Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar FIZ-113 dersimde sadece FEB yazıyor ama dersliği belirtmiyor. Ben de heralde ilk hafta yoktur diye gitmedim ama şu an tedirginim. Bir bilgisi olan var mı? Yada programında dersliği yazmayan?
    Hocanın adı Vakıf Kemal Önemli, crn 14995.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 12 Eylül 2014; 8:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzey belirleme sınavı sonucu bugün açıklanacaktı, sitede öyle yazıyordu ama hâlâ bir hareket yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

Düzey belirleme sınavı sonucu bugün açıklanacaktı, sitede öyle yazıyordu ama hâlâ bir hareket yok...

Aynen hocam bende onu yazacaktım siz yazmışsınız sınav bugün açıklanacak dediler halen bir şey yok ..
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    UOLP öğrencilerininki gece açıklandı. Ama biz lisans öğrencilerininki yok... Acaba bir sorun mu çıktı derken; "ne sorunu olacak lan" diyerek, düşünmüyorum şu an...

• Vadi'ye yakın kahvaltı yapılacak bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Vadi'ye yakın kahvaltı yapılacak bir yer var mı?

Arkada büfe var onun dışında vadi kafe var.

• Arkadşlar sonuçlar burda açıklanmış galiba ama ben 9 haneli numarayı filan bilmiyorum hazırlık kur beirleme sonuçları demi bunlar ?

http://www.ydy2.itu.edu.tr/yeterlilik/
  • Yok dostum bu değil :) bu yeterlilik sinavi sonuçları

• monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Degil muafiyet sinavi. Kur belirleme sinavina giris kagidinda PİN yaziyor muydu? Ben onu bakmadan attim da

• Harbi lan gerekcek mi acaba

• *siteci* kullanıcısına yanıt
    hocanın odasına gidiyorsun böyle durumlarda, kapısında oluyor nerde ders olduğu yazısı. bazen de koridor girişine falan asıyorlar, tadilat var ya bizim binada ondan karışıklık var bu hafta.

• Arkadaşlar kurlar ne zaman açıklanır acaba?
  • rusinka R kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle açıklamayacaklar herhalde

• Acaba neden açıklamadılar? Okuldan soğudum resmen
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleus -- 12 Eylül 2014; 23:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Acaba neden açıklamadılar? Okuldan soğudum resmen

Açıklamayacaklarsa küçük bir duyuru yapmaları gerekmez mi?
    Eğer açıklayacaklarsa 23.59'u mu bekliyorlar? Anlamadım.
  • Hala açıklamadılar ya :(

• Açıklandı

B1+

Kurların sıralaması nasıl oluyor bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleus -- 12 Eylül 2014; 23:22:39 >
  • B1+ Seviyesi (üst-orta seviye/upper-intermediate): Bu öğrenciler genellikle bir dönem sonunda yeterlilik sınavını geçebilecek seviyededirler. A seviyesindeki öğrencilerin çoğu daha önceden İngilizce eğitimi almış durumdadır. Genellikle zayıf oldukları alan yazma becerisidir.

B1 Seviyesi (orta seviye/intermediate): Daha önce İngilizce ile tanışmış, fakat yazılı ve sözlü İngilizceye hakim olmayan öğrencilerdir.

A2 Seviyesi (alt-orta seviye/pre-intermediate): Genellikle daha önce İngilizce dersi görmüş olsalar da, temel bilgileri de hatırlamayan öğrencilerdir.

A1 Seviyesi (başlangıç seviyesi/beginners): Çok az İngilizce eğitim görmüş ya da hiç görmemiş öğrencilerdir ve yoğun bir müfredata gereksinim duyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 12 Eylül 2014; 23:37:21 >
  • Beyler A1 düzeyi, ne oluyor sıralamada?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.