Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rumi.

Kulüpler günü var. O gün gidip kayıt yaptır. Seçmelere alırlar. Seviye yüksek değil, kalıba bakarlar@moneyball

Twist of Fate : otomasyonu ara, oradan sana yardımcı olurlar. Otomasyonun sitesi ilk mesaja yazdım

Peki klüpler günü ne zaman oluyo. Hangi ayda. Kaçırmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Hocam yanlışınız olmasın. Gölette de tuvalet ve banyo odada değil bildiğim kadarıyla. Sadece Gökte odada

Oda değil de, daire. Daire de 3 odadan oluşuyor.

Koridorda değil ama.

Koridorda ortak kullanımda olmasından iyidir daire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moneyball

quote:

Kulüpler günü var. O gün gidip kayıt yaptır. Seçmelere alırlar. Seviye yüksek değil, kalıba bakarlar@moneyball

Twist of Fate : otomasyonu ara, oradan sana yardımcı olurlar. Otomasyonun sitesi ilk mesaja yazdım

Ekimdeydi hatırladığım kadarıyla.
  • Iyidir tabi (:
    Özellikle vadinin tuvalet sicili göz önünde bulundurulduğunda (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtburs.itu.edu.tr'ye giriş yapamıyorum, Sis de çalışmıyor şifremle.
    Hadi sis kayıttan sonra da yurtburs'a giremeden nasıl yurt başvurusu yapacağım?
  • Peki itü yurtlarına ne zaman başvurmam gerekiyo. Gölet düşünüyorum. Mesela kyk yurdu gibi çıkmama ihtimalı varmı. Yanımda kalacak kişiyi seçebiliyomuyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2.veya 3.hafta demişlerdi bize

• quote:

Orijinalden alıntı: mondfinsdernis

Elektronik ve haberleşme mühendisliği

sıralaman ve okul puanı eklenmeden ham puanın kaçtı acaba ?
  • moneyball M kullanıcısına yanıt
    Ekimdeydi sanırım. Buradan duyururuz onu

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

yurtburs.itu.edu.tr'ye giriş yapamıyorum, Sis de çalışmıyor şifremle.
    Hadi sis kayıttan sonra da yurtburs'a giremeden nasıl yurt başvurusu yapacağım?

yurtburs.itu.edu.tr adresine giriş yapmanız gerekmiyor. Yurt başvurusu için yurtkayit.itu.edu.tr adresinde giriş yapmanız lazım; ama site şu an etkin değil zaten.

Okul kaydından sonra SIS ve diğer sayfalar için giriş yapabileceğiniz bir kullanıcı adı ve şifre olacak.

SIS ile zaten hazırlık sınıfına kalacaksanız bir işiniz yok.
  • Burlero kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de işletme mühendisliği kazandım bu sene (%30 ing.) bir soru da ben sorayım hazırlığı bir dönemde gecmek için A ya da B kurundan başlamak gerekiyormuş doğru mu

• quote:

Peki itü yurtlarına ne zaman başvurmam gerekiyo. Gölet düşünüyorum. Mesela kyk yurdu gibi çıkmama ihtimalı varmı. Yanımda kalacak kişiyi seçebiliyomuyum

Yurt başvuruları ile ilgili duyuru:http://yurtburs.itu.edu.tr/duyurular/universiteyi-yeni-kazanan-ogrencilerimizin-dikkatine.html

KYK yurtları gibi İTÜ yurtlarının da çıkmama olasılığı var tabii. Yedek listeye kalıyorsunuz böyle bir durumda.

İlk yıl oda arkadaşı seçemiyorsunuz. Sonraki yıllarda oda arkadaşı, blok ve yatak seçme olanağınız var.

• bi sarisin degil kullanıcısına yanıt
    A ve b ocaktaki sınava girebilir, yani evet. A kuruyken geçemezsen ocakta b ye düşüp ikinci dönem devam edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi. -- 25 Temmuz 2014; 21:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi sarisin degil

Merhaba ben de işletme mühendisliği kazandım bu sene (%30 ing.) bir soru da ben sorayım hazırlığı bir dönemde gecmek için A ya da B kurundan başlamak gerekiyormuş doğru mu

Doğru. Sadece A ve B kuru öğrencilerinin hazırlık sınıfını tek yarıyılda okuma, yani ocak ayındaki Proficiency'e girip, yeterli puanı alarak hazırlık sınıfını atlama, yani Irregular olma olanağı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Twist of Fate

quote:

Amerikan futboluyla ile ilgili bilginiz varmı. İtü hornets. Ben lisede kısa bi dönem oynadım. Ünidede oynayabilirmiyim. Yoksa seviye çokmu yüksek?

kardeşim benim de hayallerimden biri takımda olabilmek ama senin gibi şanslı değildim lisede yoktu oyle şeyler. hiç bi bilgim yok ama en azından antrenmanlara katılmak isterim . antrenmanlar ağır geçiyormus bu arada :)

İTÜ hornetse ben de katılmak istiyorum . Daha önce hic oynamadım. Ne gerekiyor katılmak için ? Herhangi bir ücret (forma vs.) ?

• Okul numaramızın sonu bölüme giriş sıramız mıymış bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Okul numaramızın sonu bölüme giriş sıramız mıymış bilgisi olan var mı?

Evet ama, o her bölümde direkt giriş sıranızı vermiyor.

Çünkü bazı bölümlerde son 3 hane 001'den başlıyorken, bazı bölümlerde, atıyorum, 101'den başlıyor.
  • Uzay mühendisliği.

• Bu kullanıcı adı ve şifreler kayıtta verilecek, ondan önce hiç bir itü sitesine kullanıcı girişi yapamazsınız. Muafiyettir vs, kayıttan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Bu BIL101E muaf sınavı hakkında birkaç sorum olacaktı. Öncelikle bu sınavdan muaf olunca alacağımız krediye ne oluyor? Yani eğer zaman harcanmayacak kadar kolay bir ders ise kafadan 1.5 krediyi alma fırsatını neden tepelim ki ? (Tabi muaf sınavına girmemizi tavsiye etme sebebinizi doğru anladıysam) Bununla beraber muaf sınavının içeriği tam olarak ne acaba?

bu sorunun cevabını ben de merak etmiyor değilim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.