Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir de radyoya katılma durumu varmış galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta biri "Şimdi yarın ders saatinde mi gideceğiz yoksa oryantasyon saatinde mi?" demiş. Altına da başka biri "Hangisi daha erkense" demiş. Kafam karıştı. Ben sadece oryantasyona gireceğiz diye biliyordum. Yoksa lisedeki gibi ders arasında hadi çocuklar konferansa tarzı mı olacak

• Yarın ders saatinde mi gidicez yoksa oryantasyona mı?

Edit:sanırım derse gidiyoruz çünkü akademik Takvimi 15 eylülde hem ders başlangıcı ayrı olarak da oryantasyon diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DündenBugüne -- 14 Eylül 2014; 19:31:22 >
  • Geçen sene ders saatinde gitmiştim hoca kısa konuştu hemen bıraktı. 2 saat oryantasyonu beklemek zorunda kalmıştım.

Edit:Yurda gidecekler biraz erken gitseydiniz keşke cam kenarlarını kapardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 14 Eylül 2014; 20:00:20 >
  • Arkadaşlar 10 lira İstanbul karta yukledik ama aktif etmek gerekirmi yarin kullanicam çünkü.

• Vadide kalıpta hub adresini bilen var mı ?
  • ultraghost U kullanıcısına yanıt
    evet kartı bıdaha okuttugunda aktıf etmek ıstıyo musun gıbı bı soru cıkıcak evet dıyınce 10 tl yı alıcak sonra akbıl ogrencı olucak
  • sınıflar nıye hala bellı olmadı ???

yarın gıdınce mı ogrenıcez
  • Bu sitede belli olmuş sınıflar ama açılmıyor hatalı link yollamışlar

http://www.ydy.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=3374
  • b1 in ders programı olan var mı beyler bugün için 3te başlıyor galiba de mi normalde 13.30?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatırlaa

b1 in ders programı olan var mı beyler bugün için 3te başlıyor galiba de mi normalde 13.30?

evet,o 15.00 sadece bugüne özelmiş.
  • B1 herhangi bi günde saat 10.30 da başlıyomus ama sınıftan sınıfa da değişiyomus. B1-16 hangi gün 10.30 bimen var mi ? Bilmiyosaniz da bulabilecegimi düşündüğünüz bi yer var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

B1 herhangi bi günde saat 10.30 da başlıyomus ama sınıftan sınıfa da değişiyomus. B1-16 hangi gün 10.30 bimen var mi ? Bilmiyosaniz da bulabilecegimi düşündüğünüz bi yer var mı

+1 benimde b1-11 ama hangi gün 10.30 da başlıyor bilmiyorum nerden öğrenebilirim bunu ?
  • Şu steam grubunun aktif olmaması dolasıyla yeni grup kurdum steamde hesabı olan varsa gellin birlikte oynarız.

http://steamcommunity.com/groups/ITU2
  • Hazırlık için kitapları ne yapıyorsunuz beyler? Yakınlarda satan var mı uygun fiyatlı olanları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi.

Şu steam grubunun aktif olmaması dolasıyla yeni grup kurdum steamde hesabı olan varsa gellin birlikte oynarız.

http://steamcommunity.com/groups/ITU2

Kurbandan sonra laptopu aliyim oynariz
    @hatırlaa valla bizim A1 pldugu icin sadece SAS 1-2 kullanilcakmis ilk aylar aldim onlari okuldan. Gerisini 2.elciden tamamlicam

• Merhaba, ben 12.sınıf öğrencisiyim 450 SBS ortalamam ile anadolu lisesinde okuyorum, ben deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyup kaptan olmak istiyorum ama bugün öğretmenim sen üniversiteyi kazansanda lisede denizcilik lisesinde okuyanlar senden daha iyi yerlere gelicekler onlar daha ön planda olucaklar dedi benimde aklıma takıldı sormak istedim.(((((((((( ve birde hangi üniversite daha iyi(hem iş bulma olasılıgı,eğitim,refarans olma,maaşın artması gibi) cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...
  • Ya merak ettigim biesey var, biz kredisiz bir dersten kalirsak ortalamayi etkilemeyecek fakat cap,yandal,erasmus,yatay gecis vs konularini etkiliyor mu?

devamsizlik yapmayi dusunuyorum da birine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Kargan

Ya merak ettigim biesey var, biz kredisiz bir dersten kalirsak ortalamayi etkilemeyecek fakat cap,yandal,erasmus,yatay gecis vs konularini etkiliyor mu?

devamsizlik yapmayi dusunuyorum da birine.

Bilmiyorum onu.

Ama geçmenizi öneririm. Sonra başınıza dert almayın.
  • ben vadi yurtlarında kalıyorum da şu dc++'ı kullamak istedim ancak çalışan bir hub adresi bulmamadım yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.