Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İTÜ MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ (İNG)

FORUMDAN ARKADAŞ ARANIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Othersboy

YAZ HOCAM

İTÜ MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ (İNG)

FORUMDAN ARKADAŞ ARANIYOR

Ben varim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

makinaya yaz beni de hocam

quote:

Orijinalden alıntı: MatyuM

makina

türkçe mi kardeşim?

Bende makina beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper7

Hazırlık harç ücreti ne kadar ?

600-1200 arası olması lazım fiyat bölüme ve ing olmasına göre(%100) değişiyor %100 ise tuzlu biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

alıntı yapsanız iyi olur
    yarın editlicem ilk mesajı toplansın

itü elektrik yardıralım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CacA762 -- 18 Ağustos 2012; 11:43:09 >
  • yaz beni ingilizce bilgisayara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

quote:

quote:

makina

türkçe mi kardeşim?

Bende makina beyler

Evet Türkçe :)
  • itü - matematik mühendisliği ing
  • Elektronik haberlesme İngilizce alabilir miyim 1 adet? :D

http://puu.sh/WiT9
  • quote:

alıntı yapsanız iyi olur
    yarın editlicem ilk mesajı toplansın

İTÜ Maden ing geldi. Bi daha yazayım da belki arkadaş buluruz buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

quote:

quote:

makina

türkçe mi kardeşim?

Bende makina beyler

türkçe ingilizce ??
  • itü uzay mühendisliğini kazanmışım.

eğer yıldız elektroniği bırakma kararı verirsem burada okucam artık, hayırlı olsun.
  • Sonucu gördüğümde çok sevinmiştim itü elektrik %100 ing.ye yerleştim fakat şimdi baktım sonuncu giren 481.3 ile girmiş benim 481.8 di bazı arkadaşlar yurt çıkmaz falan diyor ne yapcam ben şimdi kaldım mı öylece yani ? biri ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim.
  • İTÜ Makine ekle hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Sonucu gördüğümde çok sevinmiştim itü elektrik %100 ing.ye yerleştim fakat şimdi baktım sonuncu giren 481.3 ile girmiş benim 481.8 di bazı arkadaşlar yurt çıkmaz falan diyor ne yapcam ben şimdi kaldım mı öylece yani ? biri ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim.

Asil listeden yurt çıkmama riski yüksek maalesef. Ya kalıcı bir yer için ya da İTÜ yurtlarında yedek listede ilerlerken yurt sırası gelene kadar beklemek için, alternatifler bulman lazım.

KYK başvuruları başlamış. Başvur buna. Gerçi bunda da öncelik durumlarının hiçbirine sahip değilseniz, İstanbul'da bir KYK yurdunun asil listeden çıkma olasılığı düşük.

Olanakları pek iyi olmasa da, KYK misafirhanelerinde kalınabilir. Fakat her yurdun misafirhanesinde boş yer olmayabiliyor. Bu nedenle, KYK İstanbul Bölge Müdürlüğünü arayıp, hangi yurtların misafirhanelerinin öğrenci alabileceğini sorman lazım önceden.

Özel yurtlar da var, araştırmak lazım.

• ben de 2 puanla sıyırmışım.

anlaşılan tekstilde tek başıma olacağım ilk seferde.
  • İTÜ-Maden Müh (Sanırsam 1. olarak) girdim sırf çap yapma umuduyla çok büyük kumar oynuyorum hayırlısı ekle
  • quote:

hocam yazar mısın demiştim makineye ama kaçırmışsın sanırım. sana zahmet eklersen
  • Liste baya boşalmış
    Hayırlı olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Sonucu gördüğümde çok sevinmiştim itü elektrik %100 ing.ye yerleştim fakat şimdi baktım sonuncu giren 481.3 ile girmiş benim 481.8 di bazı arkadaşlar yurt çıkmaz falan diyor ne yapcam ben şimdi kaldım mı öylece yani ? biri ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim.

Asil listeden yurt çıkmama riski yüksek maalesef. Ya kalıcı bir yer için ya da İTÜ yurtlarında yedek listede ilerlerken yurt sırası gelene kadar beklemek için, alternatifler bulman lazım.

KYK başvuruları başlamış. Başvur buna. Gerçi bunda da öncelik durumlarının hiçbirine sahip değilseniz, İstanbul'da bir KYK yurdunun asil listeden çıkma olasılığı düşük.

Olanakları pek iyi olmasa da, KYK misafirhanelerinde kalınabilir. Fakat her yurdun misafirhanesinde boş yer olmayabiliyor. Bu nedenle, KYK İstanbul Bölge Müdürlüğünü arayıp, hangi yurtların misafirhanelerinin öğrenci alabileceğini sorman lazım önceden.

Özel yurtlar da var, araştırmak lazım.

Vallahi gece gece sinirlendim öyle misafirhanede falan beklesek kaç ay sonra itünün yurtlara geçebiliriz ? bi arkadaşım abdi ipekçi yurdundan bahsetti sanırım orada 200 tlye kalabiliyormuşuz ama yemek vermiyolarmş hay aksi ben böyle işin..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.