Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haygogo

yurt ön kayıt sistemi ne zaman açılır malum 27 ağustostayız

Gün içinde açılır sanırım.

Son gün 6 Eylül zaten, daha var. Erken başvurana özel bir öncelik tanınması gibi bir şey de yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

yurt ön kayıt sistemi ne zaman açılır malum 27 ağustostayız

Gün içinde açılır sanırım.

Son gün 6 Eylül zaten, daha var. Erken başvurana özel bir öncelik tanınması gibi bir şey de yok. :)

yok ben başvuru formunu merak ediyorum direk yapmıcam zaten başvuruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiano7

peki yurda önkayıt işlemleri nasıl yapılacak?

tarih 27 agustos 06 eylül dediği için soruyorum bunu, o siteden haberim var, yanlışlık olmasın.

Sorunu anlamadım ki? www.yurtkayit.itu.edu.tr adresinde bir başvuru formu yayınlanacak işte. Kişisel bilgileriniz, yurt tercih listesi vb. doldurulacak. Sonra göndereceksiniz. Bunu, verilen o süre zarfı içinde yapmanız gerekiyor.

Bu başvurular değerlendirilecek ve 10 Eylül'de İTÜ yurtlarını asil listeden kazananlar açıklanacak. 4-5 gün içinde de ilk yedek listeler açıklanacak.

Eğer açıklanan sonuçlara göre bir İTÜ yurdunu asil listeden kazanırsanız, owww.yurtkayit.itu.edu.tr sayfasının biraz aşağısı, yurt ücretleri tablosunun altındaki listede yer alan evrakları toplayıp, kazandığınız yurdun müdüriyetine teslim ederek, yurda kesin kayıt yaptıracaksınız. Bunun için verilen süre zarfı henüz açıklanmamış; ama en az 3-4 günlük bir süre verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Ağustos 2012; 1:18:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cristiano7

peki yurda önkayıt işlemleri nasıl yapılacak?

tarih 27 agustos 06 eylül dediği için soruyorum bunu, o siteden haberim var, yanlışlık olmasın.

Sorunu anlamadım ki? www.yurtkayit.itu.edu.tr adresinde bir başvuru formu yayınlanacak işte. Kişisel bilgileriniz, yurt tercih listesi vb. doldurulacak. Sonra göndereceksiniz. Bunu, verilen o süre zarfı içinde yapmanız gerekiyor.

Bu başvurular değerlendirilecek ve 10 Eylül'de İTÜ yurtlarını asil listeden kazananlar açıklanacak. 4-5 gün içinde de ilk yedek listeler açıklanacak.

Eğer açıklanan sonuçlara göre bir İTÜ yurdunu asil listeden kazanırsanız, owww.yurtkayit.itu.edu.tr sayfasının biraz aşağısı, yurt ücretleri tablosunun altındaki listede yer alan evrakları toplayıp, kazandığınız yurdun müdüriyetine teslim ederek, yurda kesin kayıt yaptıracaksınız. Bunun için verilen süre zarfı henüz açıklanmamış; ama en az 3-4 günlük bir süre verilebilir.

formu göremediğim için sordum, neyseki üstte gün içinde açılır demişsin, onu soruyordum :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackTuesday

Yurtlar icin gereken saglik raporunu nerelerden alabilirim ?

Sağlık ocağı olabilir. Ben sağlık ocağındaki aile hekimimizden almıştım, sorun olmamıştı.

Ama bazı sağlık ocaklarında doktorlar doğrudan hastaneye de (devlet hastanesi) yönlendirebiliyormuş. Hastaneden alınmış rapor da olur yani.

