Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A Twist of Fate

kayıt zamanı gelsek misafir yurdu olayı falan hemen bulunur mu babamla gelsem mesela ? sonuçta hazırlık sinifi belirleme falan yapılacak 5 gün falan kalmak lazım . ya da fazla bi işimiz yoksa akraba da kalabiliriz kaç gün sürer yani burdaki kayıt işi falan . bu arada whatsapp grubumuz var bekleriz

Çok fazla işiniz yok ama arada günler olduğu için fazla sürebiliyor yani atıyorum hazırlık sınavları olucan, onlar belli olucak felan derken zaman geçebiliyor.

Benim bildiğim uygun fiyatlı okula yakın kalma yeri olarak Orman Müdürlüğü'nün bir yeri var, okulun Metro girişinden sağa İstinye Park'a değil de sola Sarıyer'e doğru gidince en fazla 1 kilometre felan uzaklıkta. Yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 25-30 TL gibi birşeydi. Alternatif olarak burası düşünülebilir.

Ama akrabanız varsa akraba en mantıklısı derim, ben de yurt çıkana kadar akrabamda kalmıştım.

Okulun da misafirhane'leri var, ama o kadar aile aynı anda geleceği için çok umutlu olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burlero -- 25 Temmuz 2014; 14:21:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moneyball

Amerikan futboluyla ile ilgili bilginiz varmı. İtü hornets. Ben lisede kısa bi dönem oynadım. Ünidede oynayabilirmiyim. Yoksa seviye çokmu yüksek?

kardeşim benim de hayallerimden biri takımda olabilmek ama senin gibi şanslı değildim lisede yoktu oyle şeyler. hiç bi bilgim yok ama en azından antrenmanlara katılmak isterim . antrenmanlar ağır geçiyormus bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rumi. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ettim sağolun
  • Burlero kullanıcısına yanıt
    cok sağolun hocam heralde akraba tercihi yapicam :D bi haftadan uzun sürmez inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de yazarmısın geomatik müh.
  • Akadaşlar merhaba benide geomatik müh. yazarmısınız.
  • Birde ben şimdi hem kyk hemde üni. kendi yurtlarına başvuracağım fakat kyk en yakın nereler çıkabilir bir maçkada abdi ipekçi yurdu varmış birde fatih sultan mehmet yurdu varmış bundan başka yurtlar var mı birde bu abdi ipekçi hakkında bilgisi olan veya şuan kalan varsa yardımcı oluversin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Hocam Proficiency sınavına hazırlık amacıyla 4 ağustos -3 eylül arası maçka kampüsünde (sanırım) writing, reading, sınav denemeleri... içerikli bi kurs varmış, bilginiz var mı? ücertli mi, yararı olan bir olay mı, 1 ay önceden istanbula gelip barınma sorunu çekmeye değer mi?

Sürekli Eğitim Merkezinin verdiği bir kurs o.www.itusem.itu.edu.tr adresinden bilgi alabilirsin.

Pek bilgim yok açıkçası; ama yararlı olduğuna dair duyum almıştım. Direkt Proficiency'i geçmeye yönelik taktikler içeren bir eğitim sonuçta.

• Bu arada kimse bahsetmemiş gümüşsuyu yurdunun ilk seneden çıkması neredeyse imkansızdır boşa bel bağlamayın. Zaten ilk sene hazırlık, 1. sınıf ve ikinci sınıfın bir kısmı maslakta yani diğer yurtların olduğu kampüste olacak gölet-vadi-gök daha avantajlıdır. Makina, imalat ve tekstil, endüsti, işletme için konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

gölet yurtları kız yurdu mu yoksa erkek yurdu mu beyler sorabilir miyim?
    quote:

Orijinalden alynty: mageozik

gölet yurtlary kyz yurdu mu yoksa erkek yurdu mu beyler sorabilir miyim?

