Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geomatikdeyim ilk sene hazırlık okuycam ve vadi yurdunda kalmayı düşünüyorum.ama sanırım maçka kampüsüne bayaa uzak.ulaşım nasıl olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

Geomatikdeyim ilk sene hazırlık okuycam ve vadi yurdunda kalmayı düşünüyorum.ama sanırım maçka kampüsüne bayaa uzak.ulaşım nasıl olacak ?

hazırlık maçkada diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 26 Temmuz 2014; 2:09:54 >
  • Burlero kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, sanırım 7100 civarı kapatmış. Bu arada beni de ekle elektronik haberleşme
  • Vay be konuyu açan adam ve @rumi. eli opulecek adamlarsiniz. Hele şu harita islerine bayildim. Kampusun haritasini internet uzerinden vermis e mail adresi de veriyor. Daha ne olsun. Ben Anadolunun baska bir yerinde okuyorum yeminle şu sistemlerine bayildim. Bizim universitenin degil haritasini, kazandigim bolumun dogru durust bilgisi yok ders icerigi bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clefairy

İnşaat mühendisliginden arkadasim icin; Bayrampaşa'dan Ayazağa kampüsüne nasıl gidilebileceğini tarif edebilecek olan var mı acaba arkadaslar?

metroyla aksaraya gidip oradan yenikapı-hacıosman hattına geçebilirsin. biraz yürümen gerekir ama. yada metrobüs+metro olabilir.
  • quote:

Geomatikdeyim ilk sene hazırlık okuycam ve vadi yurdunda kalmayı düşünüyorum.ama sanırım maçka kampüsüne bayaa uzak.ulaşım nasıl olacak ?

Herkes çekiyor o yolu ilk sene, ama İstanbul şartlarına göre çok da uzun değil. 45 dakika civarında bir yol var.

Maçka'ya en yakın yurt Gümüşsuyu yurdu, ama orası da Makina Fakültesi'nin bulunduğu yer, ve Makina'cılara bile ilk sene çıkmıyor diye yazıldı bu konuda. 1 sene için imkansız yani orası, belki de Ayazağa'da ders görenlere hiç çıkmıyordur, araştırmadım.

Uzun lafın kısası sabahleyin baya bir kişi gidiyor aynı yolu Vadi'den.

• 6300 sıralama ile itü mimarlık ingilizce kazandım. Yani okuluma en yakın yurt gümüşsuyu. Çıkma olasılığı düşük bir yurt sizce bir şansım var mı? Maddi durum dikkate alınıyorsa da memur çocuğuyum anne çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekimtl

quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Bu BIL101E muaf sınavı hakkında birkaç sorum olacaktı. Öncelikle bu sınavdan muaf olunca alacağımız krediye ne oluyor? Yani eğer zaman harcanmayacak kadar kolay bir ders ise kafadan 1.5 krediyi alma fırsatını neden tepelim ki ? (Tabi muaf sınavına girmemizi tavsiye etme sebebinizi doğru anladıysam) Bununla beraber muaf sınavının içeriği tam olarak ne acaba?

bu sorunun cevabını ben de merak etmiyor değilim.

Beyler öğrendiniz mi tam olarak neymiş ? Bilgisayar tamamda İngilizce olması korkuttu

• quote:

Kaç kez soruldu bu. :)

Harita üzerinde uzak; ama ulaşım zor değil.

