Oyunu 2-3 aydır oynuyorum, bayağı sardı, yalnız kurt şeklinde dolaşmayı seviyorum ama işten arkadaşların ısrarı ile ittifak kurdum. org'da tek başıma devam ediyorum, sanki daha zevkli. ne düşünürsünüz??
Ogame nin amacı bana göre gırgır şamata yapmak dostluk kurmak 19. evrende oynuyorum 18 kişilik ittifakım var muhabbetin beline vuruyoruz kazmayı :)
Bizden adam vurmak boşa kürek çekmek gibi birimiz vuruluyoruz 55-60m zararımız oluyor mesela 18 kişi 3-4m yardım toplayıp yolluyoruz cocuga tekrar eski filosunu basıyor ...
lem kanka 18 evrendi galiba doom_ idi ittifak oradada benim filoyu biri indirmişti a.q sirkulere bir msj tabi biraz acilarin cocugunu oynuyorum
tam 11-12 tane dost filodan yaklasan gemi diyordu hatta bizim ittifaktan olmayanlara bile göndermişti ark temasa gecmişler sag olsun
ittifaksız olmaz yani hem isrkulerde gırgır şamata felan sadece bazen oyunu açtıgında 100-150 msj oluyor o zaman isin cırkı cıkıyo
Valla dediğiniz gibi ittifak demek geyik demek,muhabbetler güzel oluyor,yalnız kaanın dediği gibi oyunu bi açıyosun 100 mesaj,kendi savaş raporlarını arada bul
quote:
Orjinalden alıntı: cem_gs
Valla dediğiniz gibi ittifak demek geyik demek,muhabbetler güzel oluyor,yalnız kaanın dediği gibi oyunu bi açıyosun 100 mesaj,kendi savaş raporlarını arada bul