Karma yurt. Bazi bloklarinda kizlar kaliyor, bazi bloklarinda erkekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2014; 14:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

İtü geomatik mühendisliğiHazırlık okumayı düşünüyorum.sizce en avantajlı yurt hangisi.hangisinde kalmalıyım ?
    Ekleyin hocam
    quote:

Orijinalden alinti: marveluis

Itü geomatik mühendisligiHazirlik okumayi düsünüyorum.sizce en avantajli yurt hangisi.hangisinde kalmaliyim ?
    Ekleyin hocam

Erkeksen Vadi Yurtlari, kizsan Ayazaga Kyz Ögrenci Yurdu, Ayazaga Kampüsü'ndeki ITÜ yurtlari arasinda fiyat/kalite orani acisinden en avantajli yurtlardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2014; 14:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

peki bu gölet yurtlarnıda fiyatlar nedir ve fiyatlara kahvaltı akşam yemeği dahil mi? @Burlero
    quote:

Orijinalden alinti: mageozik

peki bu gölet yurtlarnida fiyatlar nedir ve fiyatlara kahvalti aksam yemegi dahil mi? @Burlero

Yurt ücretlerihttp://yurtburs.itu.edu.tr/yurt/yurt-ucretleri sayfasinda yer aliyor.

Yurt fiyatlarina yemek dahil degil. Bütün yurtlarda böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

Önceden yazıldı mı tam göremedim ama sormak isterim: itü makine kazandım ve hazırlık okuyacağım hangi yurdu tavsiye edersiniz?
    quote:

Orijinalden alinti: IRONCLAD

Önceden yazildi mi tam göremedim ama sormak isterim: itü makine kazandim ve hazirlik okuyacagim hangi yurdu tavsiye edersiniz?

Gümüssuyu'na öncelik verebilirsin yurt tercih listesinde, direkt fakültenin dibinde. Sonra da zaten Ayazaga Kampüsü'ndeki yurtlar var.

Bu arada, sunu da ekleyeyim; Isletme Fakültesi kazanmadiysaniz hazirlik sinifina göre yurt tercihi yapmayin. Cünkü hazirlik sinifi ile en fazla 1 yil isiniz olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanatahan

Bi de bi sorum olucak yurtlar sayfasinda okula yeni girenlere bilgilendirme amacinda yurt fiyatlari teminat ucretleri vs. belirtilmis. Tabloda tek kisilik oda kategorisinde golet yurdu gozukmuyor. Acaba ITU okulda ilk senesini gecireceklere Golet yurtlarinda tek kisilik oda secenegi sunmuyor mu?
    quote:

Orijinalden alinti: ozanatahan

Bi de bi sorum olucak yurtlar sayfasinda okula yeni girenlere bilgilendirme amacinda yurt fiyatlari teminat ucretleri vs. belirtilmis. Tabloda tek kisilik oda kategorisinde golet yurdu gozukmuyor. Acaba ITU okulda ilk senesini gecireceklere Golet yurtlarinda tek kisilik oda secenegi sunmuyor mu?

http://yurtburs.itu.edu.tr/yurt/yurt-ucretleri

"Gölet Yurtlari" karsisinda yaziyor iste. 920 TL tek kisilik oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2014; 14:59:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ick95

Genetikçi kimse yok sanırım bana kim yardım edecek yurt hakkında
    quote:

Orijinalden alinti: ick95

Genetikçi kimse yok sanirim bana kim yardim edecek yurt hakkinda

Yurt meselesi bölümlere özel bir mesele degil ki. Yurtlar hakkinda ne gibi bilgi almak istiyorsun? Sor, yardimci olayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi.

Vadi yurtlarıyla kampüs yerleşkesi bayağı uzak. Ona göre değerlendirin. İtü yazın servis( ne diyorlarsa ona, shuttle?) Koymadı, millet yürüyor o yolu.
    quote:

Orijinalden alinti: rumi.

Vadi yurtlariyla kampüs yerleskesi bayagi uzak. Ona göre degerlendirin. Itü yazin servis( ne diyorlarsa ona, shuttle?) Koymadi, millet yürüyor o yolu.

Yazin oyle. Güz ve bahar yariyillarinda var ring.

Ring olmadan da kampüs merkezine ve metro cikisina yürüyerek 15-20 dakika aliyor yol. Acikcasi sirf bu yolu yürümeye cekindiginiz icin Vadi'den vazgecmeye degmez.

