Şimdi Ara

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği bu sene kaçta kapatır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İTÜ 2018'de 3600. sıralamadan kapatırken
    2019'da 2580.sıralamadan kapatmış.
    Sıralamam 2150.
    Sizce girebilir miyim?

• Bence 1.8 filan çeker
  • bilgisayar kontenjanı artırıldı bu sene, ayrıca geçen sene puan türleri birleştiğinden dolayı çok artığını iddia eden de var. bence gelir ama her ihtimale karşın diğer okulları da araştırmak lazım.
  • Gelir gibi duruyor, artacak yer kalmadi artik
    Ozel unilerde de sanirim o ust siralarda kontenjan artisi oldu sonlardan da olsa girersiniz gibi.
  • Ceng yha akimina bakarsak hemen hesapliyalim
    Boğaziçi koc sabanci -tum doga bilimlerine girenler cs okicakmis- odtu itu bilkent toplam kontenjan 431. 168 ek puanlinin 168ininin farkli olduğunu dusunelim kaldi 263, bi tek ben elektrik elektronik yaziyorum bir de bi arkadas koc tip 265ten kapatir itu.
    Edit ciddili gorusu: 1200 boun ie den sonra bi bosluk var, orasi itu cs e abanicak bence, 1.9-2k filan bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Ağustos 2020; 10:33:8 >
  • 2147 İTÜ Bilgisayar Müh. tuttu beyler
  • anonxd A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan1905 -- 26 Şubat 2021; 0:0:15 >
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Sizin için hayırlı olsun ama ilginç bir durum olmuş.Gebze 2018 taban sıralamasını neredeyse 1/2 ile çarptı.Itu geçen yıl 2500'dü.1600 1800 civarı bekliyordum ama tekrardan hayırlı olsun sizin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.