Tesekkurler
  • Şimdi arkadaşlar şöyle bir olayım var;
    yaz okulunda mat101e aldım, ama harcı yatırmadım. ders düştü, ninovada falan mat101e'ye üye değildim, sistemdeki gün ve zamana göre çizelgede dersim görünmüyordu. fakat şu anda sisteme girdiğim zaman Account Balance: 300 TL gösteriyor. Olay nedir şimdi çözülebilir mi?
  • http://www.yurtkayit.itu.edu.tr/Bilgilendirme.aspx

Vadi yurtları bunlardan hangisi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerilyas

http://www.yurtkayit.itu.edu.tr/Bilgilendirme.aspx

Vadi yurtları bunlardan hangisi oluyor ?

İMKB Erkek Öğrenci Yurdu ;)
  • www.yurtkayit.itu.edu.tr

Sağ tarafa "Sisteme Giriş" bölümü geldiğine göre, yurt başvuru sistemi açılmış sanırım. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Ağustos 2012; 10:15:15 >
  • ben yaptım yurt tercihini bakalım ne olacak?
  • Hocam önemli bi sorum var bi el atarsanız :)

şimdi yurt için ön kayıt yaptırıcam kalabileceğim 2 yurt var gibi gözüküyor Vadi ve Gümüşsuyu. Şimdi 2 tercih yapıp bıraksam 2 side çıkmayabilir mi ya da çıkmaz ise İtü'nün yurtlarına bir daha kayıt yaptıramayacak mıyım? Yani kısacası 3. tercihi de yapayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadaga94

Hocam önemli bi sorum var bi el atarsanız :)

şimdi yurt için ön kayıt yaptırıcam kalabileceğim 2 yurt var gibi gözüküyor Vadi ve Gümüşsuyu. Şimdi 2 tercih yapıp bıraksam 2 side çıkmayabilir mi ya da çıkmaz ise İtü'nün yurtlarına bir daha kayıt yaptıramayacak mıyım? Yani kısacası 3. tercihi de yapayım mı?

Hiçbiri de çıkmayabilir ve bu durumda yedek listeye kalabilirsin.

O ikisinden de pahalı olan bir Gölet Yurtları var, karma yurt. "575 TL olması, böyle bir ekonomik farklılık çok sorun değil." dersen, ekleyebilirsin.
  • Hocam teşekkürler o zaman 2 yurt yazıcam Gölet'in yerini bilmiyorum gerci de. Ben acaba 2 side çıkmazsa ortada kalırmıyım diye endişe ettim :D
  • quote:

Hocam teşekkürler o zaman 2 yurt yazıcam Gölet'in yerini bilmiyorum gerci de. Ben acaba 2 side çıkmazsa ortada kalırmıyım diye endişe ettim :D

Gölet de Ayazağa Kampüsü'nde. Vadi'yi tercih ettiğine göre bunun da konum açısından sana uygun olabileceğini düşünüp söylemiştim.
  • Ders seçimi inanılmaz rahat oldu ya, sadece 174 kez F5'ledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Ders seçimi inanılmaz rahat oldu ya, sadece 174 kez F5'ledim.

İstediğim ITB'leri sömürmüşsünüz hemen. Yarın da doldururlar daha.
  • quote:

quote:

Hocam teşekkürler o zaman 2 yurt yazıcam Gölet'in yerini bilmiyorum gerci de. Ben acaba 2 side çıkmazsa ortada kalırmıyım diye endişe ettim :D

Gölet de Ayazağa Kampüsü'nde. Vadi'yi tercih ettiğine göre bunun da konum açısından sana uygun olabileceğini düşünüp söylemiştim.

Hocam teşekkürler :) Biraz tuzlu olmasa düşünmeden yazarım Ayazağında olduğu için. Fakat biraz pahalı gibi de bakıcaz artık tekrar sağol.
  • quote:

Hocam,hazırlık da okumuşsun.''İngilizce biliyorum'' diyebiliyor musun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Something

Ders seçimi inanılmaz rahat oldu ya, sadece 174 kez F5'ledim.

İstediğim ITB'leri sömürmüşsünüz hemen. Yarın da doldururlar daha.

UOLP'lerin ITB alıp ortalama yükseltebildiği nerede görülmüş

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 21:53:5 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.