Unutmayin ki fiyat acisindan Vadi ile diger yurtlar arasinda ucurum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2014; 15:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Hocam tarihleri biraz ters kalıyo bana yani gerekirse bazı olaylardan vazgeçmem gerekicek kurs için bu açıdan çok tedirginim hazırlığı en azından irregural şekilde bitirmek istiyorum ingilizcem fena sayılmaz ama nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum bu açıdan
    quote:

Orijinalden alinti: -Sniper-

Hocam tarihleri biraz ters kaliyo bana yani gerekirse bazi olaylardan vazgeçmem gerekicek kurs için bu açidan çok tedirginim hazirligi en azindan irregural sekilde bitirmek istiyorum ingilizcem fena sayilmaz ama nasil hareket etmeliyim bilemiyorum yorumlarinizi bekliyorum bu açidan

Irregular olursun. 1 yariyil var önünde. Ocaktaki Proficiency ile hazirlik sinifini atlayacak düzeye gelirsin rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

Orijinalden alıntı: Burlero

quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

İtü geomatik mühendisliğiHazırlık okumayı düşünüyorum.sizce en avantajlı yurt hangisi.hangisinde kalmalıyım ?
    Ekleyin hocam

Gümüşsuyu öğrenci yurtları, hazırlığın olduğu Maçka kampüsüne daha yakın, ama orası Makine Fakültesi'nin olduğu yer olduğu için herhalde 1 sene hazırlık okuyacaklara vermezler diye düşünüyorum. Çünkü Geomatik Mühendisliği bölümü Gümüşsuyu'nda değil, merkez kampüs olan Ayazağa'da.

Yani seçenek olarak Vadi-Gök-Gölet yurtları kalıyor, sırasıyla 265-500-600 TL fiyatları.

Peki ayazağadan maçka arası en az kaç dakika yada saat sürer..

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: monurknbr95

quote:

Orijinalden alinti: Burlero

quote:

Orijinalden alinti: marveluis

Itü geomatik mühendisligiHazirlik okumayi düsünüyorum.sizce en avantajli yurt hangisi.hangisinde kalmaliyim ?
    Ekleyin hocam

Gümüssuyu ögrenci yurtlari, hazirligin oldugu Maçka kampüsüne daha yakin, ama orasi Makine Fakültesi'nin oldugu yer oldugu için herhalde 1 sene hazirlik okuyacaklara vermezler diye düsünüyorum. Çünkü Geomatik Mühendisligi bölümü Gümüssuyu'nda degil, merkez kampüs olan Ayazaga'da.

Yani seçenek olarak Vadi-Gök-Gölet yurtlari kaliyor, sirasiyla 265-500-600 TL fiyatlari.

Peki ayazagadan maçka arasi en az kaç dakika yada saat sürer..

Metro cikisi var Ayazaga Kampüsü'nün. Buradan metroya atlarsin, 15-20 dakikada Osmanbey'e varirsin. Rumeli cikisinden cikip, Nisantasi üzerinden dosdogru yürürsün. Yolun sonunda Macka Kampüsü'ne varacaksin. Bu yürüme mesafesi de 15 dakikani alir ortalama. 40-45 dakikani alir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2014; 15:06:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A Twist of Fate

kayıt zamanı gelsek misafir yurdu olayı falan hemen bulunur mu babamla gelsem mesela ? sonuçta hazırlık sinifi belirleme falan yapılacak 5 gün falan kalmak lazım . ya da fazla bi işimiz yoksa akraba da kalabiliriz kaç gün sürer yani burdaki kayıt işi falan . bu arada whatsapp grubumuz var bekleriz
    quote:

Orijinalden alinti: A Twist of Fate

kayit zamani gelsek misafir yurdu olayi falan hemen bulunur mu babamla gelsem mesela ? sonuçta hazirlik sinifi belirleme falan yapilacak 5 gün falan kalmak lazim . ya da fazla bi isimiz yoksa akraba da kalabiliriz kaç gün sürer yani burdaki kayit isi falan . bu arada whatsapp grubumuz var bekleriz

Kur belirleme sinavi zaten kayit günü yapiliyor. Yani 1 gün burada bulunmaniz yeterli. Bunun icin de kalacak yer bulmasaniz da olabilir bence.

• Elektrik Mühendisliği benim beyler herkese hayırlı olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.