Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat Kargan

Ya merak ettigim biesey var, biz kredisiz bir dersten kalirsak ortalamayi etkilemeyecek fakat cap,yandal,erasmus,yatay gecis vs konularini etkiliyor mu?

devamsizlik yapmayi dusunuyorum da birine.

Bildiğim kadarıyla yandal,çap, yataya başvurabilmek için 1. Yıl ders programında bulunan bütün dersleri alıp vermiş olman gerekiyor. Ders programında olan bir kredisiz ders ise kalmamanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bisey sorucam eger ortalamam yeterse 1.sınıf bıtımınde hem bolumler arası gecıs hem de 2.sınıfa baslarken erasmus programına gıdebılıyo muyuz yenı gectıgımız bolumle ?
  • ya ben şuan çok kararsizim 12 sınıfın meslek seciyorum deniz ulaştırma isletme mühendisliğini düşünüyorum ama ben kazanırsan 5sene sonra mezun olacağım sizce o zaman is bulmak zorlaşır mi ve maaşlar düşer mi acaba yada is bulmak zor olsana İTÜ Deniz ulaştırma isletme müh. Mezun olsam akedemik ortalamam yuksek olsa İspanyolca İngilizce ve Rusça ogrensem yinede yuksek maaş alamazmiyim lütfen beni bilgilendirir misiniz ???

• Merhaba,

DGS ile itü bilgisayar mühendisliğini kazandım. P.tesi günü ders programım belli oldu ama ancak işlerimi toparlayabilip derslere girebilicem. Derslerin işlendiği fakulteler binalarla ilgili yardıma ihtiyacım var ders programı şu şekil;

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR]

EEB 5103
    FEB
    FEB LAB-G
    MED A12
    EEB 5102
    INB A302

bu dersliklerin binaların yerlerini, açılımlarını tarif edebilecek arkadaş varsa çok iyi olur.

• EEB Elektirk Elektronik Binası anlamına geliyor.sorduğun derslikler 1.katta olup girişten sonra koridordan düz yürüyeceksin.Kat inip çıkmana gerek yok yani.FEB labları fakültenin girişinde oklarla anlatılmış oluyo girişteki güvenlik de yardımcı olur o konuda.İNB İnşaat Binası anlamında.Sınıfta 3.katta çıkınca yine kat planları var her katta.MED Merkezi Derslik anlamında.Süleyman Demirel Kongre Merkezinin hemen altında oluyo bu bina.Metro kapısından girince turnikeden geçersin.Biraz aşağı inince kongre merkezi çıkar karşına.Az daha inersen MED zaten baya hummalı bi çalışma var şu an anlarsın inşaat malzemesi kaynıo maşallah kampüsüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

ilk günden ders var mı oyksa ders saatini diger günler için mi koymuslar ??

bi de 2 hafta sonraki sınavda c den direk a ya atlama sansımız var mı yoksa sadece 1 sınıf mı cıkarıyolar cunku b kuru oglen saati ona gıtmek ıstemıyorum c de 8.45 cok erken. A 10.30 tam ideal saat :D

sınavdan 70 alırsan 1 üst kura. 90 üstü alırsan 2 üst kura çıkılabiliyor diye biliyorum ben.
  • alm.oz A kullanıcısına yanıt
    bina kodları
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • Arkadaşlar genel kimya lab dersi alan var mı ?Deney numaraları varmış,her grup o numarasına göre deneyden başlıyomuş.bu numarayı nasıl öğreniyoruz bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardblack

Arkadaşlar genel kimya lab dersi alan var mı ?Deney numaraları varmış,her grup o numarasına göre deneyden başlıyomuş.bu numarayı nasıl öğreniyoruz bilen var mı ?

İlk ders hocanız başlayacağınız deney numarasının yazdığı kâğıdı size göstermiş olması lazım. Göstermediyse bile bu hafta güvenlik sınavı var zaten deney yok. Hocana sorup öğrenirsin.

• bu kredi kartli itü öğrenci kimliği uygulaması nedir arkadaşlar? yanlışlıkla seçtim şimdi standart karta geri dönemiyorum :s
    sana en çok yarayacak bilgi kimya labının yeri olacak onu anlatayım. öncelikle febin giriş kapısından girmeyi unut. med'in yanından giren bir yol var ordan gir dümdüz git febin arka kapısına çık. o kapıdan girince f, g, h kimya lablarının olduğu kata giriş yapıyorsun.

• Beyler geomatik vatsap grubu var mi

• Teşekkürler @Le Blanc

Acil bi sorum var şimdi benim salı günü sabah 8.30 dan 11.30 a kadar mat101e dersim var ardından 4 saat arayla kimya dersi var ben aynı dersi saat 11.30 da başlayanı buldum. o dersi bırakıp bunu alma ihtimalim var mı ? öğrenci işleri bu ders programını direk bana verdiler sormadan etmeden arada ki boşluklara bakmadan. Öğrenci işlerine gidip rica etsem o dersi kaldırıp 11.30 daki dersi koyarlar mı programa ?

Teşekkürler
    değiştirmezler. ayrıca ikinci hafta matematikten sonra kimya mı çekilir diye derse gitmezsin tecrübe ile sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

değiştirmezler. ayrıca ikinci hafta matematikten sonra kimya mı çekilir diye derse gitmezsin tecrübe ile sabittir.

Normal öğrencilerin kayıtları falan bittikten sonra geçen hafta benim ders programımı başka birinin programını kopyalayarak oluşturdular ingilizce dersinden muaf olduğum için muhtemelen o boşluk ondan oluştu. Arada 4 saat boşluk var şaka gibi bi çözümü olmalı
    ben de ilk dönemimde 08:30-10:30 arası fizik, 15:30-17:30 arası fizik lab alıp günü tamamlıyordum ilk dönemlerde oluyor. programındaki dersi değiştirmek için anca sistemin yanlışlıkla 1 dk aralıklı iki dersin yerini çok alakasız vermesi gerekiyor, mesela ilk ders ayazağa ikinci ders taşkışla'da gibi. onun dışında normal şeyler bunlar ilk dönem denk gelebiliyor.
  • haftasonları ne yiyorsunuz ya
  • Selam gençler.

Makul ücretler karşılığında aşağıdaki derslerden ödevleriniz yapılır, yardımcı olunur. İlgilenenler PM atabilir.

BIL105E
    BLG221 & BLG233 Veri Yapıları / BLG221E & BLG233E Data Structures
    BLG252E Object Oriented Programming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Eylül 2014; 22:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade96

haftasonları ne yiyorsunuz ya

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraghost -- 28 Eylül 2014; 23:03:08 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.