Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bu gölet yurtlarnıda fiyatlar nedir ve fiyatlara kahvaltı akşam yemeği dahil mi? @Burlero
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Hocam kadıköye adam arıyorsan bir ara uğrayayım diyorum

Hocam mac vs. Ben de katilmak isterim bir Fenerbahçe li olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden yazıldı mı tam göremedim ama sormak isterim: itü makine kazandım ve hazırlık okuyacağım hangi yurdu tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanis581

Elektronik ve haberlesme muhendisligi (ingilizce) (uolp)

Şimdi konumuza gelip neden hacettepeye hakaret ettiğini anladım tabi normal paranın insanı bir yerlere getirebileceğini düşünen birisi için .
  • ITU İnşaat Mühendisliği

• Bi de bi sorum olucak yurtlar sayfasinda okula yeni girenlere bilgilendirme amacinda yurt fiyatlari teminat ucretleri vs. belirtilmis. Tabloda tek kisilik oda kategorisinde golet yurdu gozukmuyor. Acaba ITU okulda ilk senesini gecireceklere Golet yurtlarinda tek kisilik oda secenegi sunmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

EHM 2. sınfım ben de, tavsiyelere başlayalım yavaştan.

Hazırlığı atlayabilecek gibi hissediyorsanız atlayın, tatil yaparım diyip hazırlık okumayın boş yere.
    Bil101 sınavı oluyor kayıttan sonra bi ara, onu verin sene içinde saçma sapan uğraştırıyor.
    yatay geçiştir, erasmustur hedeflerinizi önceden koyun o not ortalamasına çalışın. genelde insanlar ilk senenin sonunda karar veriyor böyle şeylere, 1 sene genelde boşa gidiyor.

Hazırlık sınavı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ben geçebilmek için kursa gidicem ama ne düzeydeyim bir ayda ne kadar aşama kaydederim bilemiyorum.

ilk bölüm kelime bilgisi ve okuduğunu anlamaya yönelik. cnn.com a gir mesela, herhangi bi haberi zorlanmadan akıcı bi şekilde okuyabiliyor musun? 2. bölüm essay yazma ve listening. listening de birikim işi ama essay yazmanın kuralları var, ben de bilmiyordum geçerken öyle türkçedeki nasıl olur gibisinden hafif sallayarak yazdım idare etti.

• İtü yakınlarında iyi bir dershane arıyorum . Bilen var mı?
  • Burlero kullanıcısına yanıt
    Yaz beni de işletme mühendisliği

• Şehir ve Bölge planlama

@klikya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shipp12 -- 25 Temmuz 2014; 11:22:53 >
  • Genetikçi kimse yok sanırım bana kim yardım edecek yurt hakkında

• SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    Eğer biraz umudun varsa hocam eylüldeki hazırlık sınavına asıl derim. Çünkü eylül diğerlerine göre biraz daha rahat oluyor.

Sınav şöyle birşey: İlk aşamasında 15 aynı anlamlı cümleyi bulma (restatement) sorusu ve 4 reading parçasından 30 şıklı reading sorusu oluyor. İlk aşama 60 puanlıktır. Minimum 30 alınca 2. aşamaya giriliyo. orda da listening ve writing bölümü var. listening yine şıklı. Önce dinleyip not alıypn sonra soruları veriyolar. Writingte de belli essay formatları var gelen soruya göre bir sayfalık bi essay yazıyosun. Sınavı geçmek için iki bölümün toplamından 60 alman lazım. Ama bunun alırken ikinci bölümden de yine minimum 20 almış olmak lazım. Yani 42+18=60 olsa bile kalıyosun :(

Kurs için çoğunluk dil akademisine gider okulda. Hocalar direk bizim okula yönelik eğitim veriyorlar.http://istdilakademisi.com/itu-proficiency-materyal-ofisi.html

İtü hatırlı olsun. Kolay gelsin!!

• Geomatik müh. geliyorum ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mageozik

İtü'de hiçbir yurda yemek fiyatları dahil değildir.Zaten kahvaltı da çıkmaz . Paralı bile yiyemezsin yani

IRONCLAND
    Gümüşsuyu

ozanatahan

En azından maslak kampüsünde tek kişilik erkek yurdu yok zaten.Gümüşsuyunu bilmiyorum.
  • moneyball M kullanıcısına yanıt
    Belli bir süre sonra bu kalabalığı dezavantaj olarak bile görmeye başlayabilirsin . Ben öyle diyim sana (:
    Toplu yaşamanın avantajları var evet ama dezavantajları da fazla

Hem arkadaşın dediği gibi sosyal hayat yurt ile çok bağlantılı bir konu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Zat-ı Muhterem] -- 25 Temmuz 2014; 12:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

peki bu gölet yurtlarnıda fiyatlar nedir ve fiyatlara kahvaltı akşam yemeği dahil mi? @Burlero

Gölet yurtlarında fiyatlar 600 TL'den başlar iki kişilik odalar için, eğer ben tek kalıcam dersen 920 TL'ye çıkar, hatta süit istersen 1000'i geçiyor fiyat.
    Ama standart 2 kişilik odalar 600 TL kişi başı. Kahvaltı akşam yemeği diye birşey yok yurtlarda, ama Gölet yurtlarının hemen yanında Gölet cafe diye yeni biryer açıldı, orada kahvaltı tabağı, menemen vs. yiyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

Önceden yazıldı mı tam göremedim ama sormak isterim: itü makine kazandım ve hazırlık okuyacağım hangi yurdu tavsiye edersiniz?

Gümüşsuyu öğrenci yurtlarını tavsiye ederim. Ama kontenjanı az olduğu için çıkması biraz daha zor.
  • Vadi yurtlarıyla kampüs yerleşkesi bayağı uzak. Ona göre değerlendirin. İtü yazın servis( ne diyorlarsa ona, shuttle?) Koymadı, millet yürüyor o yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi. -- 25 Temmuz 2014; 13:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burlero

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Hocam Proficiency sınavına hazırlık amacıyla 4 ağustos -3 eylül arası maçka kampüsünde (sanırım) writing, reading, sınav denemeleri... içerikli bi kurs varmış, bilginiz var mı? ücertli mi, yararı olan bir olay mı, 1 ay önceden istanbula gelip barınma sorunu çekmeye değer mi?

http://www.itusem.itu.edu.tr/

Hocam sizin şahsi yorumunuz var mı bu konuda rica etsem?

• IRONCLAD kullanıcısına yanıt
    Denildiği gibi makina = gümüşsuyu. Adamlar size özel yerleşke yapmış, tepe tepe kullanın

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.