Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Vadiye ne getirmek gerek arkadaşlar? Terlik,bardak falan? Bir de temizlik işi nasıl oluyor oda temizliği çamaşır yıkama falan?

Bardak ve terlik tabii ki getireceksiniz. Elbise askısı getirin, burada yok. Üçlü/çoklu priz getirin. Saç kurutma makinesi getirin. Ütü getirmenize gerek yok, yurttan alabiliyorsunuz. Çamaşır deterjanı getirin. Eğer sık sık çay, kahve, sıcak çikolata, çabuk çorba vb. tüketen biriyseniz, 4. ya da 5. kat gibi damacana çıkarması zor bir kata düşmeniz ve siz dahil koridordaki kimsenin damacana çıkarmaya yanaşmaması riskine karşı, Kettle getirmenizi öneriyorum. (Koridorlarda sebil var ve sıcak su da akıyor.) İsterseniz yurdun verdiğine alternatif olarak kendi nevresimlerinizi getirebilirsiniz.

Temizlik görevlileri var. Her gün odalara gelip çöp kutularını boşaltıyorlar. Haftada 2 kez odaları temizliyorlar. Tuvalet ve banyoyu da her gün temizliyorlar.

Vadi Yurtları'nın çamaşırhanesi ortak kullanımda. 7/24 açık. Çamaşırlarınızı biriktirdiğiniz torbayı, fileyi vb. alıp, çamaşırhaneye gidiyorsunuz. Boş bulduğunuz bir makineye atıyorsunuz. Deterjan ve -kullanıyorsanız- yumuşatıcı size kalmış, yurt temin etmiyor.

• Gölette kalan birilerine sorum tuvalet banyo dairede tek mi ? Yani anladigim kadariyla dairede 4 oda var ve 8kisi kalıyor bu 8 kişiye tek tuvalet banyo mu var ?
    Birde ben tam olarak bilmiyorum ama şimdi ben kartımi kredi kartı özellikli istedim bu aynı zamanda para yatirabilecegim bi hesapta olacak mı yoksa sadece kart borcu için mi para yatirabilecegim ? Kullanan birileri yardimci olursa sevinirim ona göre kendime hesap actirmayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burslar konusunda ufak çaplı bir arastirma yaptım ama hepsinde başka bir Vakıftan burs almaması gerekiyo diyor şimdi ben hepsine başvurmalı mıyım yoksa birini seçip mi basvurayim

• quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

Burslar konusunda ufak çaplı bir arastirma yaptım ama hepsinde başka bir Vakıftan burs almaması gerekiyo diyor şimdi ben hepsine başvurmalı mıyım yoksa birini seçip mi basvurayim

Hepsine başvur. Takma ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

Beyler cuma günü makine müh. oryantasyonu var. Ama ben ve bir cok kisi hazirliga kaldik. Oryantasyona gidilmeli mi, yoksa seneye, hazirligi gectikten sonra mi gitmek lazim? Cünkü pazartesi günü hazirligin kendi oryantasyonu var zaten

Hocam hazırlığın oryantasyonu pazartesi olduğunu nerden çıkardınız?
    Bize verilen kağıtta zaten hazırlık oryantasyonu 11-12 yazıyor.benim de yarın öğleden sonra istersen görüşebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Hcvl kullanıcısına yanıt
    Ydy.itü sitesindeki akademik takvimden bakarsan, 15 agustos öğretim yılı başlangıcı ve oryantasyon yazıyor.

Pm atarsan sevinirim
    Yarın gelicem, görüşürüz neden olmasin

• quote:

Ydy.itü sitesindeki akademik takvimden bakarsan, 15 agustos öğretim yılı başlangıcı ve oryantasyon yazıyor.

Pm atarsan sevinirim
    Yarın gelicem, görüşürüz neden olmasin

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR]

Kayıt günü vermişlerdi bunu.

• Arkadaşlar vadide kalacak olanlar laptop filan götürecek misiniz ?
  • hepsine basvurup 2 tane cıkarsa mesela alsak sıkıntı olur mu

bazıları yanlıs bılgı verılırse bursu kesıp verdıgı mıktarı faiziyle birlikte alınır dıyodu da :D
  • Burak Hcvl kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum, kayıt günü bana da verildi. Ama o, lisans öğrencilerinin hepsine verildi ve mesela sis.itü.edu.tr ye baktığında hazırlık sinifiyla ilgili birşey yok orda... Biz hazırlık öğrencileri, ydy.itü.edu.tr ile daha çok muhatap olucaz... Gir o siteye, akademik takvimi bul ve bak. 15 haziran, oryantasyon diyor...

• quote:

Onu biliyorum, kayıt günü bana da verildi. Ama o, lisans öğrencilerinin hepsine verildi ve mesela sis.itü.edu.tr ye baktığında hazırlık sinifiyla ilgili birşey yok orda... Biz hazırlık öğrencileri, ydy.itü.edu.tr ile daha çok muhatap olucaz... Gir o siteye, akademik takvimi bul ve bak. 15 haziran, oryantasyon diyor...

