< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik (3. sayfa)
-
-
çok iyi olur hocam.aileme fazla yük de olmak istemiyorum diyorsun yazılıma da ilgin varsa yaz itüyü 5 yıl kral gibi hayat yaşarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent bilgisayar yazardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent ee
Bu ikisi arasında boun kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben elektrik mühendisiyim. tam olarak alanların kesiştiğini söyleyemem.
alakası bile yok. hatta elektrik ve elektroniğin de alakası yok. elektrikte bile birçok alan var hepsinde birden uzmanlaşman zor.
örneğin güç elektroniğine odaklansan, yüksek gerilime odaklanamazsın, otomasyona odaklansan ucundan yazılıma girmiş gibi gözüksen de yöneticiliğe odaklanamazsın.
elektrik ile bilgisayarın aşırı kesiştiğini söyleyemem ve bence yurtdışı amaçlanmalı.
çünkü türkiyede maaşlar herzaman düşük. 50bin lira maaş alsan 2500 dolar ediyor ingilteredeki çöpçü maaşı.
-
Teşekkür ederim hocam yurt dışı için hangisine gitmek daha mantıklı olur dersiniz? Bilgisayar okursam yurt dışı için çalışıp euro/dolar kazanarak burdan da iş yapabilirim diye biliyorum
-
Çok teşekkür ederim hocam
Rica ederim. Gölet yurtlarında yer veriyorlar mı bu arada ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hazırlık maslaktaymış galiba ordaki yurtlardan veriyorlar diye biliyorum 2 kişilik
İki kişilikse muhtemelen Gölettir 😊 manzarası güzel otel konforunda. Benim odam boğazı görüyordu az biraz.
Neyse ben seni etkilemeyeyim bol şans 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim
hocam A1 A2 B1 B1+ kurları var çoğu kişi maçkada hazırlık okuyor, B1+' ların bir kısmı maslakta MEDB de ders alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 2 Ağustos 2022; 18:26:45 > -
ingiltereye git gider gitmez ev al. ev alamazsan hiçbir anlamı yok ama ingilterenin.
eğer ingilterede ev alamayıp kirada kalıyorsun 5 yıl sabret pasaport al ingiltereden ayrıl ve neresi para veriyorsa oraya git.
para nerde sen orda.
-
İtü bilgisayar mezunuyum. Yazılıma ilgin varsa ee ile vakit kaybetme. Sıralamalar ne durumda bilmiyorum ama ben olsam Sabancı yada Özyeğin'i tercih ederdim
-
bilkent cengin arkasına düşünülmesi lazım bunların.
-
Neden peki hocam
artıları neler sizce hocam
Boğaziçi bilgisayar tutar belki , boun da bilgisayar elektronik endüstri icin ilk 1000 de en az 220 kisi vardir,bursun cazibesi objektif yorumlamayi etkiliyor.
Ben olsam kesinlikle boun.
GTÜ ceng tavsiye ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X