildirirsen sevinirim konuyu göremezsen pm fln atıver
    bide boş vaktin varsa yeni bi konu aç bunla ilgili nasıl yaptıgını adım adım detaylıca yaz eminim biçok arkdasın işine yarıcaktır sonuçta herkeste wifi yok

• merhaba arkadaşlar,elimde itouch 2g var sürümünü 3.1.2 ye yükselttim ve blacra1n ile jb yaptım,wireless sayesinde cydia, icy ve rock kurdum cihaza, buraya kadar herşey güzel, ama cydia dan oyun program indirmek istiyorum fakat oyunlar paralı anlamadım gitti şu olayı, source ekleyeyim diyorum ona da izin vermiyor, yardımcı olursanız sevinirim, aslında ben installer kullanmak istiyordum ama quickpwn ile bi türlü jb yapamadım, baya bi göz gezdirdim forumda ama 4 -5 farklı yöntem denedim ama sonuç aynı, şu anda restore ile tekrar 3.1.2 de ama jb siz,

atrıca blackra1n jb yaptıktan sonra netten rock band i indirdim ama yükleyemiyorum bi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sem1heser -- 19 Ekim 2009; 18:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sem1heser

merhaba arkadaşlar,elimde itouch 2g var sürümünü 3.1.2 ye yükselttim ve blacra1n ile jb yaptım,wireless sayesinde cydia, icy ve rock kurdum cihaza, buraya kadar herşey güzel, ama cydia dan oyun program indirmek istiyorum fakat oyunlar paralı anlamadım gitti şu olayı, source ekleyeyim diyorum ona da izin vermiyor, yardımcı olursanız sevinirim, aslında ben installer kullanmak istiyordum ama quickpwn ile bi türlü jb yapamadım, baya bi göz gezdirdim forumda ama 4 -5 farklı yöntem denedim ama sonuç aynı, şu anda restore ile tekrar 3.1.2 de ama jb siz,

atrıca blackra1n jb yaptıktan sonra netten rock band i indirdim ama yükleyemiyorum bi yardım

Cydia'ya gir manage bölümünden sources'e tıkla.Sağ üst köşedeki edit seçeneğine tıkla ardından sol üst köşedeki add seçeneğine tıklayıphttp://cydia.hackulo.us/ kaynağını ekle.Eklediğin kaynağın içine gir AppSync for OS 3.0 yükle sonra itunesdan 1 tane free program indir yoksa calısmaz...
    sonra istedigin uygulamayı bilgisayarına indirip itunesun application bölümüne sürkleyip sync etmen yeterli...

bilgisayarındanhttp://appulo.us/appdb/ bu siteye girip diledigin oyunun vs crack olmuş halini indirebilirsin dosyalar ipp uzantılı gelecek baska sitelerde vardır araştırırsan bulursun...

• 3.0 inmedi bende 3.1. i indirdim o yüklendi, itouch in içinden de nprmal pc deki itunes a da free progrma indirdim ama sonuç aynı? teşekkür ederim cevap için,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sem1heser -- 21 Ekim 2009; 0:55:25 >
  • appsync 3.1 kurduktan sonra cihazı 1 kere kapat aç ve itunes senkronize etsin sonra istediğin app yi itunes da application bölümüne at sync yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creaworld -- 22 Ekim 2009; 11:51:11 >
  • selam bende 3.1.2 sürüme yükselttim ve blackrain jb yaptım, yalnız kapatıp açtığın zaman tekrar jailbreak yapmak gerekiyo?

3.0 sürümünde de bu geçerli mi tekrar kapatıp açınca bozuluyo mu jailbreak ?=
  • 3.0 sürümünde gerekli değil. Restart attıktan sonra sadece programı tekrar çalıştırman gerekiyor oda 1dk dan az sürüyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.