Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

Kyk yurt ve bursuna başvurmuştum..yurt çıkıp çıkmadığı ne zaman belli olur ? 6 eylül e kadar açıklanmazsa itü yurtlarına da başvurmam gerekecek..

Yurt sonuçları eylül ayında açıklanır. Ayın hangi günü açıklandığı henüz duyurulmadı; ama ilk hafta içinde açıklanıyor genelde. Diğer ayrıntılar şu dosyada mevcut:www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/2012BasvuruAciklama.pdf

İTÜ yurtları ile KYK yurtlarının birbiriyle bir bağlantısı yok. İkisine de başvurabilirsiniz. Yani KYK'nın sonuçlarını beklemene de gerek yok bence.

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Arkadaslar, kimseye posta falan gelmedi degil mi? İnternete yazmadiklari bir sey yok sanirsam ama yine de araya kaynamasin.

Hem size özel hem de genel tüm bilgilerwww.sis.itu.edu.tr 'deki o duyurunun tüm bölümlerinde yer aldığı için, kargoyla zarf gelmeyebileceğini düşünüyorum artık. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RitEmrE

quote:

Orijinalden alıntı: RitEmrE

Şimdi arkadaşlar şöyle bir olayım var;
    yaz okulunda mat101e aldım, ama harcı yatırmadım. ders düştü, ninovada falan mat101e'ye üye değildim, sistemdeki gün ve zamana göre çizelgede dersim görünmüyordu. fakat şu anda sisteme girdiğim zaman Account Balance: 300 TL gösteriyor. Olay nedir şimdi çözülebilir mi?

Bana da bi yardimci olsaniz:/

Bu konuyla ilgili bir bilgim ve sağlam bir fikrim de yok açıkçası; ama bir yanıt alamazsan, Teknik Forum'a sormanı öneririm. Yine yanıt alamazsan, otomasyona telefon edip sormanı öneririm.

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Otomasyon)
    Tel: 0212 285 34 00
    www.sis.itu.edu.tr

• Gümüşsuyu öğrenci yurdunda fiyata yemek dahil mi ?
    bir de yaptığımız başvuruyu bu süre içerisinde değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonics093 -- 27 Ağustos 2012; 16:45:25 >
  • Kan grubu kartını alan var mı arkadaşlar? Bir günde halledilebilecek bir şey gibi geliyor ama yine de emin olamadım.
  • Arkadaslar bu ders alma, ATA vs nedir anlamadim. Birisi aciklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaslar bu ders alma, ATA vs nedir anlamadim. Birisi aciklayabilir mi?

Ders seçimi işte. Bugün 4. sınıfların ders seçim günü, yarın 3. sınıfların ders seçim günü, ertesi günü de 2. sınıfların ders seçim günü.www.sis.itu.edu.tr adresinden sisteme giriş yapıp, ders seçim sayfasına girip,www.sis.itu.edu.tr/tr/ders_programlari/LSprogramlar/prg.php sayfasındaki listelerden, alacağınız derslerin CRN kodlarını kutucuklara giriyorsunuz.

O ATA, FIZ, MAT gibi şeyler de derslerin ana kodları. Bunların yanında 3 haneli sayılar olur bir de. Örnek vereyim birkaç tane.

MAT101: Matematik I (Türkçe)
    MAT101E: Mathematics I (İngilizce)
    FIZ102: Fizik II
    KIM101E: General Chemistry
    ING102: Akademik İngilizce II
    TUR101: Türkçe I
    ATA102: İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II
    MAT201E: Differential Equations
    ITB203: Sosyoloji
    SNT104E: Mythology and Art
    ...

Hazırlık sınıfına kalacaksanız, bununla bir işiniz yok zaten şimdilik.

Eğer 6-8 Eylül'deki Proficiency'e girip, hazırlık sınıfını hiç okumadan atlar ve doğrudan lisans eğitimine başlarsanız, otomasyon sizin yerinize ders programı hazırlayacak. Sizin ders seçimiyle falan işiniz olmayacak. Oluşturulacak olan bu ders programında, bölümünüzün ders planında, 1. sınıfın 1. yarıyılında yer alan tüm dersler olacak. Otomasyonun hazırlamış olduğu bu ders programını 14 Eylül'dewww.sis.itu.edu.tr adresinden sisteme giriş yapıp, ders programı sayfasına girerek görebilirsiniz. 1. yarıyıldan sonraki tüm yarıyıllarda ise ders seçimini siz yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Ağustos 2012; 17:09:46 >

• beyler şifre yerine ne yazıyoruz ? ben giremedim sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfb29

beyler şifre yerine ne yazıyoruz ? ben giremedim sisteme

+1 . ben başvurdum ama şimdi girmek istiyorum şifre diyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Gümüşsuyu öğrenci yurdunda fiyata yemek dahil mi ?
    bir de yaptığımız başvuruyu bu süre içerisinde değiştirebiliyor muyuz?

