Şimdi Ara

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Boun cmpe eger siralamada geri atarsa hocalar guney cimlerde harakiri yapar, bu sene 2xxli sira bile gorebiliriz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ yaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BOUN

• bilkent cs veya eee düşebilirsiniz hocam

• leblebiüzüm kullanıcısına yanıt
    evet hocam arkadaşlar sağ olsun çok yardımxı oldular araştırıyorum şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AhmetHakan- A kullanıcısına yanıt

çok fazla gereksiz ders var teknik okullarda. özel okullar o manada biraz daha rahat bence.

• Bilkent yurt ve burs açısından gayet iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yüksek yurt dışı oranı, ucuz yemek, burs, akademik olarak çok iyi... itü'yü tokatlar hocam itü'nün tek olayı bursunun olması. araştırın isterseniz bilkent'i bi.

Bakın yazanlar tokatlar falan yazıyor. Bunlar daha çocuk. 3 liradan 5 liraya çıkan yemeklere pahalı diyor. Yıllar önce biz 2 liraya yiyorduk dolar kaç katına çıktı bunda bile algı kasıyorlar. Bunları dinlemeyin.

Uluslar arası sıralamalara bakın (Mühendislik özelindehatta bilgisayar özelinde bakın, üniversiteler vakıf okullarından öndedir), okula gidin kampüsü gezin, akademisyenlerle konuşun ve söylediklerinin objektif olup olmadıklarına bakın..

Yurtdışı çıkış oranları en iyi firmalar (en başında da boğaziçinin bu konuda en önde olduğunu söylemiştim, tek ve en önemli kriter buysa tabii ki Boğaziçi seçmelisiniz) :

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik

Veri linkedinde sadece ikişer filtre ile elde edilmiştir: şirket adı + okul adı. Kabaca bilgi vermesi için bilgisayar bölümleri kontenjan sayısına göre normalize edilmiştir. Üniversiteler sanıldığının aksine vakıf okullarından genel olarak öndedir.

Ek: tıplar popüler olmadan önce de İTÜ bu sıralamalardan, hatta ehm için şu andan daha yüksek sıralamardan öğrenci alıyordu. Tekrar eski haline geliyor. Tabii o yıllardan bu yıllara sınava giren öğrenci sayısı 2 katına çıktı, hem odtü hem boğaziçi hem itüde yüzdelik dilimlerde önemli bir daralma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 3 Ağustos 2022; 10:28:43 >

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

şu an tokatlandık ya keşke ben de bilkent yazsaymışım vah vahh İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik 

vakıf üniversiteleri sağladığı imkanlarla vs. iyi bir seçenek fakat bu forumda neden olması gerektiğinden fazla övülüyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 3 Ağustos 2022; 10:31:0 >
  • Bilgisayar istiyorsun. O zaman İTÜ yaz. Okul gayet iyi. Para da güzel. Ne için kullanacağına bağlı. O parayla ve İTÜ’de kendini çok iyi yetiştirebilirsin. Eğitim için para her şey değildir ama her zaman artıdır. O yurt imkanı da az buz bir şey değil. Kampüste vip konaklama çok değerli bir şey.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• bende itü yazıcam kardeşim itü yapıştır

• ArdaOz kullanıcısına yanıt

Sıralamanız kaç

• Kesinlikle bilgisayar müh. İşsiz kalmazsın ve çalışma koşulların çok daha iyi olur.

Ben de bilgisayar mühendisiyim. Pandemiden beri ofise gitmedik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• refine1e kullanıcısına yanıt

İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik İTÜ Bilgisayar vs Boğaziçi Elektrik 

• Boun ee

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.