Şimdi Ara

İtü 1. sınıf öğrencisiyim soruları alalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İllaki vardır hocam yapan tanıdığım yok şuan okul bittikten sonra o kapılar açılır zaten sen itü endüstriyi tutturmaya bak ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin konu eksiğini biraz daha açabilir misin abi. Yani nasıl giderilir nasıl soru çözebilme seviyesine gelirsin?

• balcizade B kullanıcısına yanıt
    Türkçe için paragraf adına bol soru çözerek dilbilgisi için konu çalışarak matematikte önce konu sonra bol çözümlü örnek arkasına soru çözümü şeklinde ilerleyebilirsin fenden fizik de matematikle aynı şekilde çalış kimya ve biyolojide önce konuya bak sonra sorulara geç ama soruları çözerken öğrendiklerini not alarak ilerle mesela bi soruyu yapamadın o sorudan öğrendiğini not al madde madde ara ara tekrar yap aldığın notlardan hatta tüm konuları not alarak çalışıp soru çözmeye başlamadan önce 10 dk notlara göz gezdirmek çok iyi olur

• İstanbulda okumak gerçekten pahalı mı? Bir de mimarlık bölümü hakkında bilgin var mı?

• odtuicin kullanıcısına yanıt
    Aslında çok uygun fiyatlara okunabilir itü de vadi yurtları 325 tl yalnış bilmiyorsam öğlen yemeği 2 akşam yemeği 3 tl fazla para harcamak kişiye kalmış bişey gayet uygun fiyatlara hayatını geçirebilirsin ama ev fiyatları pahallı ciddi anlamda

Mimarlık taşkışlada bölüm gayet güzel ama kendi içinde her bölümde olduğu gibi zorlukları var projelerden kıl akademisyenlerden yakınanlar çok genel olarak

• matematik mühendisliği hakkında bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: expenables

matematik mühendisliği hakkında bilgin var mı

3-4 arkadaşım var bu sene başlayan ne sorucaksın
  • 120 netten 90 nete düşmek pek iyi değil gibi sınavda stres falan mı yaptın acaba yaptıysan bu nasıl aşılabilir malum bu sene ben de giricem böyle bir şey yaşamak istemem ama tabi bu demek değil başına gelen kötü bir şey hayırlısı olmuş ki mutlusun sen de

• kiss25 K kullanıcısına yanıt
    Yok ya gayet rahattım sınavdada 120 yaptığım sınavlardan çok farklıydı sorular öyle diyim 120-130 yapıyom zaten diyip rehavete kapılmayın sınavda ters köşe olabiliyosunuz bunun önüne de bol soru bol deneme ile geçebilirsiniz başka pek bi yolu yok

• İmalattan bizim bölüme kıyasla daha zor ortalama kasarsın teknik resim falan var bölüm dersleri var mümkün olduğunca ilk yarıyıl bölüm dersi olmayan havuz dersleri alan bölümleri tercih ederseniz iyi olur zira bölüm derslerinde kıl bi hocaya denk gelirsin geçmiş olsun tutan bölümlerin ders programlarına bakıp ders içeriklerini araştırın şimdi ben diyom teknik resim var zor ama belki sen çok iyi çiziyorsundur bilemiyorum

• Valla hocam bende 1. Sınıfım daha çok bilgim yok o konuda bi sorıyım makineci arkadaşa da sana yazarım yine bende yazılım mühendisi olmak istiyorum şuan geomatik bitirsem sorun olurmu onun araştırması içindeyim
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/cyy/201510/201510_ituiciyatay_taban_tavan_puanlari.htm
    burdan yatay geçiş ortalamalarına bakabilirsiniz akşam ben sana dönüş yapıyım yine

• Peki deneme çözmeye ne zaman başlamak uygun şimdi fem 5 hamlede ygs alıcam da onu 4 haftada bitirsem 20 ocaktan itibaren geç mi olur acaba ?

Kusura bakmayın yoğunluktan görmemişim konuların bitmiş anladığım kadarıyla 5 hamlede ygs yide 4 haftada hakkıyla bitirip 20 ocaktan sınava kadar sıkı deneme çözersen iyi bi derece yaparsın şüphen olmasın 20 ocak geç değil idealdir ama deneme çözerken bi yandan lys de başlaman lazım şubat sonuna kadar günde 1 deneme + analizi ve 2-3 konu lys şeklinde gidersen iyi olur konuların ağırlığına göre bu arada sıkı deneme çözmekten kastım çok deneme çözmek değil denemelerinden ders çıkarabilmek baktın olmuyor oturup ağlamak değil kendi eksikliğini farkedip geri dönebilmek konularınız ne kadar bitsede analizlerinizde bariz yaptığınız hatalar olucaktır farkedip giderebilmek çok önemli son 15 gündede lys yi koy bi kenara kafan kaç deneme kaldırıyorsa 2-3-4 yardır kolay gelsin böyle anlattıkça dönüp dönüp ygs çalışasım geliyor :D
  • Tamamdır hocam çok teşekkür ederim size de başarılar. Yalnız dönüp ygs cozesim geliyor yorumunuza gülmedim değil söylemeden geçemicem

Haklısın hocam geçen sene banada deseler bende gülerdim seneye anlarsın aslında o kadar ızdıraplı değil de keyifli günlermiş diye düşünüyorum şuan biliyorum kolay değil hatta yapabileceğinizi sanmıyorum ama keyif almaya bakın :D hedefinize ulaştığınızı gördüğünüz andaki haz paha biçilemez ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.