Vadi'nin hemen önünden ring kalkıyor. Ring ile Ayazağa Kampüsü'nün metro çıkışına kısa sürede varabilirsiniz. Ha, ringi kaçırırsanız, yürüyerek de 15 dakika sürüyor. Buradan metroya biniyorsunuz. Osmanbey'de iniyorsunuz. Burası da 20 dakika alır hemen hemen. Rumeli çıkışından çıkıp, Rumeli Caddesi'ne giriyorsunuz ve Nişantaşı üzerinden dosdoğru yürüyorsunuz. Yolun sonunda, solda Maçka Kampüsü'ne varacaksınız. Bu yürüme kısmı da 15-20 dakika alır. Yani ortalama 45 dakikada, hadi en kötü ihtimal 1 saatte Maçka'ya Vadi'den ulaşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

quote:

quote:

Bu BIL101E muaf sınavı hakkında birkaç sorum olacaktı. Öncelikle bu sınavdan muaf olunca alacağımız krediye ne oluyor? Yani eğer zaman harcanmayacak kadar kolay bir ders ise kafadan 1.5 krediyi alma fırsatını neden tepelim ki ? (Tabi muaf sınavına girmemizi tavsiye etme sebebinizi doğru anladıysam) Bununla beraber muaf sınavının içeriği tam olarak ne acaba?

Beyler öğrendiniz mi tam olarak neymiş ? Bilgisayar tamamda İngilizce olması korkuttu

Bilgisayarcılara yok Bil101E, o yüzden cevaplayamıyorum.

• Hocam ortalama bir ingilizceyle beraber şu 1 ayda azda olsa çalışıp bu sene hazırlık okumuş bi arkadaştanda ders kitabını alıp kendim çalışsam hazırlığı geçebilecek duruma gelir miyim sizce? Essay yazmaya filan da dahil bu çalışmaya ? 61 ile bile geçsek kafidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alinti: -Sniper-

Hocam tarihleri biraz ters kaliyo bana yani gerekirse bazi olaylardan vazgeçmem gerekicek kurs için bu açidan çok tedirginim hazirligi en azindan irregural sekilde bitirmek istiyorum ingilizcem fena sayilmaz ama nasil hareket etmeliyim bilemiyorum yorumlarinizi bekliyorum bu açidan

Irregular olursun. 1 yariyil var önünde. Ocaktaki Proficiency ile hazirlik sinifini atlayacak düzeye gelirsin rahat.

Evet hocam benimde niyetim şuan bu, çok teşekkürler yorumlar, cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

quote:

quote:

Hemen cevap veriyorum;

Öncelikle ben bilgisayar bölümünde değilim yani bu işlemleri bilfiil yaptım.

Muaf olursanız 1.5 kredi vermiş gözüküyorsunuz ama transkripte(İTÜ'de karne bir nevi) M( Muaf ) diye geçiyor. Not etkisi olmuyor.
    Muaf olun derim, bu derseten AA almak başarı. Neden? Çünkü gelen soruları bilgisayar ortamında cevaplandırıyorsunuz, sorular havuzdan rastgele geliyor ve garip sorular, misal "2012 yılında kaç tane websitesi kurulmuştur"
    Dolayısıyla cengaverlik yapıp ben dersi veririm demektense muafiyet iyidir, ortalama düşürmez. Ayrıca hatırlatayım, muafiyete yalnızca bir sefer girebilirsiniz.

@Kaya Eyvallah, sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Monte Cristo Kontu

6300 sıralama ile itü mimarlık ingilizce kazandım. Yani okuluma en yakın yurt gümüşsuyu. Çıkma olasılığı düşük bir yurt sizce bir şansım var mı? Maddi durum dikkate alınıyorsa da memur çocuğuyum anne çalışmıyor.

Aynı zamanda tercih listemin en başına kondurmuştum İtü mimarlığı. Gümüşsuyu yurdunun çıkması benim için çok iyi olacak, şansı var mı?
  • Hazır mimar lafı geçmişken söyleyeyim, mat hocaları sizi sevmez mat104 lerde dikkat edin
  • ELOHAB niye gerilemiş anlamadım.
  • Hocam çok soru soruyorum ama aslında merak ettiğim bu derste ne sorulduğu yani Türkçe olarak bi izah etseniz nedir ne değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi.

Hazır mimar lafı geçmişken söyleyeyim, mat hocaları sizi sevmez mat104 lerde dikkat edin

yazdım aklıma
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.