Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harçlar hazırlık sınıfları için de kaldırılmış oluyo mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolaReis

Harçlar hazırlık sınıfları için de kaldırılmış oluyo mu???

inş. öyledir..

Şimdi bize katkı payı dekontu filan götürmemize gerek kalmadığına dair açıklama yapar mı İtü yönetimi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

quote:

inş. öyledir..

Şimdi bize katkı payı dekontu filan götürmemize gerek kalmadığına dair açıklama yapar mı İtü yönetimi ??

Birkaç gün içinde Akademik Takvim'de ve kayıt duyurularında düzenleme yapılır.

Dolgun harç ücretleri yatırmaktan kurtulan tüm yeni İTÜ'lülere hayırlı olsun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

quote:

inş. öyledir..

Birkaç gün içinde Akademik Takvim'de ve kayıt duyurularında düzenleme yapılır.

Dolgun harç ücretleri yatırmaktan kurtulan tüm yeni İTÜ'lülere hayırlı olsun o zaman.

wallahi çok sevindim ilk defa taktir ettim hükümeti..

• ing mimarlık sıralama 4106
  • vadi ve gumussuyu erkek yurdunun oda iclerini gosteren fotograf var mi?
  • başgan ilk defe bize bir kıyak geçti gençler:D
  • Yurt başvuruları yaptıktan sonra değiştirilebiliyor mu son tarihe kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mR.760

Yurt başvuruları yaptıktan sonra değiştirilebiliyor mu son tarihe kadar ?

Yaptığımız tercihleri ve bilgileri gösteren kutunun altında "Tercih Değiştir" kısmı var.
  • Bu arada konu içinde belirttik mi bilmiyorum, ben dahil bazı arkadaşların sorduğu bir soru vardı ama yanıtı yoktu.

"10 Eylül günü asil listede çıkarsak tekrar İstanbul'a gelmeye gerek var mı ? Yurt kayıt için ne kadar süremiz var?" gibisinden.

http://www.yurtkayit.itu.edu.tr/default.aspx adresinde şöyle demişler:

NOT:Yurtlara kesin kayıt için İstanbul'a gelmeye gerek yoktur. Sadece açıklama kısmında öğrenci adı yazılı olan banka dekontunun ilgili yurt müdürlüğüne fakslanması yeterlidir.

Diğer evrakların ise fakslanmaması öğrencilerin ileri tarihlerde İstanbul'a geldiğinde bir zarf içinde teslim edilmesi yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 27 Ağustos 2012; 23:45:08 >

• Benim 2 önemli sorum olucak.

Şimdi biz hazırlık okuyacaklar olarak herhangi bir katkı payı ödüyecek miyiz?

İkincisi ise Mesela ilk dönem hazırlıgı atlasak ikinci dönem dersler baslıyoruz bu dersler neye göre veriliyor? Sistem otomatik mi veriyor yoksa biz mi seciyoruz? Eğer böyle bir durum olursa benim anladıgım kadarıyla ilk seneyi yani ilk 2 dönemi 3 döneme yaymış oluyoruz bu durumda 9 dönemde mi bitmis oluyor okul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dambara

Bu arada konu içinde belirttik mi bilmiyorum, ben dahil bazı arkadaşların sorduğu bir soru vardı ama yanıtı yoktu.

"10 Eylül günü asil listede çıkarsak tekrar İstanbul'a gelmeye gerek var mı ? Yurt kayıt için ne kadar süremiz var?" gibisinden.

http://www.yurtkayit.itu.edu.tr/default.aspx adresinde şöyle demişler:

NOT:Yurtlara kesin kayıt için İstanbul'a gelmeye gerek yoktur. Sadece açıklama kısmında öğrenci adı yazılı olan banka dekontunun ilgili yurt müdürlüğüne fakslanması yeterlidir.

Diğer evrakların ise fakslanmaması öğrencilerin ileri tarihlerde İstanbul'a geldiğinde bir zarf içinde teslim edilmesi yeterlidir.

Bu not yeni eklenmiş sanırım.

İyi olmuş, kayıt için İstanbul'a gelmek zorunda kalmazsınız. :)

quote:

Orijinalden alıntı: FinalDesire

Benim 2 önemli sorum olucak.

Şimdi biz hazırlık okuyacaklar olarak herhangi bir katkı payı ödüyecek miyiz?

İkincisi ise Mesela ilk dönem hazırlıgı atlasak ikinci dönem dersler baslıyoruz bu dersler neye göre veriliyor? Sistem otomatik mi veriyor yoksa biz mi seciyoruz? Eğer böyle bir durum olursa benim anladıgım kadarıyla ilk seneyi yani ilk 2 dönemi 3 döneme yaymış oluyoruz bu durumda 9 dönemde mi bitmis oluyor okul?

• Bu akşam yapılan açıklamaya göre, birinci öğretim öğrencileri için harçlar kalktı. Yani bir şey yatırmıyoruz artık.

