Şimdi Ara

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olur hocam şu aralar tercihlerle uğraşıyorum da başlık açacağım ilerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AhmetHakan- A kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur hocam.aileme fazla yük de olmak istemiyorum diyorsun yazılıma da ilgin varsa yaz itüyü 5 yıl kral gibi hayat yaşarsın

• Bilkent bilgisayar yazardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent ee
    Bu ikisi arasında boun kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben elektrik mühendisiyim. tam olarak alanların kesiştiğini söyleyemem.

alakası bile yok. hatta elektrik ve elektroniğin de alakası yok. elektrikte bile birçok alan var hepsinde birden uzmanlaşman zor.

örneğin güç elektroniğine odaklansan, yüksek gerilime odaklanamazsın, otomasyona odaklansan ucundan yazılıma girmiş gibi gözüksen de yöneticiliğe odaklanamazsın.

elektrik ile bilgisayarın aşırı kesiştiğini söyleyemem ve bence yurtdışı amaçlanmalı.

çünkü türkiyede maaşlar herzaman düşük. 50bin lira maaş alsan 2500 dolar ediyor ingilteredeki çöpçü maaşı.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yurt dışı için hangisine gitmek daha mantıklı olur dersiniz? Bilgisayar okursam yurt dışı için çalışıp euro/dolar kazanarak burdan da iş yapabilirim diye biliyorum

• zamanında hisarüstünde boğaziçili arkadaşımla aynı evde kalırken tadına doyamadığım güney yerleşkesi, daha iyi ingilizce eğitim, yurtdışındaki en iyi firmalara kontenjan başına en çok mezun gönderen Türk üniversitesi... (veri linkedinde sadece ikişer filtre kullanılarak ayrı ayrı oluşturulmuştur: şirket adı, okul adı)

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik

Bir yandan Türkiyenin en iyi iki teknik üniversitesinden biri ve senin sıralamana verdiği burs imkanı. Ayrıca kendi yapay zeka linkedin hesaplarında paylaştıkları veriye göre güzel bir sinerji var İTÜ bilgisayar fakültesinde:

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik

(Bu veride şu an ODTÜ birinci, İTÜ ikinci foto biraz güncelliğini yitirmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 2 Ağustos 2022; 17:45:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

Rica ederim. Gölet yurtlarında yer veriyorlar mı bu arada ?

Hazırlık maslaktaymış galiba ordaki yurtlardan veriyorlar diye biliyorum 2 kişilik

İki kişilikse muhtemelen Gölettir 😊 manzarası güzel otel konforunda. Benim odam boğazı görüyordu az biraz.
    Neyse ben seni etkilemeyeyim bol şans 👍

Çok teşekkür ederim

hocam A1 A2 B1 B1+ kurları var çoğu kişi maçkada hazırlık okuyor, B1+' ların bir kısmı maslakta MEDB de ders alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 2 Ağustos 2022; 18:26:45 >

ingiltereye git gider gitmez ev al. ev alamazsan hiçbir anlamı yok ama ingilterenin.

eğer ingilterede ev alamayıp kirada kalıyorsun 5 yıl sabret pasaport al ingiltereden ayrıl ve neresi para veriyorsa oraya git.

para nerde sen orda.

• İtü bilgisayar mezunuyum. Yazılıma ilgin varsa ee ile vakit kaybetme. Sıralamalar ne durumda bilmiyorum ama ben olsam Sabancı yada Özyeğin'i tercih ederdim

• bilkent cengin arkasına düşünülmesi lazım bunların.

• mow_ kullanıcısına yanıt
    Neden peki hocam

• demirsodyum kullanıcısına yanıt
    artıları neler sizce hocam

• Boğaziçi bilgisayar tutar belki , boun da bilgisayar elektronik endüstri icin ilk 1000 de en az 220 kisi vardir,bursun cazibesi objektif yorumlamayi etkiliyor.
    Ben olsam kesinlikle boun.

• GTÜ ceng tavsiye ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.