• Hiçbir yurdun ücretine yemek dahil değil.

Vadi Yurtları'nda, kantinin altında yemekhane var. Burada 3,5 TL'ye akşam yemeği çıkıyor.

Gümüşsuyu Kampüsü'nde de, Makine Fakültesindeki yemekhanede öğle ve akşam yemeği çıkıyor. Öğle yemeği tüm kampüs yemekhanelerinde 2 TL'dir. Akşam yemeği de 3,5 TL'dir.

Diğer yurtların da kantini ve yemekhanesi yok. Ortak kullanımda mutfaklar var ama. Ayazağa Kampüsü'nde; öğle ve akşam yemekleri için 75. Yıl Yemekhanesi tercih edilebilir. Ayrıca, içinde lokantalar olan, sabah da kahvaltı menüleri çıkan AVM var. Gölet Yurtları'nın yanında Pizza Evi var. Bir de Kampüs Cafe var. Ek olarak, bir Yemek Sepeti hesabınız da olsun.

• www.yurtkayit.itu.edu.tr adresindeki başvuru formu hatırladığım kadarıyla güncellenebiliyordu.

• quote:

quote:

nasıl başvurdun hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

nasıl başvurdun hocam ?

tc kimlik no ve doğum tarihimi yazdım giriş dedim bi form çıktı onu doldurdum tercihleri gönder dedim.gönderdikten sonra yurtların fiyatlarının olduğu sayfa geldi karşıma şimdi tekrar bakmak istiyorum ama şifre istiyor anlamadım

• önce şifre yazmadan girin sonra şifre girin o şifreyi kullancaksınız girerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

önce şifre yazmadan girin sonra şifre girin o şifreyi kullancaksınız girerken

heh şimdi oldu saolasın.
  • Başta @:AlacaKaranlık: olmak üzere bizlere vakit ayırıp sorulamıza cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :)

Bankaya harç ödemesi yapmak için gittiğimizde zaten sistemde ne kadar ödeyeceğimizin göründüğünü duymuştum. Ben yine de önceden bilgi sahibi olmak istedim ama kafamı karıştıran bir nokta var.

http://www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013/katki_paylari2013.htm

%30 İngilizce bölümdeyim ve hazırlık okuyacağım. Bu linkte "1.Dönem" ve "1.Dönem Hazırlık" şeklinde iki tane 251,6 lira gözüküyor. Bu, hazırlıkla beraber 1. sınıfın harcını da ödeyeceğimiz anlamına mı geliyor ?

Yani özetlersem bu yıl 1. ve 2. dönem olmak üzere 251,6 + 251,6 toplamda 503 lira mı harç ödeyeceğiz yoksa 503,6 + 503,6 olarak 1006 lira mı ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dambara

Başta @:AlacaKaranlık: olmak üzere bizlere vakit ayırıp sorulamıza cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :)

Bankaya harç ödemesi yapmak için gittiğimizde zaten sistemde ne kadar ödeyeceğimizin göründüğünü duymuştum. Ben yine de önceden bilgi sahibi olmak istedim ama kafamı karıştıran bir nokta var.

%30 İngilizce bölümdeyim ve hazırlık okuyacağım. Bu linkte "1.Dönem" ve "1.Dönem Hazırlık" şeklinde iki tane 251,6 lira gözüküyor. Bu, hazırlıkla beraber 1. sınıfın harcını da ödeyeceğimiz anlamına mı geliyor ?

Yani özetlersem bu yıl 1. ve 2. dönem olmak üzere 251,6 + 251,6 toplamda 503 lira mı harç ödeyeceğiz yoksa 503,6 + 503,6 olarak 1006 lira mı ?

Teşekkürler.

1006 ydı sanırım. ama gözümüz aydın harçlar kaldırılmış

• Harçlar kalktı sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

quote:

Orijinalden alıntı: dambara

Başta @:AlacaKaranlık: olmak üzere bizlere vakit ayırıp sorulamıza cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :)

Teşekkürler.

1006 ydı sanırım. ama gözümüz aydın harçlar kaldırılmış

Tam ben sorumu sordum 10 dakika sonra harçlar kalktı ha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 27 Ağustos 2012; 20:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Kan grubu kartını alan var mı arkadaşlar? Bir günde halledilebilecek bir şey gibi geliyor ama yine de emin olamadım.

ben laboratuvardan aldım ayrıca yanında raporda istedim doktor imzalı 5 dkka da halloldu

• Harçları bu dönem ödeyecek miyiz ödemeyecek miyiz?
  • İyi oldu bu harc meselesi ya.

Guncelleme yaparlar sanirim yeni bir duyuru ile.

@ahmetsuna, tamamdir hocam sag ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 27 Ağustos 2012; 20:08:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.