• A ya da B kurunda olup, hazırlık sınıfını tek dönemde okursan ve ocak ayındaki Proficiency ile hazırlık sınıfını atlarsan Irregular oluyorsun. Yani lisans eğitimine bir akademik yılın ortasından başlıyorsun. Ama bunun dışında; ya hiç hazırlık sınıfını okumadan 6-8 Eylül'deki Proficiency ile hazırlık sınıfını atlarsan ya da 1 yıl hazırlık sınıfı okuyup en erken haziran ayındaki Proficiency ile hazırlık sınıfını atlarsan, Regular oluyorsun. Yani lisans eğitimine akademik yılın başından başlıyorsun.

Irregular olduğunuzda ilk ders programınızı otomasyon sizin yerinize hazırlamıyor, siz kendiniz hazırlıyorsunuz.

Okulu kaç dönemde bitireceğiniz sizin elinizde. Bir dönemde biraz daha fazla kredi alarak veya en az bir yaz okuluna da kalarak, toplam kredinizi daha erken tamamlayabilir ve okulu 8 yarıyılda, hatta kasarsanız daha da erkenden bitirebilirsiniz. Eğer 8 yarıyılda bitirirseniz, yine bir akademik yılın ortasında mezun oluyorsunuz. Yani, sizinle aynı yıl giren Regular'lara göre 1 dönem önde ilerliyorsunuz, eğer bir aksilik (okulu uzatmak gibi) olmazsa.

Şunu da ekleyeyim: İTÜ'de "sınıf", aldığınız krediye göredir. Örneğin; toplam 35 krediyi tamamlamış bir öğrenci 1. sınıfı bitirmiş, 2. sınıfa geçmiş sayılır.

• İTÜ'nün akademik takviminde Proficiency'de başarısız olacakların gireceği düzey belirleme sınavının tarihi yazmıyor. Bu tarihi bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

İTÜ'nün akademik takviminde Proficiency'de başarısız olacakların gireceği düzey belirleme sınavının tarihi yazmıyor. Bu tarihi bilen var mı?

14 Eylül galiba (Emin değilim!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnaSua

quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

İTÜ'nün akademik takviminde Proficiency'de başarısız olacakların gireceği düzey belirleme sınavının tarihi yazmıyor. Bu tarihi bilen var mı?

14 Eylül galiba (Emin değilim!)

http://www.sis.itu.edu.tr/yenikayitmektuplar/mektuplar/ingilizce_yeterlilik.pdf

İTÜ YDY SINAV TARİHLERİ
    1. DÜZEY BELİRLEME SINAVI 3-4-5 Eylül 2012 17.00 – 18.30
    2. YETERLİLİK SINAVI
    I. Aşama 6 Eylül 2012 13.00 – 15.00
    II. Aşama 8 Eylül 2012 10.00 – 11.30
    3. DÜZEY BELİRLEME SINAVI 10 Eylül 2012 14.00 – 15.30
    ( *Sadece Yeterlilik Sınavı’na girmiş ve başarısız olmuş öğrenciler girebilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 28 Ağustos 2012; 1:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: RitEmrE

quote:

Orijinalden alıntı: RitEmrE

Şimdi arkadaşlar şöyle bir olayım var;
    yaz okulunda mat101e aldım, ama harcı yatırmadım. ders düştü, ninovada falan mat101e'ye üye değildim, sistemdeki gün ve zamana göre çizelgede dersim görünmüyordu. fakat şu anda sisteme girdiğim zaman Account Balance: 300 TL gösteriyor. Olay nedir şimdi çözülebilir mi?

Bana da bi yardimci olsaniz:/

Bu konuyla ilgili bir bilgim ve sağlam bir fikrim de yok açıkçası; ama bir yanıt alamazsan, Teknik Forum'a sormanı öneririm. Yine yanıt alamazsan, otomasyona telefon edip sormanı öneririm.

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Otomasyon)
    Tel: 0212 285 34 00
    www.sis.itu.edu.tr

teknikforumda da cevap yazan olmadı ki. otomasyonu aradım bugün cevap yok. yarın bi daha denicem artık.

• Gümüşsuyu yada göleti seçicem 1 sene hazırlık ve 4 yıl maslaktayım gezip gören yardımcı olacak var mı? Bir de odaları gösteren bir fotoğraf olursa tadından yenmez.
  • Hazırlıgı atlamak istemiyorsak sadece kayıt günü saat 17.00da olacak sınavdan başka bir sınava girmemiz gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerziradu

Hazırlıgı atlamak istemiyorsak sadece kayıt günü saat 17.00da olacak sınavdan başka bir sınava girmemiz gerekli mi?

Hayır.
  • maslaktan maçka kampüsüne tek vasıtayla ulaşım var mı acaba, itü öğrencileri için konulan maslak-maçka arası özel bir otobüs falan?

bir de bu kayıt için gereken kan grubu kartı yerine ehliyet geçerli olur mu?(üzerinde kan grubu yazıyor zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 28 Ağustos 2012; 15:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.