Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duim öğrencisiyim ve şu anda B1 (eski adıyla B) kurundayım. Aklıma takılan şey şu ki, ben eğer bu ocaktaki yeterlilik sınavından geçersem kalan güz dönemine HİÇ gitmesem olur mu? Ocakta geçmek istiyorum ingilizceden çünkü zamanım hunharca harcanıyor burada ama erkenden tuzlaya gidesim de hiç yok yani.

Sözün kısası=> itü-duim de irregular olup eylülde normal başlamak gibi bir şansım var mı? Varsa açıklayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadi yurtlarlının kargo adresini bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Vadi yurtlarlının kargo adresini bilen var mı?

İtü ayazağa kampüsü vadi yurtları diye yazman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenAB

Arkadaşlar duim öğrencisiyim ve şu anda B1 (eski adıyla B) kurundayım. Aklıma takılan şey şu ki, ben eğer bu ocaktaki yeterlilik sınavından geçersem kalan güz dönemine HİÇ gitmesem olur mu? Ocakta geçmek istiyorum ingilizceden çünkü zamanım hunharca harcanıyor burada ama erkenden tuzlaya gidesim de hiç yok yani.

Sözün kısası=> itü-duim de irregular olup eylülde normal başlamak gibi bir şansım var mı? Varsa açıklayabilir misiniz?

Kalan dönemde hiç gitmezsen seneye regular olarak başlarsın. Irregular olmak için illaha belli kredide ders alman lazım bahar döneminde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 15 Ekim 2014; 12:31:27 >
  • Beyler çok acil. Elif hocayi taniyaniniz var mi ? Ya da onun sinifinda olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenAB

Arkadaşlar duim öğrencisiyim ve şu anda B1 (eski adıyla B) kurundayım. Aklıma takılan şey şu ki, ben eğer bu ocaktaki yeterlilik sınavından geçersem kalan güz dönemine HİÇ gitmesem olur mu? Ocakta geçmek istiyorum ingilizceden çünkü zamanım hunharca harcanıyor burada ama erkenden tuzlaya gidesim de hiç yok yani.

Var. Aynısını arkadaşım yaptı. 3 yıl önce A kurunda Ocak'ta geçti sınavı, daha sonra ders almadan memlektine döndü ve Eylül ayına kadar yattı. Şimdi Tuzla'da devam ediyor.
  • Geomatik Mühendisliği %30.
  • GoldenAB kullanıcısına yanıt
    ben de 2 sene önce öyle yaptım ama ben ikinci dönem abd ye gitmiştim dil okulu için. eğer bu tarz bir gerekçen yoksa 2. dönem mutlaka ders almanı tavsiye ederim. 7 ay yatıp napcan hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

Kesin buradayız artık, bölümü yazarım açıklanınca.

Edit geldi: Endüstri ürünleri tasarımı. :/

hocam sizin bölümde okumak istiyorum bölüm nasıl yani dersler felan zor mu ?
  • Seneye gemi inşaat fakültesinde okuyacak olup şuan hazırlıkta olan arkadaşlar bir gün kantinde falan buluşalım diyorum. Biz sınıfta 3 kişiyiz. Gemi-deniz kulübü toplantılarına ve kulübün çeşitli etkinliklerine beraber gidiyoruz. Dolayısıyla yabancılık çekmiyoruz pek bu sayı artarsa daha keyifli geçer. Seneye de aynı fakültede olacağız zaten şimdiden tanışıp kaynaşmamız güzel olur.
  • Nasıl gidiyor gençler? Alıştınız mı okula, yurda, kampüse, İstanbul'a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Seneye gemi inşaat fakültesinde okuyacak olup şuan hazırlıkta olan arkadaşlar bir gün kantinde falan buluşalım diyorum. Biz sınıfta 3 kişiyiz. Gemi-deniz kulübü toplantılarına ve kulübün çeşitli etkinliklerine beraber gidiyoruz. Dolayısıyla yabancılık çekmiyoruz pek bu sayı artarsa daha keyifli geçer. Seneye de aynı fakültede olacağız zaten şimdiden tanışıp kaynaşmamız güzel olur.

Olabilir aslında bende külübü merak ediyodum hiç etkinliğini felan görmedim duyuruları nerden yapıyolar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightSworn

quote:

Merhaba. Hazırlık okuduğum için bölüm hakkında çok da bir fikrim yok, ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat bu bölümde okuyan biri kafasını bile kaldıramıyormuş belli dönemlerde. Bende hayal gücü ya da çizim yeteneği çok fazla yok ama sende varsa hiç de zorluk çekmezsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba. Hazırlık okuduğum için bölüm hakkında çok da bir fikrim yok, ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat bu bölümde okuyan biri kafasını bile kaldıramıyormuş belli dönemlerde. Bende hayal gücü ya da çizim yeteneği çok fazla yok ama sende varsa hiç de zorluk çekmezsin hocam.

Hayal gücü sorun değil
    bilgisayardan çizerim izin veriyorlar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Seneye gemi inşaat fakültesinde okuyacak olup şuan hazırlıkta olan arkadaşlar bir gün kantinde falan buluşalım diyorum. Biz sınıfta 3 kişiyiz. Gemi-deniz kulübü toplantılarına ve kulübün çeşitli etkinliklerine beraber gidiyoruz. Dolayısıyla yabancılık çekmiyoruz pek bu sayı artarsa daha keyifli geçer. Seneye de aynı fakültede olacağız zaten şimdiden tanışıp kaynaşmamız güzel olur.

Olabilir aslında bende külübü merak ediyodum hiç etkinliğini felan görmedim duyuruları nerden yapıyolar?

Facebookta şöyle bir kapalı grupları var duyuruları da koyuyorlar buraya. Ya da kulübe kayıt olduysan mail adresi istemişlerdi kayıtta, o adrese de mail atıyorlar.

https://www.facebook.com/groups/243202599060896/

• Iron Sky kullanıcısına yanıt
    Yok kulübe kayıt olmamıştım ben gruba bi bakıyım o zaman bişeyler yaptınızmı şimdiye kadar

• selamlar,
    cehaletime verin ama birkaç sorum olacak.

1. portaldan normal kampuskart seçtim ne zaman basılır? basılırsa bana maille bilgilendirme olur mu?
    2. basılan kimlik kartımı KİM'den mi alacağım ve ücreti ne kadar nereye yatıracağım?
    3. bu kartla yemekhanede yemek için içine parayı yüklemem için mecburen iş bankası hesabım mı olmalı? herhangi bi atmden içine öğrenci numaramla para aktaramam mı?
    4. bu kartla ana kapıdan giriş çıkış, kütüphane giriş çıkış hariç bir şey yapılıyor mu?
    5. cebe gelen mesajlar hangi numarayla ya da adla geliyor. direk ITU yolluyor mu yazıyor, çünkü bende engelleme var, numara belliyse onu beyaz listeye almak isterim.

yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayal gücü sorun değil
    bilgisayardan çizerim izin veriyorlar mi

Bilgisayar destekli çizim dersi de var. Kafan rahat olsun hocam.

• Arkadaşlar merhaba, ben bu dönem EHB222 dersi aldım ama hoca çok kötü anlattığı icin bişey anlayamadım. Sorum şu, şimdi ben bu dersten bu dönem kalsam ve bu dersi baska bi dönem alsam not olarak son aldigim not mu yoksa 2 notumun ortalaması mı geçer?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.