Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonics093

Sonucu gördüğümde çok sevinmiştim itü elektrik %100 ing.ye yerleştim fakat şimdi baktım sonuncu giren 481.3 ile girmiş benim 481.8 di bazı arkadaşlar yurt çıkmaz falan diyor ne yapcam ben şimdi kaldım mı öylece yani ? biri ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim.

bu son gireni kaçıncı girdiğimizi falan nası bulcaz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonardoFibonacci

quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

EHM %30 İng. oldu benim de. %100 İng'den az da olsa umutluydum ama 2800 ile giremedim.
    En azından yurt çıkar, ilk sıralardan yerleştik.

dostum puan ve sıran tam olarak kaçtı. bende itü ehb'deyimde bu seneki taban sıralarını kestirmeye çalışıyorum :D

Benim puanım tabanda pek yardımcı olmaz. Şuradan sayfa 158'e bakabilirsin:http://dokuman.osym.gov.tr/2012OSYS/2012OSYSTablo4.pdf
    Varsa 2012 yığınsal puan dağılımlarına bakıp sıralamayı görebilirsin, ben bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: habiref

soyle bi sorum var 2 yilda hazirligi gecemeyip baska okula gecmek zorunda kalan kac kisi olur ortalama her donemden help mii (ingilizce seviyem okadar kotu .s)

2 yıl hazırlığı geçemezsen okuldan atılma olayı kalktı dendi bize ayrıca hazırlıktan bu kadar korkmanıza gerek yok ben 2 kez kaldım proftan 3 ye hazırlanıyorum ama siz korkmayın bişey yok D kur u olursun ing bilmeyen çok kişi var panik yapma

• bilgisayara ekle hocam
  • Endüstri İngilizce. Endsütri boş kalmış açılışı yapayım
  • CEVHER HAZIRLAMA, listeye ekleyebilriisn önceden de söylemiştim eklememişsin
  • İTÜ İnşaat.
  • Ben geçen sene girmiştim. Bu sene giren arkadaşlara da hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun arkadaşlar, hoşgeldiniz.
  • Beyler az kalsın İTÜ İnşaat Türkçe ile aranıza katılacaktım, direkten döndüm diyebilirim. Seneye İTÜ Makine İngilizce ile yine burada buluşabiliriz inşallah
  • mimar yokmu ya bişeyler soracaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

bilgisayara ekle hocam

Hocam kac puanla yerlestiniz ve siralamada kacinci oldunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 21:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar %30 =) İlk tercih =D Herkese hayırlı olsun arkadaşlar =D
  • yok pampalar benim itünün önündeki üsküdar üniv biyomühendislik tam burslu tuttu hepinizi öptüm kocaman hadi size iyi şanslar itüde :D
  • itüye gelenlere geçmişler olsun diyorum efendim hiç mi araştırmadınız hadi biz kandık yeni nesili nasıl kandırmışlar yahu
  • gemi makina işletme ekle hocam ,bu arada denizcilik fakültesi kazananlar özele gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Elektrik %100 ing.

Hayırlı olsun bakalım umarım memnun kalırsın

Teşekkürler hocam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

itüye gelenlere geçmişler olsun diyorum efendim hiç mi araştırmadınız hadi biz kandık yeni nesili nasıl kandırmışlar yahu

niye böyle bir yorum yaptınız hocam şimdi
  • Geomatik - ingilizce
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.