11-12 olan daha genel bilgiler için.

15 inde olan ıse dırek hazırlık heralde zaten okul 15inde baslıyo ılk gun hazırlık kampusunu fılan tanıtırlar o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Arkadaşlar vadide kalacak olanlar laptop filan götürecek misiniz ?

Ben götüreceğim. Götürmememiz mi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Yok bende götüreceğimde internet içn bir kablo lazım mış nasıl bir kablo bu acabA?Ethernet kablosumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Yok bende götüreceğimde internet içn bir kablo lazım mış nasıl bir kablo bu acabA?Ethernet kablosumu

Bildiğin Cat 5 tipi Ethernet kablosu, evet. Ağ bağlantısı üzerinden dağıtılıyor Internet.

• s3volcanfrais kullanıcısına yanıt
    Hocam bu üniversitenin genel oryantasyonuymuş hazırlığınki kurlar belli olunca belirli saatlerde dediğin tarihlerde olacakmış. Bugün arkadaşım gitti o dedi. Bunda üniversiteyle alakalı bilgiler verilecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

hepsine basvurup 2 tane cıkarsa mesela alsak sıkıntı olur mu

bazıları yanlıs bılgı verılırse bursu kesıp verdıgı mıktarı faiziyle birlikte alınır dıyodu da :D

Çok büyük iki kurum olmadıkça sorun olmaz. Birbirlerini takip ettiklerini, bursiyerlerinin başka yerden burs alıp almadıklarını araştırdıklarını sanmıyorum pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfgear444

quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

Ben vadide kalmıyorum ama neler getirmen gerektiğini söyleyebilirim. Temizlik ürünlerini(tuvalet kağıdı, sabun, traş bıçağı vs.) yanında getirmene gerek yok. kampüs içinde şok market var ordan alabilirsin. Terlik, bornoz veya havlu, internet kablosu, üçlü priz getirebilirsin kıyafetlerine ek olarak. Vadide mutfak yok, tava ya da tencere getirmen bir anlam ifade etmeyecek. Nevresim, yastık, yastık kılıfı, battaniye yurt tarafından sana verilecek eşyalar. İstersen kendin de getirebilirsin.(KYK yurtlarında buna müsaade etmiyolar diye biliyorum.) Kahve kupanı da çantana sığdırabilirsen getirebilirsin, olmadı şokta da var ama ben onları pek beğenmiyorum. Unuttuğum birşey varsa diğer arkadaşlar ekleyebilir.

Bu surecte nerede kaldin peki ? Yani ozel yurtlar anlasma istiyor hep malesef

Hangi süreçten bahsettiğini anlamadım ama gölette kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

Burslar konusunda ufak çaplı bir arastirma yaptım ama hepsinde başka bir Vakıftan burs almaması gerekiyo diyor şimdi ben hepsine başvurmalı mıyım yoksa birini seçip mi basvurayim

Hepsine başvur. Takma ona.

hocam burs konusunda benide aydınlatır msınz
    itü endüstri sıralama 5.5k
  • ilk sene kitapları nerden alıyorsunuz kütüphane ve bina kırtasiyeleri dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Vadiye ne getirmek gerek arkadaşlar? Terlik,bardak falan? Bir de temizlik işi nasıl oluyor oda temizliği çamaşır yıkama falan?

Bardak ve terlik tabii ki getireceksiniz. Elbise askısı getirin, burada yok. Üçlü/çoklu priz getirin. Saç kurutma makinesi getirin. Ütü getirmenize gerek yok, yurttan alabiliyorsunuz. Çamaşır deterjanı getirin. Eğer sık sık çay, kahve, sıcak çikolata, çabuk çorba vb. tüketen biriyseniz, 4. ya da 5. kat gibi damacana çıkarması zor bir kata düşmeniz ve siz dahil koridordaki kimsenin damacana çıkarmaya yanaşmaması riskine karşı, Kettle getirmenizi öneriyorum. (Koridorlarda sebil var ve sıcak su da akıyor.) İsterseniz yurdun verdiğine alternatif olarak kendi nevresimlerinizi getirebilirsiniz.

Temizlik görevlileri var. Her gün odalara gelip çöp kutularını boşaltıyorlar. Haftada 2 kez odaları temizliyorlar. Tuvalet ve banyoyu da her gün temizliyorlar.

Vadi Yurtları'nın çamaşırhanesi ortak kullanımda. 7/24 açık. Çamaşırlarınızı biriktirdiğiniz torbayı, fileyi vb. alıp, çamaşırhaneye gidiyorsunuz. Boş bulduğunuz bir makineye atıyorsunuz. Deterjan ve -kullanıyorsanız- yumuşatıcı size kalmış, yurt temin etmiyor.

Cevap için çok teşekkürler.3lü prizi unutmuşum valla yarın alacağım :D

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.