Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk günden ders var mı oyksa ders saatini diger günler için mi koymuslar ??

bi de 2 hafta sonraki sınavda c den direk a ya atlama sansımız var mı yoksa sadece 1 sınıf mı cıkarıyolar cunku b kuru oglen saati ona gıtmek ıstemıyorum c de 8.45 cok erken. A 10.30 tam ideal saat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .1327. -- 13 Eylül 2014; 2:45:00 >
  • Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bakamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya acilmiyor arkadaslar yukleyen bir upload edip paylassin bir zahmet mediaire yandex filan

• quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Dosya acilmiyor arkadaslar yukleyen bir upload edip paylassin bir zahmet mediaire yandex filan

+1

• Arkadaşlar b1 kurundayım başka b1 olan var mı saat 15 . 00 diyor ama dersler hergün saat 3 temi gideceğiz valla çok iyi olur benim için :D

Buda pdfnin linki
    http://www.mediafire.com/view/qcv44bcl8fad0bz/Placement_Results.pdf
  • Merkezi yerleştirme puanıyla geçiş yapıp düzey belirleme sınavına giren var mı?
  • Iron Sky kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme dediğin, lys mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

Merkezi yerleştirme dediğin, lys mi?

Evet üniversite puanıyla yatay geçiş.Ben bu şekilde bahar yarıyılında kayboldum, düzey belirleme sınavına girdim fakat sonuç listesinde adım yok. Üniversiteyi arıyorum fakat otomasyon sürekli meşgul. Sanırım okula gitmem gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

ilk günden ders var mı oyksa ders saatini diger günler için mi koymuslar ??

bi de 2 hafta sonraki sınavda c den direk a ya atlama sansımız var mı yoksa sadece 1 sınıf mı cıkarıyolar cunku b kuru oglen saati ona gıtmek ıstemıyorum c de 8.45 cok erken. A 10.30 tam ideal saat :D

bir sınıf atlanabiliyor

• B1+ olmuşum çok şükür. Ya şu inertenete bağlanma işini detaylı anlatabilecek bir hayırsever var mı beceremedik bi' türlü.

• Ilk gun sadece oryantasyona mi gidicegiz simdi? Bir de gezi parkindan sonra macka kampusune nasil giderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

B1+ olmuşum çok şükür. Ya şu inertenete bağlanma işini detaylı anlatabilecek bir hayırsever var mı beceremedik bi' türlü.

Dostum ben daha yurda gelmedim yarın yerleşeceğim ama google a vadi yurdu internete bağlanma yaz orda en üstteki sitede detaylı bir şekilde anlatılıyor..
  • Arkadaşlar yarın yurda gidip kayıt yaptırabilir miyim?
  • İstanbul da Kyk ya 248i yedeği almışlar en son haberiniz olsun.Cuma mackada yurttan yuzyuze sordum.

• monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Aksam 17.00 dan önce gelirsen yerlesebilirsin görevli memur 17 ye kadar duruyomus

• Vadi yurdunda olan geomatikçi yok mu arkadaşlar.Varsa ulasabilir mi 2014 girisliler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

Aksam 17.00 dan önce gelirsen yerlesebilirsin görevli memur 17 ye kadar duruyomus

Pazar gunu oldugu icin farketmiyor demi

• quote:

quote:

Sorun olmaz ben de bugün sabah geldim sadece görevliden anahtari ve nevresimleri aliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

quote:

quote:

Sorun olmaz ben de bugün sabah geldim sadece görevliden anahtari ve nevresimleri aliyosun

Ben belgeleri henüz vermedim, onları verince mi oda numaramızı falan verecekler? Nereye vereceğiz onları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

quote:

quote:

Ben belgeleri henüz vermedim, onları verince mi oda numaramızı falan verecekler? Nereye vereceğiz onları?

Valla ben de gelmeden önce aradim simdi gelip yerlesebilirsiniz belgeleri hafta ici müdüriyete verceksin dediler.Sadece ögrenci kimligin ve normal kimlogin yetiyo.Belgeleri pazartesi vercem ben

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.